Rozlucka vice nevest

Profilova fotka
Ahoj holky, nase kamaradka se bude loucit se svobodou ale spojila se s dalsima 2ma nevestama a planuji spojenou rozlucku. Setkali jste se uz nekdy s tim? Co jste delali?pripravili? Nekdo zna vsechny 3 nevesty a nekdo jen 1... Je to takova nestastna volba mi prijde :(
Odpovědět
No to mě taky... Nevěsta by podle mě měla být jen jedna, ta jediná středem zájmu a všeho, ta hvězda večera, ta princezna... Kdysi jsme s přítelkyní od švagra zvažovali, zda udělat společnou dvojtou svatbu... teď vím, že bych to teď nechtěla, chci si to užít já sama a chci tam mít jen svoje kamarády a rodinu a né nikoho jinýho... ale jako každýho věc no, když si to chtějí takhle udělat... ale taky jsem se s tím ještě nesetkala... ale třeba si to takhle užijou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já už byla na rozlučce, kde jsme se taky všechny neznaly, a to jsme byly všechny kamarádky jediné nevěsty. Z toho bych si hlavu nedělala. A jako nevěstě by se mi společná rozlučka s kamarádkou takynevěstou líbila. Hele je to jejich rozlučka a jejich rozhodnutí.
Odpovědět
Já bych to tak asi také dělala. Shodou okolností, bohužel to nakonec nevyšlo, měla mít 14 dnů před mou svatbou svatbu má svědkyně a já být zase její svědkyně. Takže z časových a finančních důvodu bychom to stejně zřejmě dělaly najednou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?