Rozlučka se svobodou v Ostravě. Co, kde a jak?

Profilova fotka
Ahojky holky, uvažuji nad rozlučkou se svobodou v Ostravě, ale vůbec nemám tušení co kde a jak :-( Stodolní mi příjde už ohraná, Loď se prý změnila v Kinderparty, takže jsem krapec v pasti. Myslela jsem nějaké místo, kde se dá dobře posedět (žádná slimpárna), tak abyste se vůbec slyšely. Samozřejmě potom také dobře zapařily. A teď babo raď :-/ Díky za tipy a rady :-)
Odpovědět
@kety86 no, originální inspiraci ti nejspíš neposkytnu, ale já měla rozlučku se svobodou na Stodolní - nejdřív jsme se s holkama sešly cca v 19hod v palačinkárně (Au Pere Tranquille) , kde jsme pokecaly, najedly se a holky mě pasovaly na nevěstu a ozdobily závojem, a potom jsme se mezi 23.hod a půlnoci přesunuly na "Tour de Bar" po Stodolní (v každém klubu jsme se chvíli zdržely, zatančily a šly dál) ;-)
Odpovědět
Ahoj, taky řeším problém kde uspořádat rozlučku, chlapi jedou na chatu kde se určitě zboří pod obraz, ale já s holkama bych chtěla spíš něco pohodovějšího. Nevíte někdo kde v Ostravě hrajou hity 80. - 90. let, aby se tam dalo zavzpomínat na divoké mládí:-) Nechtěla bych skončit půlnoční procházkou po stodolní, kde mezi 15-18 letými dětmi budu hledat nějaké kloudné místečko na sednutí (nic proti mládeži, jen jejich tempu už nestačíme:-) ). Na Stodolní jsem už dlouho nebyla, tak nevím jaké kluby navštívit a kam zajít trsnout na oldies hity. Proraďte...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj, už to není tak aktuální, ale třeba poradím ostatním do budoucna :-) v Ostravě jsem byla dvakrát na rozlučce v Dunbaru, můj oblíbený bar, kde se dá posedět a skvěle se společně pobavit, než to rozjedete ;-) Jednou jsme to měli v dámském a podruhé v pánském stylu. Obojí bylo velmi originální a skvěle jsme se bavily :) Fotky z rozlučky najdete zde: http://wedtime.wordpress.com/2013/08/...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Ahoj holky,take premyslim,kde usporadat v Ostrave nejakou posledni rozlucku se svobodou. Bude nas cca 15 holek..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky prosím o radu, kde se v Ostravě dá rozloučit se svobodou :-) Díky
Odpovědět
Můžu doporučit třeba i Alexandrii, kde se dá docela dobře i zatančit. Myslím, že je to možná lepší než Stodolní, tam bych už teď asi ani nešla.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojte baby, prosim Vas, jako svedek mam usporadat rozlucku se svobodou v Ostrave... Nemate nejaky tipy, ktery bar na Stodolni by byl super pro skupinku dvanacti holek ve veku cca 25 let? Aby tam byla moznost rezervovat nejaky stul a i moznost zatancit si :))
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Ahoj holky, taky chci uspořádat pro kamarádku rozlučku okolí Opava,Ostrava... Nejlíp treba nějaky wellness, pak super místo kde posedět. Nemáte nějaké typy prosím ?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?