Rozlučka se svobodou ve striptýz baru. Jaký máte názor?

Profilova fotka
Ahoj, přítel přišel s tím, že půjde na rozlučku kamarádovi který jí slaví ve striptýz baru....mě se to moc nelíbí....jaký na to máte názor??
Odpovědět
1
2
Me by se to taky nelibilo,ale nic s tim nenadelas.. Pokud je to dobry kamarad,tak by na rozlucce nemel chybet a pokud mate pevny vztah a verite si,tak nema smysl se neceho obavat.Uvidi nahou babu,nic vic!Jak rikam,ani ja nemam tenhle styl zabvy rada,ale kdyz se nad tim zamyslis,tak vlastne o nic nejde..Co ti na tom vlastne vadi?
Odpovědět
Nebylo tu už podobné téma? Jestli to pořád tak řešíš, tak ho asi "nepouštěj", ale v tom případě bysměla být připravená na následky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahoj, taky si myslím, že s tím nic nenaděláš. Záleží, jaký máte vztah a co "sneseš". Já bych si asi dala podmínku "nesahat" - tzn. dívat ano, ale jakýkoli fyzický kontakt zakázán :-D
Odpovědět
mě by se to taky nelíbilo
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych to nezakazovala, me kdyby to zkusil muj zakazat, tak bych na just sla.. je to o duvere..
Odpovědět
Tak mě by se to taky nelíbilo, ale musíš věřit no :-) ono myslím, že tyhle holky stejně maj v hlavě nas**** a k ničemu dobrý nejsou...to je jasný, že se asi podívá, ale myslím, že by si snad ani víc nedovolil ne?..:-)
Odpovědět
@saddova Připomínáš mi mě :-) S přítelem nemáme žádné problémy jen díky důvěře a toleranci. Kdyby se mi pokusil cokoli zakázat, nepochodil by :-)
Odpovědět
no, moc by se mi to nelíbilo, ale co naděláš, zakázat mu to nemůžeš, to by ho jenom naštvalo (mně by taky naštvalo, kdyby partner něco zakazoval) a vztah je o důvěře. Jinak si myslím, že když se chlap podívá na nahou ženskou není důvod k panice.
Odpovědět
Profilova fotka
@dhanim podle me je to i kravina neco nekomu zakazovat, clovek neni nici majetek preci...
Odpovědět
@saddova přesně tak, jedna věc je vyjádření názoru a druhá svobodné rozhodnutí partnera.
Odpovědět
Profilova fotka
@berev pokud je to jen striptyzovy bar.. tak vetsinou maji pravidla : Koukat ale nesahat :-D takze by mi to ani nevadilo. hlavni pozornost by stejne mela byt zamerena na zenicha a ne na nej. Ja moc na striptyzy nejsem, snoubenec zna muj nazor. Na konci dne se budes ty trapit pokud to zakazes :-S Ja jsem docela zarlivy typ,ale duvera je u nas zaklad vztahu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla opačný problém, chtěla jsem nevěstu, co jsme pro ni pořádaly rozlučku, vzít na strip show, ale ona to zjistila a zakázala to :-P
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@ladyseta Tak když o to nestojí, měla bys to respektovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Manzel mel behem svoji rozlucky zastavku i ve strip baru (predtim byla hospoda, pak jeste casino a na zaver nas oblibeny bar), dokonce mu kamaradi i zaplatili soukromy tanecek dvou holek a vubec zadny problem jsem s tim nemela, jsem naopak rada ze mel zajimavou rozlucku ve stylu Barney Stinson (vsichni kluci meli oblek :-D) a k tomu zastavka ve strip baru proste patrila :-) Ja dala jen jediny zakaz na jeho rozlucku, zadne zenske krome profesionalek. Me osobne by vic stvalo, ze svobodu zapijel s nejakou kamaradkou nez ze kouknul na cizi nahou zenskou. Svedkyne mi chtela taky objednat striptera, ale me ty panske soukrome striptyzy prijdou spis smesne a bohuzel ten vikend zadna panska show typu chippendales nikde pobliz nebyla, ale nakonec to zadne z pritomnych slecen nevadilo :-)
Odpovědět
Ahoj, tohle téma už to bylo :-) http://www.beremese.cz/diskuse/rozluc...
Odpovědět
Profilova fotka
Já partnerovi věřím, ale rozhodně by se mi to nelíbilo. Takže než abych se tím nějak trápila, řekla bych mu, že je to pro mne velice nepříjemné a že nechci aby chodil po stripbarech, ani pokud tam někdo má rozlučku. Načež můj nastávající je takový, že bych mu to ani nemusela zakazovat a nešel by tam. Já bych také na strip show nešla, protože vím, že jemu by to také bylo nepříjemné. I holkám jsem řekla, že na rozlučku je přísný zákaz striptérů ;-) Nemáme zapotřebí si navzájem dělat něco, co je druhému proti srsti.
Odpovědět
Profilova fotka
@prcekverunka Respektovaly jsme to, nevěsta chtěla něco klidného, tak jsme objednaly bowling a indickou restauraci ;-)
Odpovědět
@janneys Tak to mi prijde celkem dost radikalni...
