Rozlučka se svobodou - Ostrava - tipy kde?

Ahoj dámy, přemýšlím kde udělat rozloučku se svobodou. Představa: bar či podobné zařízení kde se člověk dobře pobaví a zároveň lze i tančit - lokalita Ostrava (nejlépe centrum či Poruba). Nějaké návrhy a tipy? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Garaž?? Ale je to Martinov ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na Stodolní je dost baru a klubů, jen si stačí vybrat ;-)
Odpovědět
@jurasova84 To mě taky napadlo, ale dle toho co mi včera říkali, tak přes léto jen posezení na zahrádce případně poklidné posezení v restauraci, hudba moc ne :-/
Odpovědět
@martinau5 Nějaké aktuální tipy na dobrá místa? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na posezení je dobrý Dublin Pub a pak na tanec Modrá nudle. Ještě jsou fajn Zadní vrátka, taky spíš na posezení. V době studií jsme nejvíce chodili do Vrtule, ale to býval takový pajzl, ale měli tam křídla za 20 Kč (nebo tak nějak), takže ideál pro studenty :-D Ale to nedoporučuji :-)
Odpovědět
Díky za tyto tipy. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
@andyova Kde nakonec rozlučka proběhla? :-)
Odpovědět
@kocisko Cást programu jsme si nakonec udělali mimo bary atd. potom jsme pokracovali na Stodolni.
Odpovědět
@andyova Hledám právě inspiraci na tu mimobarovou část - některé holky mají děti, jsou těhotné, a mě ani ta barová část v takovém počtu bavit nebude...
Odpovědět
Objednali jsme si vizazistku na zkrášlení, dojela kam jsme chtěly, plus hry a dámský babinec, kterého se v klidu mohly účastnit i těhotné. Ostatní jsme pak pokračovali se zábavou později do ranních hodin :-)
Odpovědět
@andyova Vizážistka je dobrý nápad. Prozradíte, na kolik vyšla a jestli si ji holky platily samy?
Odpovědět
Profilova fotka
Holky připravily piknik v parku, kde jsme pily a jedly a pak jsme šly na byt, kde jsme se připravovali a hráli hry a pak šly na drink a tanec.
Odpovědět
Článek se načítá
@kocisko Vizazistku jsem holkám platila já, po holkách jsem to nechtěla, ale to záleží na konkrétní dohodě, zvyklostech jak to máte vy. Cena byla od osoby 250-300 přesně už si to teď nevybavuji.
Odpovědět
@andyova Jo, jasně, to je na každém, jen mě zajímalo, kolik si vezme za osobu, když je jich více najednou. Já jsem za denní líčení jako svatební host platila 500, tak jsem to chtěla vědět jen tak pro srovnání, děkuju.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?