Stripterka na svici

Ahoj holky,jdu si pro radu nebo spíše vás nazor...o víkendu jsme měli svicu,kterou jsme spojili s oslavou 30 mého přítele...holky vymyslely blbosti a i stripterku kterou jsem jasné zakázala,ale pochopily mě a místo toho nam koupili malé živé prasátko :D ...jenže moje nastávající švagrová vůbec stripterku objednala,nikdo to netušil a já zůstala o půl noci v šoku,ale vím že přítel ji chtel(jenže takovou co přijde,zatancuje,svlékne se max do kalhotek a zas jde) V ten moment jsem teda už proti nebyla,jenže naše představy byly dost zkreslené...tancila kolem něj,on na ni sahat nechtěl tak vzala jeho ruce které si dala na prsa,to už jsem vstala a měla připomínky,jenže jsem stála dal a nikdo to neslyšel.pak vzala slehacku a ukazovala mi ji a na tu dálku se ptala na souhlas...já blbec nevěděla co po mě chce,tak jsem jen už naštvaně hleděla co bude,když si ji nastřílela na prsa přítel hleděl a byl v šoku a já doufala že ....No všichni ho začali hrozně povzbuzovat a on ji to rychle slizl i když se u toho tvářil hrozně v ten moment jsem s brekem utekla,připadala jsem si hrozně ponizene a teď nevím jak se chovat,nejradši bych svatbu zrušila,ale přitom se oba hrozně těšíme až budeme svoji,za těch 5 let jsme se nikdy nepohadali,máme úžasný vztah ale po tomhle si připadám podvedena :(
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@luciia7 ber to s nadhledem... rozhodně kvůli tomu neruš svatbu, štvalo by tě to ještě víc a vypadala bys jak uražená zhrzená žárlivka. Postav se k tomu s nadhledem... pokud ti to aspoň trošku půjde... Švagrovou bych poslala do pr****! Všechno má svou míru. Všechno by bylo ok POKUD 1) bys u toho nebyla a nemusela se na to dívat 2) nebylo to chvilku před svatbou ... Pokud chtěl tvůj snoubenec na oslavě narozenin striptérku, tak si ty narozky měl udělat sám s kamarády a ne na společné rozlučce se svobodou...nechápu ty chlapy někdy :D
Odpovědět
Takhle...asi bych taky neměla radost. Možná bych ho pak doma trochu propleskla. Ale určitě bych kvůli tomu, že šáhnul striptérce na prsa, nerušila svatbu. Zvlášť když z toho nijak nadšený nebyl (kdo by taky byl, když za zády stojí přítelkyně). Podle mě se sem hodí - co já dělal, ona dělala, tak co jsem měl dělat. Utéct asi nemohl, každý na něj koukal, byla to forma zábavy. Hodila bych to za hlavu. Je to přece jenom chlap. Chápu, že subjektivně se člověk cítí špatně - jak říkám, asi bych to měla u mého muže taky tak. Objektivně jako pro cizího člověka zvenčí mi to nepřijde tak dramatické.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky já bych z toho žádné drama nedělala :) Sice to nebylo úplně šťastné rozhodnutí tvojí švagrové, ale už se stalo. Striptérku bych taky nechtěla a už vůbec bych nechtěla přihlížet, jak se motá kolem mé drahé polovičky - v tom tě chápu! Zřejmě tady selhala komunikace, kdy švagrová jaksi nepochopila, že striptérku nechceš, no a přítel jí sice chtěl, ale dotyčná neměla dostatečné info, co si může a nemůže dovolit. Poradila bych ti se nad to povznést a hodit to prostě za hlavu, než se v tom nějak šťourat a kazit si krásné období před svatbou. Sama píšeš, že partnerovi to nebylo zrovna příjemné, určitě v tom hrál roli moment překvapení a šoku. Určitě bych bych kvůli takové hlouposti nerušila svatbu nebo partnerovi něco vyčítala, to vám za to nestojí :-)
Odpovědět
No chtěl i nechtěl...my se o tom bavili jen spolu a převážně s nadhledem a dělali si z toho spíše srandu a on mě tom jen skadlil že to bývá ve filmu tak on chce taky,ale ne se vším všudy...ani ve snu nás nenapadlo,že se to stane a navíc takhle...No nejhorší rozlucka co kdy byla,protože jistě se pak pohádali mezi sebou,ti co mě chápali a ti co zas ne a bylo to...No s přítelem jsme se dohodli že budem dělat jakoby ten den nikdy nebyl,zadne fotky,videa a vyhodila jsem i určité věci...asi taky lituje,ale přímo to nepřizná...ale pořád se s tím nedokážu srovnat tak doufám,že názory a zkušenosti ostatních mi pomuzou :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luciia7 Radost bych z toho neměla a partnerovi bych to vytmavila, ale svatbu rušit kvůli tomu mi připadá blbost. Každopádně bych se tím neužírala uvnitř a pořádně mu to vytmavila. Já bych mu to vytmavila už tam před tou striptérkou. Pokud by přišla, zatancovala a zase šla, tak dobře, ale aby můj chlap sahal na cizí ženskou a ještě jí olizoval prsa, to bych fakt nedala.
