Rozlučka se svobodou v Praze

Ahoj holky, nemáte někdo tip na rozlučku se svobodou tady v Praze (jídlo, pití), možná spíše venku (dle počasí). Nebráním se i netradičním místům, ale pozor většina mých kamarádek jsou bud v očekávání, nebo již mají děti. Večer bych to viděla (kdo vydrží) na přesun do klubu, či baru- ale to už bych si poradila. Dík Klainka.
Odpovědět
Mně udělaly holky krásnou rozlučku, měly jsme piknik a pak šly na šlapadla, když se stmívalo. Nechtěla jsem do barů apod Jinak kamarádka měla rozlučku v Grossetu Marina u Rudolfina, pak by možná byla fajn terasa v OC Kotva T-Anker, ale tam se mi zdá, že zdražili a zhoršili jídlo. Pak by to mohlo být hezké ve Styl&Interier ve Vodičkově ulici.
Odpovědět
já jsem jihočeška, ale má svědkyně bydlí v Praze a já si nechtěla dělat ve městě kde žiju ostudu. Bylo mi jasné, že moje rozlučka bude jízda... a taky byla.... za mě jasně vyhrává rockový klub Vagon - do půlnoci placený vstup s živou hudbou, od půlnoci rockotéka, hrají super hudbu a jsou tam skvělí bezprostřední lidi, kteří mi pomáhali plnit úkoly pro nevěstu :-) pití za velice dobré ceny, pivo cca 29 Kč, panáky 30 - 50 Kč La Bodeguita Del Medio - super kubánský klub, ale drahé pití, ale fakt velice kvalitní, lepší mojito jsem nikdy nepila, cena za drink od 200 Kč výš Vzorkovna - velice alternativní klub se živou hudbou, pivo se čepuje do zavařovaček a hulí se tam tráva... To mám ozkoušené já naživo, každopádně moje rozlučka byla bez dětí a tancovalo se na stolech :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj. Navštivte náš profil zde na bereme se. Specializujeme se na rozlučky se svobodou v Praze. U nás si vybere skutečně každý. Nabízíme originální a netradiční společné aktivity i ty klasické, jak denní tak večerní. Rozlučky taky umíme uzpůsobit přesně na míru a dále u nás najde ohledně rozluček různé nápady, tipy i rady. Určitě si vyberete : )
Odpovědět
Profilova fotka
mrkněte na naše stránky výše
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?