Rozlučka se svobodou, koho můžu pozvat?

Profilova fotka
Holky, plánuji kámošky, které chci na rozlučku se svobodou a chci se zeptat zda-li, se na rozlučku musí zvát pouze ty kamarádky,které jdou na svatbu? Je blbé někoho pozvat na rozlučku a není pozvaný na svatbu?
Odpovědět
Muzes pozvat Tucikka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pozvat muzes prece koho chces... nam to vyslo tak, ze jsme na rozluckach meli jen kamarady co byli zvani i na svatbu, ale byla jsem na rozlucce kamaradce a tam jsme naopak byly vetsinou holky co jsme na svatbu zvane nebyly..
Odpovědět
Profilova fotka
je to tvá rozlučka :-D vem tam koho ty chceš ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Samozřejmě ti každý řekne "je to tvoje svatba/rozlučka, tak si tam pozvi, koho ty chceš". Ale realita je jiná, jak obě víme. Jsou tu nějaké společenské konvence a těch se musíme držet, nebo bychom taky pak mohly být pomluvené, což se nám nechce :-). Takže, na rozlučku se PRÝ zvou JEN ty nejbližší kamarádky, které jsou pro tebe nejdůležitější (nemusí nutně být pozvány na svatbu, ale když jsou nejdůležitější, tak se předpokládá, že na svatbu jdou ;-) ). Nicméně, pokud bys cítila, že některé slečny mohly být uražené, žes je nepozvala (ať už protože nejsou nej nebo že nejdou na svatbu), pak to udělej - pozvi je. Já osobně zvu pouze holky, které jdou na svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
holky díky za názory ;-) je fakt, že na svatbě nemůžou být přece všichni, to by ta výslední cena byla trošku jinde. Takže asi pozvu holky i ty které nejdou na svatbu..
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě ne všichni co budou na rozlučce musí jít na svatbu. Určitě rozlučka je o těch kamarádkách, se kterýma si uděláš super zábavu a na svatbu nemusí. Ale každý to má jinak, záleží, kolik lidí zveš na svatbu atd... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Já pozvala asi 20 lidí a z toho tak polovina na svatbu jde a polovina ne. Mě by teda ani nenapadlo se urazit a nejít na rozlučku, když nejdu i na svatbu. Ale každý to vidí jinak - jedna kamarádka právě proto na rozlučku nejde. Je to vtipný, protože před několika měsíci, když jsme se na školním srazu bavily a ona zjistila, že se budu vdávat, tak se ptala, jestli ji pozvu na rozlučku, že by se ji hrozně chtěla účastnit... :)
Odpovědět
Ja se pridam, bude blbe pozvat vsechny zeny na rozlucku? Myslim to tak, ze bych objednala bowling a pozvala vsechny zensky co jdou na svatbu (jelikoz znam i od partnera osobne jak kamaradky, tak i z rodiny) i ty ktery nepujdou? Neni to blbe?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, no ja na rozlucce budu mit i holky, co nejdou na svatbu. Podle me to ma byt jen takova poslední party za svobodna a nezalezi na tom, jestli ty holky pak na svatbu jdou nebo ne. Sama jsem tak taky na rozlucce byla aniz bych pak sla na svatbu a vůbec by me nenapadlo se nad tim pozastavit. Když mate svatbu pro 50 lidi a zvete jen ty nejblizsi, tak proste nemůžete pozvat zastup 15 kamaradek.
Odpovědět
Nevim, jak je to s takovou tou klasickou americkou rozluckou se svobodou, jakych dneska v CR po setmeni clovek vidi v klubech plno, ale na klasickou moravskou svicu se aspon u nas zvou i kamaradi a znami, co na svatbu nejdou. Takze bych pozvala lidi nezavisle na tom, zda na svatbu jdou nebo ne.
Odpovědět
Holky, a mám vůbec dělat rozlučku se svobodou, když mám 3 nejlepší kamarádky, každá je z jiného města a vzájemně se neznají? To je celkem blbé, ne? Na svatbu všechny půjdou, ale opravdu se viděly tak třikrát v životě, tak nevím jestli tuhle tradici držet... moc si neumím představit co bychom probíraly.. a nebo pak to mohu udělat ještě tak,že si prostě vyberu na rozlučku jednu kamarádku a s tou půjdu "ve dvojici"...což sice bude sranda, opijeme se atd..ale ve dvou?:))) to můžeme kdykoli, ne? nebo udělat rozlučku s "pražskými" kamarádkami, které jsou dvě(tři pokud by ta jedna dorazila do čr) a s nimi nejsem uplně nejlepší kamarádka, protože jsou spíš z party mého partnera...ale ony se navzájem znají a mají se rády, takže by to byla "rozlučka ve třech", a to by už jako rozlučka vypadalo. Nevýhoda je, že jsem např. ani s jednou nebyla nikde sama, nebo se nepoznala blíž... co byste radily? nebo si udělat víc rozluček s mými třemi nejlepšími kamarádkami, třikrát, s každou zvlášť nějakou jízdu ve dvou. nebo se na to vykašlat a nedělat nic a rozloučit se se svobodou se svým partnerem v nějakém welness bazénu 8-) to by taky šlo ! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja teda pozvu i kamosky, co nejdou na svatbu.. Moc dobre chapou, proc jsou na svatbu zvany jiny holky, proste se nevidame tak casto, ale na rozlucce bych je rada mela.. spis resim kamaradky/pritelkyne kamaradu od muze, co budou na svatbe.. jestli jo nebo ne.. nektery stopro jo, nektery nevim.. uz jsem par rozlucek zazila a planovani bylo nekdy tragicky,kdyz se holky neznaj.. Kamosky ze stredni nadavaly na holky z horni dolni, ty zas nadavaly na holky z vejsky apod.Dopadlo to dobre,ale divim se,ze se organizatorka nezastrelila :-D Tak nevim..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lendra já myslím, že je to tvoje rozlučka a jestli je někdo jen přítelkyně kamaráda nebo kamarádka přítele a pro tebe nic neznamená, tak není důvod ji zvát... a jak říkáš ty, taky jsem zažila rozlučky kde víc holek bylo jen na škodu kvůli organizaci...