Odpovědět
@prcekverunka to mě napadlo v tu chvíli taky ale nechtěla jsem se ponizit ještě víc než jsem byla,i když myslím že ta naše hádka co pak proběhla asi i z druhé místnosti šla slyšet,tedy spíše já na něj řvala a on jen poslouchal...No hrozný i bylo že tam byl i můj otec,ale s ním mám kamaradsky vztah(mělo to být totiž pouze posezení s kamosema,jen jídlo,pití a pokec)ale švagrová tam vzala i mou tchyni,ale musím teda říct,že tu mám skvělou,protože sama za mnou přišla a uznala že to uz bylo moc.bohuzel s tou šlehačkou to byla i moje chyba,jak jsem už zmiňovala výš,ona se mě na dálku ptala,ale já ji nepochopila,navíc jsem na dálku slepá a vůbec jsem netušila že to co drží je slehacka,ale podle mě měla mít dost rozumu na to aby usoudila že tohle je naprosto nevhodné
Odpovědět
Zjeb*la bych švagrovou a muže si v klidu vzala, tohle nebyla jeho chyba.
Odpovědět
Podle mě to teda musela být dost ponižující situace pro vás oba... z toho co píšeš mi připadá, že se nemáš ze strany přítele čeho obávat, spíš je mi ho líto, že k tomu byl okolnostmi takhle dotlačen. (A ta švagrová je asi dost hloupá a nesoudná)
Odpovědět
Profilova fotka
Co provedl chudák přítel, že jsi na něj tolik křičela? Asi si sedím na vedení, ale píšeš, že akci objednala švagrová, přítel o tom nevěděla a nelíbilo se mu to... Nebylo by lepší se na to vykašlat, společně si zanadávat na švagrovou a pak se tomu ideálně zasmát? Vždyť tě nepodvedl, proboha...
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo z tech reakci tady mam pocit, ze chlap je vlastne chudak nesvepravny tvor, ktery neodpovida za sve chovani. kdyby nechtel tak na ni nesaha, kdyby nechtel tak ji z koz neslizava slehacku. a to ze ho nekdo povzbuzoval neni omluva. takze az priste os.ka nejakou babu tak prece chudak za to nemuze, protoze ho nekdo vyhecoval. svatbu bych nerusila ale rozhodne bych mu to vytmavila a nedelala z neho obet. je snad svepravny aby rekl ne to je pres caru a tohle delat nebudu.
Odpovědět
Profilova fotka
@luciia7 je mi líto pro Vás pro oba, že Vás někdo dostal do téhle trapné situace...buď ráda, že jsi u toho byla a víš co se vlastně odehrálo na vlastní oči!!!to jiné nevěsty takové štěstí nemají a domýšlejí se pak celý život..nakonec pokud to bylo tak jak popisuješ Tvůj partner se vůbec nechoval nevhodně..splnil to co se očekávalo v dané situaci, že udělá, ale to vše s velkým ostychem...takže hlavu vzhůru a svatbu si nenechte ničím narušit..jednou se téhle příhodě ještě zasmějete😘(Ale jako žena tě naprosto chápu🌸)
Odpovědět
@tulikiss ono zachovat se pod tlakem "davu" vždy zcela bezchybně není tak snadné. Jasně že není nesvéprávný, ale z ničeho nic se ocitl v situaci, kterou neplánoval a nechtěl a v tu chvíli se musel rozhodnout, jestli to teda co nejrychleji odbýt (i když samozřejmě věděl, že to stejně bude špatně a že na to partnerka kouká), nebo teda přes povzbuzování ostatních se rázně zvednout, vynadat jim a tím tak jako tak celou akci ne zrovna v dobrém ukončit. Měl dvě varianty jak se rozhodnout a obě by skončily špatně. Neříkám, že si vybral dobře, ale ano, z mého pohledu je "oběť" i on. Kdyby švagrová nebyla kráva, tak k ničemu takovému dojít nemuselo.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@tulikiss Chápu, že pro spoustu žen by bylo příjemné, kdyby se jejich chlap zvedl, řekl svojí ségře, že je kráva, a onu slečnu i všechny kamarády poslal do háje a odkráčel středem do náručí své vyvolené. Akorát že spousta chlapů prostě nechce dělat rozruch a hádat se, tak raději vydrží pár minut trapné situace a pak se jede dál. Zejména když jde o jejich oslavu. Nedělám z něj oběť, protože (přestože v danou chvíli oběť byl) se dospěle a svobodně rozhodl pro nejlepší variantu. Hysterická reakce jeho partnerky na tom nic nemění. Byla to striptérka, přirovnávat to k nevěře mi připadá hodně přes čáru.
