Rozlučka se svobodou - kdo ji platí?

Profilova fotka
Ahoj holky. Budte dělat rozlučku se svobodou? Jak je to s placením?
Odpovědět
U nás se šlo do hospody a každý platil za sebe, případně mě kamarádi zvali na panáka.
Odpovědět
Ano, o rozlučce určitě uvažuji, samozřejmě se může vždy všechno změnit, ale ráda bych to oslavila se svými holkami. Představuji si to tak, že holky nejdřív sezvu k nám domů(skorochotě asi vyprovodím někam pryč ;-) ), tam pro ně vytvořím nějáké pohoštění, abychom nešly slavit s prázdným žaludkem, no a pak jsem uvažovala třeba o bowlingu, a následně o nějaké místní diskotéce. Žádné striptéry a tak podobně v plánu nemám, ani po nich neprahnu, protože to mi přijde trochu zbytečné, navíc to není můj styl. A nepředpokládám, že by ho holky objednávaly. Navíc holky, co plánuji pozvat jsou z různých koutů republiky, takže i domluva mezi nimi navzájem by asi byla v tomto ohledu trochu komplikovanější. Prostě dostanou pozvánku, že tehdy a tehdy, tam a tam, že bude u mě jídlo, (možná ten bowling, kde bych asi část zaplatila já a o zbytek bych požádala holky) a co se týká pití, tak to by si jel každý za své, peníze netisknu :-)
Odpovědět
ahoj :-) rozlučku také plánuji a pořád přemýšlím co platit a co ne. Zatím přemýšlím nad tímto: zajdeme s kámoškama na véču do bezva pizzerky, dáme šampaňské (celé bych to platila já) a potom někam na diskotéku (to už by si platila každá sama) a nebo zajdeme posedět do vinotéky (platím já) a pokud by byla chuť tak pokračovat na diskotéku (zase každá za své). Druhá varianta bude rozhodně levnější. Asi se o tom narovinu pobavím s holkama. Přítel to má jednodušší, jede s kámošema na chalupu, na všechno se složí. Já udělat rozlučku doma nebo na chalupě nemůžu, jedu totiž na ni přes celou republiku. Hledala jsem na netu jestli je nějaké pravidlo pro placení na rozlučce, ale nic jsem nenašla, jak si to každá nevěsta udělá, tak to má. Nic extra neplánuji, protože všechny kámošky, které budou na rozlučce, budou i na svatbě a hostině.
Odpovědět
Profilova fotka
my si zajdem společně na diskošku nebo na zábavu..tam je budu zvát,popřípadně koupím nějákej xxl nápoj o kterej se podělíme a stejně si myslím,že se budem zvát tak něják navzájem..jako na narozky..vždycky táhnu mraky peněz a holky mě pak stejně zvou..takže bych si s tím hlavu nedělala..chce to pozvat jen fakt opravdový kámošky a ty to tak řešit nebudou,co platíš a co ne..jde jim o tu rozlučku jako takovou,ne??:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ketrinka242 tak nějak jsem to měla i já ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja jsem planovala, ze budu platit maxi drink na zacatek a dale pak kazdy sam, ale dopadlo to tak, ze maxi drink jsem ani nestihla objednat a holky zvali me :)
Odpovědět
Profilova fotka
Když se vdávala má svědkyně, organizovala jsem jí rozlučku já a bez debat jsme to řešily tak, že si každá platí za sebe a její útratu za celý večer jsme mezi sebe rozdělily. Nevěsta pak platí pohoštění a zábavu na svatbě, přijde mi přirozené, že na rozlučce je to naopak.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si nechávám plánovat rozlučku od mojí svědkyně - nechávám se překvapit, ale doufám, že tu kozu nenapadne něco platit za mě :-D Její úkol je jenom o tom, aby to vymyslela a zorganizovala. A doufám, že to nenapadne ani jednu z dalších holek. Nevím, co má přesně moje svědkyně v plánu, ale předpokládám, že každý pojede sám za sebe. Slyšela jsem i něco o tom, že by nevěsta měla zvát na drinky - tak doufám, že to ode mě nikdo nebude čekat - jo, mám v plánu každou pozvat na jednoho panáka, ale ta svatba je poměrně finančně náročná a pro nás je to o to náročnější, že ještě jedeme autem až ze Skotska, takže fakt na rozhazování na party mít nebudu :-) Plánuju si s sebou vzít placatku a do ní tequilu nebo vodku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já si vždycky myslela, že rozlučku platí kamarádky nevěstě jako dar...nemusí to být nic velkého přece....u nás to tak bude :-) těším se, co družičky vymyslí
Odpovědět
já měla rozlučku včera, bylo to super a i když jsem měla holky, které se většinou viděly poprvé, tak myslím, že jsme se všechny dobře pobavily:) já jsem ale platila jídlo (pizzy a kdyby tam nebyla ta možnost, tak bych určitě objednala nějaké obložené mísy) a taky jsem holky pozvala aspoň na jednu rundu panáka, nevím jestli se hodí spoléhat na to, že tě holky pozvou
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já mám rozlučku příští sobotu - budu dělat občerstvení - obložené mísy + kupuji pivo, víno, nealko. Mám to v prostorách, kde se u nás dělají různé zábavy atd. Tvrdý alkohol je na holkách, kdo co přinese + některé udělají zase něco na zub. Doufám, že se to povede :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já teprve nad rozlučkou přemýšlím, co říkáte na rozlučku s kamaráda klukama, kamarádky nemám. Co byste poradili?
Odpovědět
Článek se načítá
Máme svícu, jídlo(prase, guláš) platíme my dva, stejně tak pivo, víno, slivovici. Ostatní můžou, ale nemusí donést nějakou láhev něčeho a můžou nám přispět do kasičky.
Odpovědět
rozlučku jsme měli zařízenou stejně jako framboise... Všechno jsme platili sami...cca 40 lidí. na jídlo guláš a další drobné laskominy jako brambůrky,tyčinky a podobně, jo a měli jsme upečený dort a 5 frgálů. z alkoholu pivo,víno a slivovici a pak každý host stejně donesl flašku:-) hodně jsem plašila ať nám nic nepochybí a ve finále toho fakt hodně zbylo. opravdu jsme si to užili, bylo to bezva,ale není to teda levná záležitost:-) nevlezli jsme se do deseti tisíc :-.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme společnou svícu a platíme ji my :-)
Odpovědět
my to budeme dělat dohromady jako takovou akci, koupíme 2x Padesátku bečku, nějáký kabanos a chleba na opýkání a dobré..když totiž dohromady vždycky děláme různé akce, tak už je prostě zvyk že každý přinese flašku, takže alkohol platit nebudem , jen pivo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě ji organizuje svědkyně, platit budu maximálně rundu panáků, jinak každej za svý :-) U mě půjde spíš o pokec s hromadou holek, tkerý jsem už dlouho neviděla, jen o nějakou opíječku :-) Přítel řikal, že on zaplatí maximálně pivo, že s flaškama to bude mít samý jako @krizecek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?