Jaké byste doladili doplňky?

Zdravím všechny holky, můžete mi dát prosím tip, jak nejlépe doladit doplňky k těmto šatům? Korzet je bohatě zdobený kamínkama, závoj budu mít celý hladký a vlasy zčesané do bohatého drdolu u krku, ozdobený nějakým hřebínkem nebo výraznější ozdobou. Měly by být náušnice delší, výrazné a na krk něco nenápadného nebo máte jiný tip? Taky řeším, zda je vhodné bolérko (např. jen průhledné na ruce, ze stejného materiálu jako je sukně). Svatba bude v kostele, tak proto se mi to zdá vhodnější. Díky moc za názory.
Odpovědět
Buď a) jen výrazné náušnice, nebo b) např. kuličku na krk a náušnicejemnější. šaty jsou hodně zdobené, takže hlavně nepřeplácat korunkou, meganáhrdelníkem apod. ;-)
Odpovědět
Dala bych už jen nenápadné doplňky, žádné velké náušnice a na krk jen něco tenoučkého
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, šaty jsou nádherné a doplňky opravdu jen střídmě. Já bych si osobně na krk již nic nedala.Dekolt a hrudník prostě tvoří bohatý korzet.Tam již není nic potřeba. Vynikne i to jakoby "čisté panenství", nebo jak to říct,jen labutí šíje a nic jiného není třeba. Naušnice k drdolu bych volila néé dlouhé, ale přesto "viditelné" Né, monstrózní, ale né taky pecičky. Myslela bych takové ty na závěsu, blýskající se kamínek, nebo kulička.Tak nějak . ;-) A bolérko, to nevím. Nějaké bych zvolila úrčitě, nebo každopádně alespoň vzala s sebou. V kostele jsem svatbu neměla , ale rozhodně bych měla strach,že mi bude zima a husina na těch všech fotkách z blízka a namodralé rty...Tak to není o co stát :-( Nevím. Můj názor. A člověk se nebude cítit v duchovním domě tak "nahý" ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doladila bych to sponkami. :) K nim mohu případně udělat drobné náušničky. V případě zájmu mě kontaktujte.
Odpovědět
Profilova fotka
Zvolila bych naušnice a náramek... na krk bych nedávala nic, bude se to tlouct se zdobným korzetem... takhle ti krásně vynikne linie korzetu... Bolerko bych do kostela dala určitě, pak ho vždy můžeš sundat... pokudbudeš mít závoj takhle nahoře zvolila bych ten štrasový hřebínek do boku...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem třeba šla znovu do salonu, nechala jsem si tam obléct vybrané šaty a k tomu jsem si vyzkoušela všechny možné doplňky, které tam měli, abych viděla na živo, co se hodí a co už ne. I když jsem měla šaty na fotce, tak jsem pak v reálu viděla, že se hodí k šatům úplně jiný materiál, než jsem původně zamýšlela koupit. A v salonu Paris mají k šatům krásné doplňky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?