Rozlučka se svobodou, koho pozvat?

Profilova fotka
Holky, koho všechno jste zvaly/zvete na rozlučku? Jen ty co jdou i na party? Nebo i ty co dostali(y) jen oznámení? díky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, na rozlucku se svobodou budu zvat vsechny kamosky, ktery sou mi blizky a mozna par kolegyn z prace.. Takze i ty co pujdou na svatbu i ty co nepujdou..
Odpovědět
Profilova fotka
Vsechny co mam rada :)
Odpovědět
ahoj, já budu dělat rozlučku i pro ty, kdo na hostině nebudou a dostali jen ozámení :-). Bude nás okolo 15 bab... jen řeším kdo to bude všechno platit, když my už platíme hostinu. Někde jsem četla, že by to měla platit sestra či svědkyně, ale to mi přijde hloupé, a abych platila i celou rozlučku... - no to se pěkně prohnu :-D
Odpovědět
My uvažujeme, že pozveme všechny lidi, co pro nás alespoň trochu něco znamenají. Udělali jsme malou svatbu o 30 lidech pro rodinu a nejbližší, a tak rozlučku chceme pro všechny. Pronajmeme chatu, koupíme sud a zbytek si donesou sami, takže to tolik stát nebude. A skoro manžel mi poradil pěknou poučku jak vybrat lidi na svatbu. Měla jsem si představit, že každému z nich dám do ruky 1.000 korun ze své peněženky a tomu komu bych je fakt dokázala dát, ten stojí za to, aby byl na svatbě. :-)
Odpovědět
Ahoj holky řeším stejný problém. Přemíšlím že ji vůbec neudělám. Logicky by člověk měl pozvat ty co pozval na svatbu. Jelikož na obědě bude jen rodina, tak myslím ty co budou na večerní raut. Jenže pro mě je o 30 bab. Tak nevím vůbec jak to udělat.
Odpovědět
Já si teda myslím, že na rozlučku by se měli zváti ti, co nejdou na svatbu. Ale tohle neřeším, zvu tam moje kamošky, který mám ráda. Některý dojdou i na oběd na svatbě, jiný pozvaný nejsou.
Odpovědět
na rozlučku pozvu.....pouze svoji nej kamarádku a děsně se opijeme :-))
Odpovědět
no, to taky nevim, ale rozhodne ji za tebe nikdo nezaplati :D takze to je ke svatebnim vydajum dalsi velka polozka, kdyz pujdu zvlast ja a zvlast muzicek .... :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Já asi rozlučku udělám doma, abych si mohla dovolit udělat pořádnou "hostinu" a i dost pití a nemusela řešit placení a výdaje. A i tak celkově mi to víc vyhovuje než ta hospoda. Přítel to bude mít nejspíš v hospodě, takže tam ty výdaje budou vyšší.
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu rozlučku slavit se všema kámoškama :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla pozváno holky, se kterýma se nejvíc bavím a vím, že je s nima švanda. A jestli jdou nebo nejdou na svatbu, jsem neřešila. A kamarádka zase pozvala holky, co šly pak na svatbu, abychom se navzájem před svatbou poznaly. U mě to s placením bylo tak, že to vymyslela kamarádka, pro mě to mělo být překvapení a s holkama se na to složily, byl to dárek pro mě. Kamarádka zase naopak nakoupila poukázky ve slevě, tzn platila pak večeři a vstup do klubu, na pití se skládalo potom.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a myslite si ze je v pohode spolecna rozlucka????
Odpovědět
Článek se načítá
Já rozlučku dělat nebudu, ale kdybych dělala, pozvala bych toho, koho bych chtěla, s kým je zábava a dobře se s ním paří a bylo by mi úplně jedno, jestli je kluk, holka, pes, papoušek a jakou pozvánku dostal na svatbu nebo ne. Rozlučky snad nemají žádná pravidla, proto jsou to rozlučky.
Odpovědět
Profilova fotka
Soni, proč by to nemělo být v pohodě? My ji budeme mít taky dohromady ;-)
Odpovědět
My budeme dělat rozlučku až cca půl roku po svatbě. Je to asi zvláštní, ale jelikož si platíme sami celou veselku, platit ještě rozlučku už nezvládneme. A na jaře plánujeme domek se zahradou, takže to uděláme tam a společně. Pak tedy pozveme i ty co na svatbu jít nemohli, protože svatba bude čistě rodinná a malá.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj HOLKY, moje rozlučka bude vypadat následnovně: Žádný striptér, žádné dárky pro svědkyni a pro kamarádky, žádná výzdoba, žádné zbytečné hovadiny, budu mít asi 20 bab, jídlo jsem neřešila, protože mám s holkama sraz v 7 večer, objednám nějaké chipsy, tyčinky a hovadinky......Budu platit veškeré nealko,víno a tvrdé. Striptéra v žádném případě nechci, protože je to pro mě znechucující. Mám objednanou hospodu a chci se normálně pobavit a normálně si s nimi vypít. A pak zajít někde zapařit. A pozvala jsem i mamku, tety, tchýni, babičku, protože je mi s nimi dobře a ráda si s nimi pokecám. Jinak sestru, sestřenice, asi 5 kamarádek z práce, 5 kamarádek mých.....atd.... Takže se ničeho nikdo nebojte, je to jen na Vás, co budete mít a nemít, i když by jste měli sedět u suchého chleba a vody, hlavně, jak se budete cítit dobře a užijete si to. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?