Hodí se pro nevěstu výrazné zajímavé šperky?

Profilova fotka
Když prohlížím svatební stránky, často zjišťuji, že mnohé z nevěst vůbec nemají šperky nebo jen velmi nevýrazné. Je něco špatného na výraznějších a zajímavěších špercích? Ty věčné perličky a štras mi už lezou krkem :-S
Odpovědět
ahoj, urcite neni, jen zalezi jake mas saty aby to nebylo jak pest na oko ;-)
Odpovědět
Ty paličkované šperky, co máš v albu jsou nádherné. Vidím je ale u pěkných jednoduchých šatků, aby každý kousek skvěle vyniknul.
Odpovědět
Profilova fotka
sem se odhodlala, a sehnala tohle: http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Profilova fotka
No klobouk dolů krupinko, tomu se říká odvaha... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Misko, co teprve ty tvoje ručně dělané náušnice! :-) Jsi opravdu šikovná a slušelo ti to.... ;-) Já uvidím při zkoušce, jak to k sobě půjde!
Odpovědět
Profilova fotka
jo díky...:) každý šperk je krásný jen tolik, jak je krásná ta, co ho nosí.. :-D :-D :-D :-D I ty comáte v albíčku jsou supr...:)
Odpovědět
Krupinko zajimavy sperk - jsi odvazna.....Musim rict, ze maximalne souhlasim s Grantou. Zadne vyrazne sperky posledni dobou vubec nevidim :( Ale ted mela moje kamaradka jeden vyrazny na svatba. Fakt luxusni sperk a jelikoz mela korzet, cili holy dekolt, vypadalo to uchvatne.
Odpovědět
Krupinko krásný šperk:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Nevěsta bez výrazného šperku je taková... jako každý den, jen v bílých šatech... Výrazný šperk ano, laciný výrazný štras ne... myslím že šperky jsou hezčí třeba na wedding,tidebuy a zahraničí... laciný štras co se tady zdá být drahý v cizině stojí pár šupů, protože jej nikdo nechce...
Odpovědět
Profilova fotka
Musí se sladit se šaty....a to často bývá problém... Já šperky miluju, hlavně ty velké na krk, al na svatbě jsem je vynechala.
Odpovědět
Ne vše, co je velké, drahé či ručně vyráběné je dobré,pěkné a vkusné...to je možná to, čím by se mělo při výběru šperků na svatbu začít. Nevěsta není výstavka - proto je potřeba výběru šperků i jejich sladění se šaty věnovat trochu času. I výrazný šperk je hezký, ale nemusí být za každou cenu jen kvůli tomu, že se někdo chce odlišit. Zkrátka je to vše o soudnosti a vkusu.
Odpovědět
Já myslím, že na výrazných špercích špatného nic není. Jen záleží, jak se to zkombinuje a jak se nosí. Pokud je někdo nenosí a cítí se v tom nesvůj, tak bych si je nebrala. Já jsem třeba zvyklá na velké naušnice z běžného nosení a chtěla jsem je mít i jako nevěsta, protože jsem to tak byla já. Ale byly tak výrazné, že už jsem si nedávala nic na krk, i když to v sadě bylo.
Odpovědět
Článek se načítá
Taky bych řekla, že výrazné šperky jsou super, také chci výrazné - kdy už by si je měl člověk užít když ne na svatbě :-) , navíc je mi bližší mít jednoduché šaty a výrazné šperky než mít šaty jako dort. Řekla bych že to působí elegantněji a luxusně.
Odpovědět
Profilova fotka
Hodí ! :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
výraznej šperk a kíč - dve rozdílne veci, ale každý mame jinej vkus....kdzyž už neco výrazné, tak určite ne bižuterie...alespon podle mne. hlavne ne nejakej vystřelek, ktery je "hezky" jenom ted. Když se na své svatební fotky koukneš o 10 let aby ti to pak nebylo lito :D šperky na svatbe by podle mne meli byt vkusne a nadcasove. mne se hrozne libi Rydl a jeho šperky a dají se vybrat i vyraznejší kousky, ja bych šla tymhle smerem když už neco co ma byt vic na očích :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi na a) osobnim vkusu a taky b) zvolenych satech...k jedoduchym satum se výrazné sperky vyloženě hodi a naopak :-) ja mela treba pomerne vyrazne saty a proto jsem nemela ani zavoj, ani nic na krk, ve vlasech ppuze jemnou v podstate neviditelnou celenku a jen náušnice byly výraznější :-)
Odpovědět
Naproto souhlasím s tím, že záleží jaké máte šaty, ale také na tom co se vám líbí, já sem třeba měla hodně výrazné naušnice i když sem neměla uplně jednoduché šaty.
Odpovědět
Proti výrazným šperkům a hlavně naušnicím, nic nemám a když se to dobře vymyslí, můžou být vyrazně doplňky k jakýmkoliv šatům. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Já šperky nenosím skoro vůbec, mám ráda jednoduchost a jemnost a u nevěsty si myslím, že to platí dvojnásob - maximálně něco decentního, žádná extravagance v podobě obřích šperků :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nic spatnyho neni na nicem, pokud se ti to libi.. ja taky nic nenosim, obcas zapomenu i snubak:-D Takze to na nic vyraznyho nevidim, ale kdo vi.. vyberu si az podle satu a ucesu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla v uších modré ovečky z fima a jak se to hodilo :)
Odpovědět
Mese vyrazne sperky libi, pokud saty nejsou prilis zdobene:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?