Rozlučka ,,,,

Profilova fotka
ahojk .... Tak bych ráda znala Váš názor. Mám rozlučku se svobodou. Má svědkyně a zároveň nej kamarádka mi jí uspořádávává ... Mělo nás být dohromady 5 děvčat ...což je akorát. Ale najednou přišla má svědkyně , jestli na rozlučku může i její chlap - ( znám ho ...mám ho i ráda jako kamaráda. Je bezproblémový a nedělalo by mi to problém. Ovšem háček je v tom, že když má kamarádka řekla o tom že půjde její přítel , druhá začala apelovat také .. Jenže toho já neznám, jen z vyprávění, fotek a jednou jsme se snad někde viděli... pro mne je to parazit co se živí na úkor kamarádky. No .... to je zase něco jiného. Vadí mi co je to za člověka. Nemám potřebu mít okolo sebe takové lidi a na tož při příležitosti loučení se s MOU svobodou ( no sobeckost tam finguje :-) ) ... nevím co mám dělat ... nejraději bych se těm cácorkám na tu rozlučku vyprdla a zároveň jim vyšla vstříc. Nemohu jen tak říct " hele nechci tvýho chlapa na rozlučce" Nehledě na to že už mi jde na svatbu ...jenže tam to kompenzuje že tam bude takových lidí , že mne ani nemusí trápit že je tam ta černá ovečka , protože tam bude 83452424 tisíc jiných krásných věcí .... jsem trochu hrotitel já vím .. jenže mi na tom záleží ... trochu víc :-(
Odpovědět
@michaelapfeiferova na tvem miste bych holkam rekla, at se nezlobi, ze bys fakt chtela, aby ta rozlucka byla 'damska jizda', ze v pritomnosti chlapu clovek prece jenom resi jine veci, atd., a ze i kvuli tvemu nastavajicimu bys chtela, aby tam byly same holky... Osobne, i kdyz mam rada nektere pritele mych kamaradek (a nektere min), na rozlucce bych je nechtela...bude to damska jizda.. to urcite kamosky pochopi :) Prave si myslim, ze na rozlucce muzes uplne klidne rict ''Nechci tam nejen tvyho chlapa, ale zadny chlapy!!! Je to moje rozlucka se svobodou, ktera je jednou za zivot, a chci aby to byla damska jizda'' :) A hotovo. Pak se vyhnes tomu, ze budes rikat ''toho jo a toho ne''.
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelapfeiferova naprosto Ti rozumím, je to Tvá rozlučka a měla bys sama určit, koho tam chceš mít. Moc nerozumím tomu, proč chce mít Tvá svědkyně na Tvé rozlučce svého partnera, to se mi zdá trochu ujetý a vnímám, že je předem všem jasné, že je to dámská jízda, pokud je a pokud ne, tak zveš pouze své přátelé, nikoliv partnery kamarádek. Nedělej si s tím starost, na rovinu jim řekni svůj záměr, který hold musí respektovat, pokud se chtějí zúčastnit.
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelapfeiferova ahoj, naprosto souhlasim s @karlajasmine - proste ZADNI CHLAPI! Ani kdyz je mas rada. Rozlucka se svobodou je skvela proto, ze se jde bez partneru, vsechny holky jsou uvolnene a nemusi se nic resit. Myslim si, ze by tva svedkyne toto mela pochopit, prece prezije, ze jeden vecer bude jen s tebou a ne s partnerem! Ja jsem svou rozlucku taky specifikovala "prisne damskou" :-) Kdo s tim ma takovy problem, tak at nechodi ... :-) Nemusi ti byt hloupe rict, ze tam proste nechces zadne partnery - neboj se toho a rekni to, at mas nezapomenutelne zazitky a nemusis si pak rikat, ze je skoda, ze to nevyslo tak, jak jsi chtela :-)
Odpovědět
Me by teda bylo trosku trapne, kdybych mela chtit,a by na rozlucku se svobodou sel i muj chlap. :-) At se holky drzi puvodniho planu, ze to ma byt damska jizda o 5 kamaradkach. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
slušně bych řekla té kamarádce, co jejího partnera neznáš, ať se nezlobí, že si chceš rozlučku užít v partě vás kamarádek a se svědkyní bych to zkusila domluvit, jestli by se nezlobila, že by partnera nechala doma, že teď chcou všichni svýho když její by šel a že to ty nechceš, že si to chceš užít fakt jako rozlučku holčičí jízdu. Myslím, že obě by to měli pochopit a snažit se, ať si to užiješ hlavně ty:)
Odpovědět
Hlavne, kdyz nejde ani tvuj partner, tak proc by tam meli chodit jini chlapi!!!? :) To musi pochopit jak svedkyne, tak ta druha kamaradka.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak moc moc moc moc děkuji @karlajasmine @timonek @wyxi28 @roozenka @mawenzi @karlajasmine Napsala jsem verdikt že je pěkná blbost na dámskou rozlučku se svobodou tahat nějakého chlapa - těch bude snad okolo dost - a že jim to vynahradíme 100% někdy jindy :-) No trochu to pro mne bylo dilema a zaseklo mne to ---ale naštěstí je tu 100% převaha a mě to hodně pomohlo. Snad děvčata nebudou smutné - přeci jen mají na ty své drahé polovičky celý zbytek života :-) ...
Odpovědět
určitě bych řekla že dámská rozlučka je prostě dámská rozlučka, a vidím že ses rozhodla stejně, super :-)
Odpovědět
já moc nechápu tvoji svědkyni, proč s tím vůbec první přišla, já si s partnery svých kamarádek rozumím dobře (a ten můj s mýma kámoškama taky), ale na dámskou jízdu prostě chlapům zákaz vstupu! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alen_ka protože je to takové prazvláštní ... přítel svědkyně je zklamán že na žádné rozlučce nikdy nebyl ...můj muž ho zval na tu svou jenže tam budou jen chlapy od něj a přítel svědkyně je nezná :-/ Tak proto ...a pak se toho chytla druhá holka která je děsně zaláskovaná a využívá každé minuty jak být se svou láskou ...takže by na rozlučce mohla být s ním :-) Tak proto ...no ale je po problémku, holky to pochopily :-)
Odpovědět
@michaelapfeiferova tak hlavně že se to nakonec vyřešilo :-) My máme taky rozlučky ve formě dámské a pánské jízdy. Paradoxně moje kámošky a jejich partneři s tím žádný problém nemají, ale přítelkyně některých snoubencových kámošů velice těžko překousávají, že najednou nejsou zvané.:-) (a jak znám jednoho z nich, tak ten sám určitě nedojde...)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?