Hledám krásný, blyštivý, decentní šperk. Poraďte

Ráda bych vás poprosila všechny o pomoc, protože mám malé dilema. Hledám šperk, který bude krásný, blyštivý, ale zároveň decentní, ne velký a ani ne okázalý. (paní v salonu mi poradila, že velký či nápadný šperk by nebyl vhodný vzhledem k bolerku, které budu mít) Budu mít při obřadu bolérko tak jak je na fotce č.2 a mám spoustu favoritů, ale neumím vybrat vítěze, prosím pomozte mi :-. - budete moc hodné. Přikládám také fotku šatů jak vypadají celkově. Děkuju všem, kteří se zapojí do diskuze o pomoc ! :) :)
Odpovědět
Profilova fotka
Můžeš mrknou do mého alba - na svatbě jsem měla také bolérko :-) Jinak, z toho cos tu přiložila se mi líbí to, kde je napsané DFL255. Hlavně důležité je to vyzkoušet, aby to krásně sedělo. Mě dost náhrdelníků dělá problém, kvůli kostím, které mám vystouplé pod krkem. Pak to dobře nedrží, převrací se atd. Ale každý to má jinak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych možná ani žádný nevolila. Aby to nepůsobilo přeplácaně. Když máš zdobený vršek šatů, ještě krajkové bolerko.. Já sama také náhrdelník neměla, protože vršek šatů byl dost zdobený. Přijde m to tak hezčí. Rozhodně lepší nebrat žádný než být přeplácaná a mít na sobě za každou cenu všechno v ten den. A když už bys na nějakém trvala, tak bych spíš volila něco jemného, třeba jen perličku na slabém řetízku/silonu.
Odpovědět
@lenmich Netušim, ale to bolerko je rozkošný :) Samo o sobě je šperk.
Odpovědět
To, co jsi sem dala je všechno až příliš nápadné. Volila bych buď tenký řetízek s přívěskem nebo nic.
Odpovědět
Nebrala bych si na krk nic ;-) akorát se ti to o to bolerko může zatrhat..
Odpovědět
Děkuji vám za rady :) Asi máte pravdu, buď nic nebo jen maličkost:) a pak si dám asi něco na sebe po obřadu až bolerko sundám :). Ale zase nechci vypadat jak ,,chudá nevěsta´´ protože nebudu mít ani závoj (ženich je nesnáší) a ani výrazné náušnice či korunku. Ale máte pravdu ty šaty jsou krásné i jen s tím bolerkem :) . Rozhodně nechci vypadat přeplácaně :) Ale vaše nápady pořad přijímám - jen dál pište :)
Odpovědět
Ahoj, jako designerka radím ani jedno z toho. Zaujalo mě na první pohled to, co se ti tam nenápadně blyští na první fotce - doporučovala bych jednu perličku na vlasci nebo lanku. Náušnice také decentní, jednoduché perličky. Nic dlouhého a výrazného. Šaty jsou už zdobné hodně a ještě to bolerko k tomu. Na mě je už i to bolerko moc. Je krásné, ale líbilo by se mi víc k jednodušších šatům.
Odpovědět
mě se třeba velice líbí tento šperk od mogati...je jen na řetízku takže nic přeplácanýho a myslím že by se i třpitil :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud hledáte jednoduchý šperk z pravých perel můžete se podívat do mého alba v sekci bižuterie http://www.beremese.cz/katalog/firma/... Na svých stránkách mám ještě o něco více typů.
Odpovědět
Profilova fotka
Soupravy z chirurgické oceli, náhrdelník, náušnice a prsten, cena 980.- czk a určitě se dají perfektně nosit i po svatbě ... Podívejte se na naše stránky ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
máš krásné šaty, opravdu už potřebují jen decentní šperky. já jsem měla podobnou dilema, a vybrala jsem si tuto soupravu: https://www.silver.ag/cz/retizek-stri... krásně se leskla, je přesně taková, jak jsem si představovala, aby nebyla ani příliš okázalá ani zas "neviditelná" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
podívejte se do naší nabídky, třeba vás nějaký šperk osloví :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
já bych byla pro to, co máte na první fotce se závojem, jen tu perličku na lanku, vypadá to elegantně a moc krásně :-)
Odpovědět
Ahoj, pripada mi, ze jsou saty bohate a ze by k nim bylo hezke mit pecky nausnice a treba vyraznejsi naramek. Na krk bych nedavala nic:)
Odpovědět
Profilova fotka
Z těch, co tu máš bych vybrala ten 3 od spodu.(Prostě formu spíše řetízku). Ale souhlasím, že nepotřebuješ nic.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím minenko: náušnice jako pecky a náramek najdeš na našich stránkách.
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně bych zvolila jemný, dobře propracovaný přívěsek s kamínky a náušnice ve stejném designu.. připojuji pár obrázků stříbrných šperků z naší nabídky, ale máme toho mnohem více.. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?