Striptér na rozlučce

Profilova fotka
Ahoj. Zítra mám mít rozlučku a kamárádka se mě ptala co bych tam NEchtěla. Když sem řekla že striptéra zatvářila se tak že jsem z toho pochopila že už mám smůlu. Zajímalo by mě jestli ste některá měla a jak to chodí? V kolik tak příjde na jak dlouho je to vystoupení a doufám teda že uplně do naha nepude. Fakt se mi to moc nezamlouvá a nejradči bych tam ani nešla. Dík za zážitky
Odpovědět
1
2
@klaruska8 Já jsem zažila u kamarádky a byla to sranda. Měli jsme už něco popito (to je základ, přece jen), na striptéra se dalo dívat, nebyl žádný slizák, měly jsme asi docela štěstí :D. Úplně se vyslíkl asi jen na vteřinu, jinak klasika- tanečky a tak. Kamarádka pak říkala, že se k ní na začátku sklonil a řekl jí, že nebude dělat nic, co jí nebude příjemné, a to ji pak prý definitivně uklidnilo. Takže hlavně s humorem :)
Odpovědět
@klaruska8 Ahoj, ono je to ruzne, zalezi, jak se domluvite se stripterem. Muze jit pouze do trenyrek nebo staci jen zatancovat. Muzu rict, ze my kamaradce teda striptera objednali a bylo to legrace, nebylo to vubec nijak necim prasacky, pak si k nam sednul uz teda obleceny a povidal si s nami a byl naprosto super. Hlavne by to do nej teda nikdo nerekl, on byl spis takovy stydlin, ale pri ,,akci,, byl moc fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
Hihi zajímavé téma :-)) Já to měla přesně naopak, řekla jsem kámošce, že by mi nevadil, kdyby udělal striptýz pro všechny ne jen čistě pro mě a na mě jak se to většinou dělá :-D No nakonec některé holky prý byly zásadně proti, takže jsem ho neměla, což mě trošičku mrzí. Ale zažila jsem ho na jiné rozlučce a musím říct, že ten pán byl odporný...shodly jsme se i s nevěstou, že kdyby striptýz udělal ženich bylo by to xkrát lepší, než pán v uplém, malém oblečení s blond melírem, který se už nenosí....:-D Ale věřím, že budou i takoví co stojí za to :-))
Odpovědět
@zhu Tak tak, presne, byl vysvleceny asi tak vterinu, kdyz se jen otocil a pak se hned zakryl, nic, co by se nekomu pricilo. :-) @klaruska8 Neboj se toho, snad vybraly holky sympataka. :-)Pak napis
Odpovědět
@roozenka Jo, vlastně bysme běžným okem asi ani nic nezahlídly, kdyby jedna z nás nezmáčkla foťák přesně v tu pravou chvíli a fotka pak nekolovala :D Jsme se aspoň dozvěděly, zač toho byl loket :D Pán k nám jel z asi 80 km vzdáleného města, jenže já zrovna v tom městě studovala a pak jsem pána párkrát potkala v nákupáku s rodinkou, takže poměrně vtipná dohra :D Jinak ale vážně bez problému, taky s námi pak chvíli splknul a byl v pohodě... ale asi fakt hodně záleží na náhodné volbě..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak dík trochu ste mě uklidnily :D přece jen nechci kazit zábavu a třeba se zvednout a odejít :) .. Snad přijede nějakej Channing Tatum :D
Odpovědět
@klaruska8 Neboj. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Muzes mu rict co chces a co ne, ty jsi zakaznik! Ja teda striptyz taky nechci. Nemam nic proti sexy profikum.kdyz se nesvlikaj ale co jsem zatim zazila a videla, to mi nekdo zaridit na rozlucku tak jdu domu. :-D Ja absolutne nevidim duvod, proc by mi nejakej stripter mel ukazovat prirozeni, byt jen na vterinu.