Odpovědět
Tak každý to má jinak....u nás rozlučku chystají kamarádky:) kdyż se vdávala kamaradka..taky bylo vše na mě:)
Odpovědět
V našem okolí se dělá rozlučka s lidmi, kteří posléze jdou i na svatbu. Upřímně mně by teda mrzelo pozvání na rozlučku (jsem tedy blízká osoba), ale ne na svatbu.. a tím nemyslím hostinu (chápu finance, ale obřad)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Pozvat si můžeš koho chceš, kamarády, rodinu, známé, je to jen na tobě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás to bylo tak, že kamarádka si pozvala pár nejbližších kamarádek se kterými to oslavila nějak sama a později si šli někam sednout a tam se sešli s více lidmi:)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Tak u nás to zas bývá tak, že se pozyvaji na rozlučku hlavně holky, které nejsou pozvané na svatbu. Možná jsou jedna nebo dvě které jdou na svatbu i na rozlučku. A co se týká pozvání na obřad, tak tam ať si příjde kdo chce, k pozvání na hostinu zase slouží pozvánky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@myfairlady ja byla kamaradce na rozlucce a znala jsem jen ji ani ostatni holky se neznaly a bylo to fajn.jde o tebe,pozvala bych je a kdo bude chtit,dorazi.
Odpovědět
Mě se kamarádka (svědkyni) zeptala koho všeho bych tam chtěla, tak jsem řekla, že nejspíš akorát ty které půjdou za družičky - takže 7 dalších holek :-) jinak to nechávám vše na nich. U nás to vždy organizuje svědek ženicha, ale to bylo že se vždycky ženili naši starší kamarádi. Z té naší party holek se vdávám první já, tak je to pro všechny taková neznámá (nebo aspoň pro mě teda :-D ), co se bude dít :-D :-)
Odpovědět
já jsem o tom taky přemýšlela a je u nás "nepsaný pravidlo", že kdo jde na rozlučku, jde i na svatbu. takže já budu určitě zvát jen holky, co jdou na svatbu, takže to budou nejlepší kamarádky (družičky), další kamarádky, sestřenice, přítelkyně bratrance, manželka kamaráda,... prostě všechny "mladší" holky ze svatby. možná i mamku pozvu, tetu, mamčinu nej kamarádku, uvidím... jako bavit se umíme všichni, takže třeba na začátek akce by přišly a pak odešly... uvidíme... s babama z práce si udělám minirozlučku zvlášť (jsou zvaný jen na obřad) a pak po svatbě, až budeme mít video a fotky, tak je pozvu na posezení a koukání. :D ženich chce na rozlučce i kamarády, co nezve na svatbu... každej si to dělá jinak, no.
Odpovědět
Profilova fotka
@myfairlady Klidně jí udělej se všema, i když se neznají - alespoň se poznají a na svatbě se pak budou víc bavit. Osobně jsem si zvala kamarádky ze 2 okruhů. Ty dvě party se krásně sblížily, takže paříme dál všechny dohromady a vím, že se i mezi sebou potkávají. Takže jedině doporučuju. Už jsem zažila i rozlučku ve 4, kde jsme se dvě nesnášely + nevěsta + 1 holka, co jsme neznaly a taky cajk :-). Jinak lepší víc (lépe se to platí nevěstě), ale ne moc, (nad 12 se to hrozně blbě organizuje, všichni do toho kafrají a ani se nebaví), vybírat ty pařící (nudný patronky jdou brzo dom a strhávají ostatní) a klidně zvát i ty, co nejdou na svatbu. A hlavně nezvat matky! (zažila jsem a katastrofa :-D)
Odpovědět
@niky555 to nejde takhle paušálně říct. Třeba moje máma je parmen, jak blázen a chodíme spolu pravidelně na pivo a tak...
Odpovědět
Profilova fotka
@mija_91 Jo, tak samozřejmě, že jsou výjimky, ale představ si, že jsi kamarádka nevěsty a na akci s tebou jsou i její máma/tetička/apod. Rozjedeš se tak jako obvykle? Myslím, že se ty lidi mimo rodinu nebudou chovat tak uvolněně, jako by se jinak chovali. Čest výjimkám...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?