Odpovědět
@rebe Tak ono se to dá udělat i jinak, změnit to ve vtip, přenechat své místo svobodnému kamarádovi... Upřímně, pro mě by to, že muž podlehne nátlaku kamarádů a davu a nejedná podle vlastního rozumu, byl větší důvod pro zrušení svatby, než cokoliv z toho, co prováděl s tou striptérkou, ale je mi jasné, že každý máme jiné preference. Každopádně, lidé nejsou nemyslící ovce a za své chování jsou zodpovědní a je jedno, kolik kamarádů je v tom povzbuzuje. Souhlasím s @tulikiss. Vynadat, dát jasně najevo, že je to jeho zodpovědnost (švagrové fakt ne), ale svatbu nerušit.
Odpovědět
Upřímně je mi líto tvého pritele, pokud o tom nevěděl, vehnali ho do situace, ještě na veřejnosti pred tlakem možných kamaradu, švagrové a před tebou. Rozhodně bych to nebrala, že tě podvedl, sama pises, ze ji tu slehacku olízl neochotně... ano asi to mohl vyřešit lepe, opravdu odejit stredem, ale vzhledem k nastale situaci, zrejme i nějakému alkoholu, si prostě nevěděl rady... Já bych na to ani nechtěla zapomenout, ale prostě se přes to prenest a s nadhledem jit dal :-) takovych hloupych situaci je život plný a zkvot ani lidi nejsou dokonaly. součástí zivota je i odpouštět a nad timto odpuštěním bych dvakrat nevahala :-) každopádně bych si promluvila s pritelem, abyste meli cisty štít do manželství, myslím si, ze to bude trapit i jeho, a to dost. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ceriii Je to tak, každá jsme jiná. Kdyby se můj muž v podobné situaci zvedl s tím, že "hele, kámo, užij si to místo mě, já už nesmím, mě si támhle hlídá stará, už jsem holt pantáta a podpantoflák, tak nesmím", ponížilo o dost víc než to, že se kouká na striptýz z první řady. Fakt je, že já bych teda z těchhle důvodů nikdy nesouhlasila se společnou rozlučkou. Důvěřuju svému muži a nemám potřebu si ho hlídat.
Odpovědět
@rebe Myslím, že si nerozumíme. Udělat mi nějaký muž to, co popisuješ, tak se z něj můj manžel určitě nestane :-D Ty si vážně nedokážeš představit, že se podobná situace dá zvládnout s grácií a humorem? Celkově si myslím, že není dobré pro život mít chlapa, co tak snadno podlehne okolnímu tlaku a nechá se vyhecovat kamarády k věcem, kterých později lituje. Ale jestli se to stalo jednou, pod vlivem alkoholu a v jiných situacích se chová podle vlastního rozumu, ne podle toho, co očekává okolí (a nad tím bych se třikrát zamyslela), tak bych to hodila za hlavu. Rozhodně by ale měl trochu žehlit.
Odpovědět
Profilova fotka
@ceriii to musí být hrozný, celý život v ničem nezaváhal, nezakolísat, nepochybit, nebo přijdu o partnera. Oh, wait...
Odpovědět
Profilova fotka
Asi bych nebyla tak radikalni a nerusila svatbu. Pokud mate jinak hezky vztah, tak si urcite zaslouzi tvoje odpusteni (pokud o nej stoji a projevil nejakou litost), kazdy muze udelat chybu. Rozhodne bych se ale netvarila, ze jsem s tim uplne v pohode, kdyz nejsem...
