Rozlučka v Praze

Ahoj holky, kam na rozlucku v Praze? Myslím tím nějaký klub, kde to nebude moc predrazene, nechci žádný strip klub, něco jen na pobavení. Klidně i doporučte nějaký program :)
Odpovědět
@kajasmid ahoj, co myslis programom? Nejake prijemne restauracie, muzea, bary ci uplne nieco ine? Zalezi tiez na tom, co rada robis a v akom rocnom obdobi bude rozlucka.
Odpovědět
Byly jsme v crystal baru na drinku a veceri, pak na degustaci vin a tam jsme zustaly popijet asi do pulnoci, zabava typu ze se jde na disko s korunkou a napisem nevesta, kde mas plnit ukoly, to neni pro me
Odpovědět
@cofka1 Rozlučka bude v červnu nebo červenci a narovinu, nepiju alkohol, takže půjdeme na večeři a pak bychom chtěli jít někam do klubu, zatancovat a pobavit. Nějak mě nenapadá co jiného.
Odpovědět
My jsme si přiťukly na Náplavce, pak jsme jely na plavbu po Vltavě, pak na jídlo, na koktejly do baru, kam jsme chodily na VŠ a nakonec do Lucerny, zatancovat si na 80'. Edit: Vše pro mě bylo překvapení, celé to organizovaly kamarádky a já dostala jen instrukci kde a kdy mám čekat
Odpovědět
@kajasmid jasne to chapem a vecera a klub su vzdy fajn :) mozno si to len ozvlastnit nejakym peknym miestom napriklad s vyhladom, piknik v parku, zajst na slapadla na vltavu...paci sa mi napad od @nikca92 s plavbou po Vltave
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkuste se podívat na naši rozlučkovou nabídku. Máme i zajímavé plavební balíčky a každý balíček je samozřejmě možné upravit dle Vaši požadavků. Víc info najdete na našem profilu na beremese nebo na našem webu rozlucky com.
Odpovědět
Profilova fotka
Kámoška měla podobně jako @nikca92, nejdřív velký piknik na náplavce, každá něco přinesla, poté Lucerna. Máme rádi oldies a bylo to tam příjemné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?