Rozlučka se svobodou společně, je to blbé?

Ahoj holky, myslíte, že je blbé mít rozlučku se svobodou s nastávajícím dohromady? Máme společné známé, jenom páry a nevím, jestli by nás to bavilo odděleně? Co si o tom myslíte? Taky chceme mít převleky a naše masky patří k sobě ..
Odpovědět
Profilova fotka
Nevidím na tom nic špatného... My sice budeme mít rozlučku zvlášť ( jinak by nás tam bylo fakt moc), ale byla jsem na 2 sloučených rozlučkách a bylo to super!! :-)
Odpovědět
Zanedlouho tomu bude 9 let co jsme manželé,rozlučku jsme měli společně a bylo to super.Nevidím na tom nic špatného
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít nejspíš také společnou, pokud nějakou. Asi si uvědomujeme, že do manželství oba chceme, tak nemáme potřebu jít zakalit každý zvlášť a ,,loučit se se svobodou´´
Odpovědět
Profilova fotka
ségra ji taky měla nejdřív společnou, a o dva týdny později ještě každej zvlášť. ale ta společná byla super
Odpovědět
Profilova fotka
Treba u nas by to vazne bylo divne, protoze na rozluckach budou z 90% kamaradi, ktere zveme i na svatbu, takze bychom vlastne 2x slavili totez ve stejne parte lidi. Takhle jdu s holkami na koktejly do baru (vetsinou se mezi sebou neznaji, tak se aspon seznami pred svatbou :-) ) a panove jdou jinam solove. Ale puvodni plan byl, ze tolik kamaradu zvat na svatbu nebudeme a pak bychom asi udelali nejakou predsvatebni party spolecne, nic divneho na tom nevidim.
Odpovědět
Profilova fotka
y plánujeme společně, uděláme nějaké velké grilování u nás na zahradě a pozveme kamarády. Alespoň se spolu seznámí před svatbou a budou si potom na svatbě mít co říct.. :D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli také rozlučku společně. Na samotnou svatbu jsme zvali fakt jen pár blízkých přátel a zbytek "hasičské bandy" a ostatní jsme pozvali na společné grilování prasátka, které jsme v zimě vyhráli na plese. :-))) A určitě jsme si to užili víc, než kdybysme šli zvlášť.:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Minulý víkend jsme měli společnou rozlučku asi o 30 lidech a byla to paráda :) pronajali jsme si chatu, grilovaly kýty, koupily bečky a bylo to vážně super :)
Odpovědět
Myslím, že to není vůbec blbé. Spíš nejsem příznivcem těch rozdělených. U nás se dělá svíca a vždy společně:-) @vikky999
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme to pojali stejně,máme hodně společných kamarádů, takže to bude spíš takový pohodový večer s grilováním a dobrým pitím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My nechceme rozlucku ani jeden,ale kamaradi nalehaji... ]-(
Odpovědět
U nás se dělá jedině svíca - tedy dohromady. Ani ybhc to jinak nechtěla nebo neuměla si představit :-) . Bylo nás asi 75 a bylo to super!
Odpovědět
Článek se načítá
My buď žádnou (stejně titéž lidi přijdou na svatbu), nebo společnou (grilovačka u nás na zahradě). Ze stejného důvodu jako psaly holky výše - to mám dělit naše společné známé na holky a kluky? :-)
Odpovědět
U nás se dělá několik týdnů před svatbou střílení a jsou tam snoubenci společně a s nimi jejich rodiče, přátelé a známí. Jiné rozlučky jsem se nikdy ani nezúčastnila...