Odpovědět
Jéj a proč se tě na to ptá den před rozlučkou? Jinak jak radí holky, prostě mu řekni, co akceptuješ a co už opravdu nechceš.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na každém já bych striptera nechtěla.....ani já bych nechtěla aby se u snoubence vlnila holka s prsama u obličeje:-Dpokud tam bude řekni holkam co si nepřejes aby dělal;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Domluvily to ostatní holky asi se to k ní dostalo taky až teď .. No mohl se někdo zeptat dřív .. Přesně proto že bych nechtěla aby tohle bylo obráceně .. Přítel to řekl včas ale mě to nenapadlo a na rozlučku se mu převlíknout kluci za ženský :-D no čeká mě to zítra asi už se z toho nevyvleču co :-D díky za zkušenosti a názory přežiju to .. snad
Odpovědět
Profilova fotka
Určité přežijes ;-)no to má přítel dobrý :-D
Odpovědět
Článek se načítá
existuje i "americký striptýz" = jenom do trenek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak abych nevypadala jako nejaka puritanka, to vazne nejsem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff Tady u nas ve meste v Kanade je "striptyz klub" kde te dovezou limuzinou,mas salonek kde te obsluhuje pouze chlap,ale nikdo se tam nesvlika aby ukazoval cim ho priroda obdarovala. A jako kdyz jsem videla ty chlapi v hasicskym atd... to za to stoji,vic videt nepotrebuju :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem na rvícero ozluckach se striptery a byla to psina :) Je to docela sranda, já bych to tak nehrotila a nebrala to tak vážně...vždyť o co jde... Já teda striptéra neměla, ikdyž jsem si ho tajně trochu přála (organizovaly to kamošky v místě, kde nebyl salonek a nešlo to zrealizovat), ale i tak to bylo naprosto boží... :) A trvá to jen pár minut, to přežiješ :D Zvednout se a odejít by zabilo atomosferu, holky by to mrzelo a nevidim pro o důvod...vždyť o nic nejde :)
Odpovědět
Já jsem byla teda letos na rozlučce se striptérem, a to byl trapák. Nahota mi nevadí, ale nelíbilo se mi, jak on (gladiátor) nevěstu docela ztrapňoval, např. musela dělat, že mu ho kouří apod. Celou dobu jen mlátil mečem... Já rozhodně striptéra nechci :-/
Odpovědět
NIKDY, NIKDY A NIKDY :-D :-D Vím, že na to neptáš, ale chtěla jsem tě podpořit, mně by se mi to taky nelíbilo, a to natolik, že bych jí požádala, ať ho odvolá. Zažila jsem to párkrát za mlada a prostě fakt ne, nelíbí se mi to (nemoralizuji, ale prostě mi to nepřijde pěkné, když kolem mě běhá cizí odchlupenej vysolárkovanej chlap v kostýmu a bimbá se mu tam...). Jinak mé kamarádky se naštěstí ptaly včas a nic takového nezařídily. (Historka na závěr, kdysi ho na mě poslali na diskotéce mí kamarádi, když jsem měla narozeniny. No, z místa se mu mě vytáhnout nepodařilo, tak se kroutil kolem mě na židli, vzal mi ruku a jal se s ní zajet si to rozkroku... tak jsem mu pošeptala, že jestli se jen milimetrem mé ruky dotkne svého rozkroku, tak mu ho rozmačkám... a byl pokoj :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
Mám zkušenosti dvě, při obou jsme byla pouze přihlížející. Jeden byla opravdu děsivej - nějakej lacinej kostým, špatně oholenej, takovej celej oranžovej, melír jak hoši z devadesátek....no k zblití prostě. Druhej byl už vcelku vkusnej, neběhal kolem ní nahatej nijak dlouho. Měl to jakoby na styl "Do naha" s klóbrcem a byl to celkem přijtelně koukatelnej chlap. Každopádně ani tak bych striptéra na rozlučce nechtěla.....což samozřjemě moje svědkyně ví, protože je to moje nejlepší kamarádka, známe se přes půl života, takže nebylo pochyb, že rozlučku mi naplánuje přesně podle mýho gusta: žádný limuzíny, závoje, teatrální pištění, žádný slizouni v tangáčích. Takže myslím, že to asi kamarádky dost přestřelily, pokud to neví, jaký na to máš názor a podle mě máš plný právo jí to říct.
Odpovědět
Profilova fotka
Prej to napadlo holku která chodí se svědkem. Známe se možná půl roku a to spíš jen kvůli klukům. Moje sestra svědkyně prý na to kývla a u ní mě to teda překvapilo. No a asi na poslední chvíli se to dozvěděla kamarádka, která se mě na to ptala. Ještě kolik to musí stát peněz .. To mě nikdo nezná natolik že bych tam radči měla grilovaný prasátko? :-D uvidíme jak to dopadne .. Dík za komentáře zítra se podělim o zážitek ;)
Odpovědět
@klaruska8 to se těšíme... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zhu @roozenka @sadamka90 @lucineni @simone5 @andilek85 @izzybickerstaff @kristynar @mezerver @zorro4 @duckie .. Tak sem se tomu holky vyhnula .. Striptér objednaný vážně byl ale na poslední chvíli ho zrušily .. A vzhledem k tomu kde sme seděli by to ani nebylo vhodné .. V salonku seděla ještě parta asi 20 puberťáku a dva chlapi s přítelkyněma .. Jinak klasika šerpa, úkoly a s holkama sme zapařili na diskotéce takže sem si to užila ..
Odpovědět
Profilova fotka
@klaruska8 tak bezva:-) no to by asi koukali :-D
Odpovědět
@klaruska8 tak aspoň, že tak a nemrzi tě to teď malinko,ikdyz to určitě sralo za to i bez něj? 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@roozenka Co by ji melo mrzet? Ze nevidela nejakyho bimbajiciho pindoura? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@roozenka @lucineni - Přesně :D vůbec mi to nevadilo .. bimbajícího pinďoura mám jednoho doma to mi stačí :-D
Odpovědět
@lucineni Ze jsme ji tady trochu uklidnily, a ze se na to psychicky pripravila, kdyz ji kamoska rekla, ze uz je pozde na to, ze nechce striptera ;-) @klaruska8 Tak to je dobre, hlavne, ze jste si to uzily. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@roozenka prosím můžete mi dát kontakt na striptéra? Čtu že jste byli spokojené a já sháním kamarádce také striptéra a tak bych chtěla dát na někoho odzkoušeného. Děkuju
Odpovědět
723 675 990 :-o Prý přijede kamkoliv :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, využijte naše profesionální služby na rozlučku se svobodou. Jestli nechcete striptéra, nabízíme mnoho dalších nápadů a tipů. Více info najdete na našem profilu, zde na bereme se: http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?