Odpovědět
Profilova fotka
@ceriii Ano, zjevně si nerozumíme. Já si opravdu myslím, že bych takovou situaci dokázala zvládnout s grácií a humorem. Rozhodně bych se nechovala jako hysterka, neřvala na partnera kvůli tomu a už vůbec nerušila svatbu. On se jí svěřil, že by si striptýz přál, ona chce zrušit svatbu kvůli tomu, že mu jej jeho sestra objednala a on před striptérkou neutekl. To má podle mých měřítek ke grácii i humoru hodně daleko a ani náhodou to není vina toho muže. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslim si, ze pokud by mu to bylo opravdu neprijemne neudela to. Ne kvuli me, ale kvuli sobe. To ze mohl vstat, ci slehacku ochutnat prstem to mohl. Me by nevadilo, ze na ni sahal, at si sahne, sama bych sla i damsky striptyz 😁 kde je to v ramci mezi :-D ale lizat slehacku z prs, je uz pro me moc intimni. Ale zalezi, jak to mate. Kazdopadne svatbu bych nerusila, pokud se u vas v citech nic nezmenilo. :-)
Odpovědět
Ahoj holky. Asi se to nebude úplně týkat tématu, no, možná trochu jo, ale jsem na pokraji zhroucení. S mým přítelem jsme spolu asi 8 let a ja před pár dny zjistila, že mi byl nevěrný. A víte jak jsem se to dozvědela? Od holky, s kterou to táhl přes dva roky! Teď nevím, jestli mám "zabít" tu holku nebo přítele. A nebo jí mám děkovat, že mi otevřela oči, s jakým člověkem jsem to vůbec žila, protože mi řekla takových věcí a že prý kromě jí měl i další atd. No já myslela, že omdlím.. Nevím co dělat, rodině ani přátelům zatím nic nechci říkat, tak jsem zavítala aspoň sem, kde mne nikdo nezná..Taková potupa.. Tohle by mi nenapadlo ani v nejhorším snu. Prosím poraďte
Odpovědět
@lilya3 ahojky, no tak to je celkem sila. A vy se budete brat? Ja bych to nedala asi no... poradila bych Ti, at ho vyhodis, ale clovek nikdy nevi, jak by se zachoval, kdyby se to delo jemu.
Odpovědět
@mincicik No, jsme zasnoubeni, a svatbu jsme chtěli na podzim letošního roku. Teda zatím to byly spíše jenom takové předběžné plány, ale po tomhle zjištění už asi ani to.. Říká pořád jak mě miluje a nechce opustit a bla bla, ale jak mu tto můžu věřit proboha...Vždyť jsem to ani ještě všechno nestihla stravit..
Odpovědět
Profilova fotka
@rebe ja myslim, ze zakladatelka nechce rusit svatbu, protoze svagrova privedla stripterku, ale protoze se citila ponizena pred vsemi svymi prateli a rodinou, navic nekym, komu verila.... mozna jeji reakce byla prehnana, ale obdivuju vsechny, kteri dokazi zachovat chladnou hlavu za kazdych okolnosti, kdy se hromadi emoce vseho druhu a pritel taky asi nebude uplne nevinny, holt nekdo tu intimitu bere trochu citliveji a nekdo to zase vubec neresi, ale kdyz mam nekoho rada, tak na nej beru ohledy a ne ze si pojedu tu svoji pres mrtvoly
Odpovědět
@lilya3 a mluvila jsi s ním o tom??? No, to Tě chápu, já osobně vím, že bych to nedala :(
Odpovědět
Já tedy nevím, asi bych se tedy na to naživo dívat nemusela ale můj chlap bude mít stripterku na rozlučce 100%. Vím že bude i video které se ke mně i dřív nebo později dostane ale rozhodně bych to nijak nehrotila. A pokud máte krásný vztah tak už vůbec ne, přijde mi to na rozlučce nebo narozeninách normální i když by jste s tím vy jako partnerka měla určitě souhlasit :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja byvh klidne za tu histerku byla. Svagrova by to pekne schytala a i pritel. Lizat nejake koze striptirce slehacku z prsou je pres caru a dost. Jak by se mu libilo, kdybys olizovala ty nejakeho ciziho chlapa? Navic striptiz je bez sahani, jen tanec. A to, ze se da pritel zmanipulovat lehce do neceho, co nechce, to taky o necem vypovida. Prijde mi spis jak pubertak, nikoliv dospely muz. Tohle zkousnout by mi trvalo opravdu dlouho. A nevim, zda bych to dokazala, kdyz by byla svatba za mesic nebo min.Pro me to urcita nevera je.
Odpovědět
Profilova fotka
@veruko24 Chápu, že pro někoho je ponižující, když se jeho partner účastní striptýzu. Připadá mi to přehnané, ale každý jsme jiný, chápu, že někdo to tak má. Ale on si ten striptýz neobjednal, přestože řekl, že by si ho přál! To, že nechtěl kazit oslavu, bych opravdu nenazvala, že šel přes mrtvoly. To je pro mě spíš to, když někdo prosazuje svůj názor bez ohledu na přání toho druhého, bez jakékoli snahy o kompromis. A to vidím spíš v zákazu striptýzu, i když věděla, že on by si ho přál.
Odpovědět
Profilova fotka
@rebe ale ona mu prece zadny striptyz nezakazala, jen se ji zdalo pres caru, ze nake kace olizoval prsa, coz mi teda neprijde jako jakasi forma kompromisu, ale jak jsi rekla kazda jsme jina...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?