Odpovědět
Profilova fotka
My planujeme taky společnou, ze stejných důvodů. Společné rozlučky jsou prostě lepší ;-)
Odpovědět
Ahoj snad mě za to neukamenujete, ale společná pro mě není loučení se svobodou. Loučení se svobodou by měl byt poslední večer, kdy si ,, uzijete ,, svobodu. každý podle sebe samozřejmě, ale spolu přece budete oslavovat svatbou 8-) pokud jevto bráno jako mejdan pro kamarády, kteří na svatbu nejdou tak to chápu, ale jinak mi to přijde jako blbost. Je to jen můj názor tak bych nerada aby si to někdo bral osobně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
didinka22: ja s tebou souhlasim :). Ja teda rozhodne chci mit rozlucku rozdelenou, protoze a) jeho kamaradi jsou sice fajn, ale zas tak moc si nerozumime a v podstate vsichni jsou singl, takze ani oni by z toho nebyli nejak nadseni, b) chci s holkama probirat i (nebo spis hlavne) holcici veci, c) pritel je hrozne zarlivy, celou dobu bych musela sedet vyhradne s nim, d) u nas je problem i jazykova bariera, pritel je cizinec a cast mych ceskych kamosek by mela problem se bavit anglicky s nim a jeho kamarady, takze by to bylo takove na skupinky :/ Ale obecne na tom nevidim nic spatneho, kdyz chcete mit rozlucku spolu, je to prece o vas, no ne? :)
Odpovědět
Původně jsme plánovali společnou rozlučku, protože máme společné přátele. Nakonec jí ale dělat nebudeme, protože stejně všichni přijdou na svatbu, tak nám přišlo zbytečný utrácet za rozlučku, když si ty peníze můžeme dát třeba do prstenů nebo do šatů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vikky999 My jsme sice měli rozlučku každý zvlášť, ale pokud vám to tak vyhovuje, nic divného na tom nevidím :-)
Odpovědět
@didinka22 No a jak si představuješ loučení se svobodou? Já se chovala stejně jako svobodná a stejně jako vdaná, jestliže jsem zadaná ;-) . Další věc je že mám asi 80% kamarádů kluků a asi 80% našich kamarádů/kamarádek je společných :-N . Na svatbě nás bylo ani ne 25 (a to většina rodina), na svíci 75.
Odpovědět
@framboise no však jsem psala, že chápu pokud to máte společně protože spoustu lidí z rozlucky není zvanou na svatbudu. Já ale většinu svých kamarádů na svatbu zvát budu a když ne a budou mít možnost tak je pozve alespoň na večer a rozlucky pojmu jako čistě dámskou jízdu na které se holky co se ještě neznají poznaji a zařadíme si ;-) tím neříkám že bych tse tam chovala jinak než po svatbě nebo před svatbou nebo v celém našem vztahu ;-) každopádně určitě vyrazíme na striptýz nebo na nějakou akci a tam se pobavime :-) a přítele pošlu taky s klukama na striptýz... Slavit spolu to budem na svatbě a pak už celý život, takže by podle mě rozlucka měla být v něčem výjimečná ;-)
Odpovědět
@didinka22 Striptér není nic pro mě (a striptérka pro něj ;-) ). Pro nás bylo výjmečné, že jsme se v takovém počtu všichni sešli (no všichni - samozřejmě ne všichni, třeba moje sestra dělala v tu dobu instruktorku na táboře a další lidi taky nemohli, ale stejně v takovém počtu se jen tak nesejdem :-) ). Ale chápu ;-) . Každý to máme prostě jinak :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, dotaz už sice není aktuální, ale přispěju pro další budoucí nevěsty. My máme s přítelem také společnou partu kamarádů a vyřešili jsme to rozlučkou napůl oddělenou a napůl společnou. Holky začínaly u nás v bytě, kluci ve stejný čas v nedaleké restauraci na večeři a na bowlingu. Cca po třech hodinách oddělené rozlučky kluci dorazili také k nám do bytu, pobyli jsme tam všichni dohromady a zahráli si takovou zábavnou hru. O půlnoci holky již v oslabeném počtu odešly na diskotéku a kluci pokračovali u nás v bytě. Po návratu z diskotéky (již jen já a kamarádka, která spala u nás) jsme s kluky ještě pokecali a šlo se spát. Bylo to moc fajn a ten koncept rozlučka - slučka - rozlučka - slučka mě přímo nadchl. Každá skupina měla své soukromí, ale nikomu se nemuselo stýskat a oba jsme tam alespoň na chvíli měli všechny naše kamarády - i ty opačného pohlaví. Zároveň to bylo nejjednodušší z hlediska přípravy občerstvení, úklidu, financí atd. Všem, které váhají, jestli společnou nebo oddělenou rozlučku, určitě doporučuju.
Odpovědět
Ahoj holky :) Ikdyž se to řešilo před nějakým časem, taky přispěju. My uvažovali o společné rozlučce, ale nakonec jsme ji měli každý zvlášť a byl to nejskvělejší a nezapomenutelný večer!!! Vrátily jsme se s holkama domů kolem 6ti ráno a ani na jedné nechyběl striptýz. (ale my ho měli lepší) :-D Druhý den jsme pak společně všichni dopíjeli zásoby. Luxusní víkend! x-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?