Jaké náušnice k těmto svatebním šatům?

Ahoj poradíte mi jaké náušnice k těmto šatům. Ze šperků budu mít pravděpodobně pouze náušnice, ale vůbec nevím, zda perly nebo kamínky? zda dlouhé nebo jenom pecičky? Děkuji za radu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych volila něco takového, co má modelka:-) Jsou nádherné(šaty)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, i já bych volila něco podobného, co má modelka, tedy nějaký kamínek.... Pokud za mne, tak bych volila něco jednoduchého, určitě ne nějaké dlouhé, aby se to netlouklo se střihem a provedením šatů... Jdou už dost výrazné, ale nááádherné.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, umím si k těmto šatům představit více typů náušnic, záleží na tvaru Vašeho obličeje a účesu. Náušnice mohou být buď velmi jednoduché (kromě jednoduchých peciček i kruhy či visací) či naopak doplnit květinový vzor. Pár tipů přikládám ;-)
Odpovědět
určitě pecky, nic klinkacího. Na krk možná perličky nebo drobonký krátký řetízek. Šaty jsou krásné a máte moje sympatie v plejádě nahatých šatů bez ramínek u ne úplně štíhlých nevěst je to osvěžující.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, můžu se zeptat, odkud jsi měla šaty? Jsou krásný. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj muzu rict ,ze me by se libily i ty perlicky .viz.nahore namobrazku.Jiste je to otazka ,toho ,co ti vic slusi,ne uplne ,co bude sluset satum.Pecky jsou elegantni ,ale obcas delaji zenu starsi a ne kazdemu jdou,zalezi ,jak je pichnuta dirka a jak vypadaji usi,nekdy jsou tak blizko hlave,ze pecky nejsou videt. Dlouhe nausnice prodlouzi oblicej jsou vyraznejsi a takove vice divci.Takze moje rada zkus ,ktery tip,ti vic slusi,popr.zohledni,co se na tobe vic libi budoucimu muzi a pak uz jenom vyber jak moc budou vyrazne....,velke ,dlouhe.
Odpovědět
Profilova fotka
Hlasuji za jednoduchou perličku. Jedny takové jsem si koupila ve výprodeji za 20 Kč a moc mě překvapilo, že jdou nosit skoro ke všemu. (Druhá věc je, že ten použitý kov u mých je silně nekvalitní a černají mi z nich uši. Budu si muset koupit pořádné ve zlatnictví. Opravdu se mi osvědčily.) Tyhle šaty si o jednoduchý šperk přímo říkají.
Odpovědět
Určitě ne visuté, jen pecky.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, asi bych nezvolila ani jedny bohužel :(
Odpovědět
Překrásné šaty!!!!!! Na krk bych určitě nedávala nic, protože ty šaty jsou samy o sobě šperk, ale náušničky určitě jen nějaké pecičky, žádné dlouhé...Myslím, že se budou hodit jak s kamínkem, tak nějaké perličkové :-)
Odpovědět
Vybírat je dobré někdy i podle účesu, nejen podle šatů...pokud by byl účes ve stylu jak má modelka - tak stačí úplně jednoduché. Odpusťte - my milujeme perly :-) tak bychom doporučili náušnice jako na našem kompletu - viz obrázek...
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?