Odpovědět
Profilova fotka
@janneys tak mi by se to taky nelíbilo, manžel to ví, proto nic takového na SVÉ rozlučce neměl. Ale je rozdíl manželova rozlučka a rozlučka jeho kamaráda (na té přece o mého muže vůbec nejde!). Proto na takovou rozlučku šel. Příjde mi nefér zakazovat mu zapíjení svobody s kamarádem jen proto, že žárlím - to je snad můj problém :)
Odpovědět
rozlučku se svobodou nepořádám, celý můj život před tím byla jedna velká rozlučka. Nějaké nahé tanečnice by se mi taky nelíbily, ale jsem spíš typ, co bude tiše trpět, než abych něco "zakazovala". Jenomže chlap dobře ví, že to bude on, kdo ponese následky. Takže by to vyřešil nějak tak, aby na tu rozlučku šel i nešel, jak ho znám. Je to o tom, jaká si nastavíte pravidla, jak vnímáte nevěru a jak se budete navzájem v manželství respektovat. tady toto hodně ukazuje dopředu. Nebrala bych to na lehkou váhu.
Odpovědět
Profilova fotka
@sircovam Však ani mu nic takového nezakazuji, není to zrovna v našem případě třeba :-) On můj názor na takové akce zná dobře, navíc ho zrovna takové akce ani nelákají. Byl na rozlučce jednoho kamaráda loni a ta se mu líbila. Bylo to v klidu, seděli v malé hospůdce, já tenkrát ještě dělala na rozvozu jídla, tak jsem jim tam dovezla véču a všichni byli spokojení :-)
Odpovědět
Můj chlap byl na striptýzu kdesi v Indianě, strýc ho tam vzal kvůli zážitku. Zpětně se samozřejmě pochlubil. Za 20 babek mu dokonce jedna (černoška) zatancovala v soukromém boxu. Vyprávěl mi svoje pocity a že si sáhnul jen na ruku a záda, v jiném případě by ho vyvedla ochranka. A co jsem měla dělat? Nevidím v tom nic špatného, když jsou to profesionálky.
Odpovědět
@aurinko Když se tohle událo, byli jste spolu, a nebo se to stalo před tím, než jste spolu začali chodit?
Odpovědět
@lemona Byli jsme spolu šestý rok.
Odpovědět
=-) =-)
Odpovědět
@aurinko Tobě opravdu nevadilo, když ti vyprávěl o tom, jak ho vzrušovala cizí ženská? To se mi nechce moc věřit...
Odpovědět
@lemona A to mu kvůli tomu mám sbalit kufry? Je snad jasný, že nejsem jediná žena na světě, která ho vzrušuje. Nechápu, proč bych mu měla zakazovat pohled na jiné ženy. To by musel být doma zamčený, bez internetu. Jak mu pak ale zakázat fantazii? Taky se ráda podívám na jiné chlapy, i když mě pánský striptýz neláká.
Odpovědět
@aurinko Já netvrdím, že se se chlapům v okamžiku vstoupení do vztahu musí (třeba doživotně) přestat líbit jiné ženy. Ale pro mně osobně je nepřípustné, aby mi o tom vyprávěl. Fantazie jsou fantazie od toho, že mají zůstat v hlavě toho dotyčného. Myslím že tahle přehnaná "tolerance" nevede k ničemu dobrému, ale asi jde opravdu hlavně o to, aby si člověk sám sobě upřímně přiznal, jaké má mantinely a jaké chování protějšku je pro něj ještě přípustné a jaké už ne, a hledal partnera, který to má stejně.
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně tyhle striptýzy neuznávám, ale také nezatracuji. Sice by se mi nelíbily, kdyby můj drahý měl na rozlučce striptérku a také jsem to řekla i jeho kamarádům, ale nakonec i kdyby ji tam měl, tak co bych zmohla :) Pokud jsou to profesionálky, není se čeho bát. Jejich jediným úkolem je za prachy se svléknout, zatancovat a aby jim chlap šáhnul na prsa a zadek a na takovou ženskou, abych žárlila? Ne děkuji :) Ano nelíbí se mi to, ale pořád lepší profesionálky, než aby na rozlučce byly s nějakými kamarádkami, které toho očekávají víc od chlapa a narozdíl od profesionálky co se jen svlékne a zatacuje je možnost i dalšího pokračování. A navíc... chlapi už to mají tak nějak v sobě, že se dívaj na ženský. Beztak se každý chlap občas koukne do maximu, nebo na internet na nahý ženský, tohle není o moc jiné :) A vím o čem mluvím... Jezdíme na tuningy s přítelem a tam samozřejmě jsou o půlnoci strip show. Ne vždy tam sem s ním, ale prostě to k tomu patří, že chlapi se jdou podívat nejen an auta, ale i na nahou ženskou. I já jsem se jednou podívala na živý striptýz s ním :-D Pořád je to jen jednou v životě, tak o co jde... Sice bych byla spokojenější bez striptérky, ale tentokrát není rozlučka o mě, ale o partnerovi, tak ať si ji užije ;)
Odpovědět
@lemona My si povídáme hodně o tom, co se nám líbí. Když jdeme po ulici a vidí hezky oblečenou slečnu, řekne mi o tom, že by se mu líbilo, kdybych si takové oblečení pořídila. V tom striptýzovém baru (jak je ostatně pravidlem v celé USA) je zákaz dotyku na tanečnice. Maximálně mohli na ruku. Jinak dotyčného vyvede ochranka. Já nikdy v takovém baru nebyla tak jsem byla ráda, že mi popíše, jak to tam chodí. Neberu jako tolerovanou věc. Beru to jako úplně normální věc mezi námi dvěma. Jsem ráda, že můj chlap není žárlivý, jakmile vycítí ohrožení, začne se o mě snažit o to víc. A já jsem úplně stejná :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?