Rozlučka se svobodou. Jak ji zorganizovat?

Ahoj všichni :-) Jestlipak jste nezapomněli uprostřed všeho to chystaní na rozlučku se svobodou? Já vůbec nevím, jak to zorganizovat. Nemáte někdo nějaký nápad?
Odpovědět
1
2
17
Já se na ní asi vykašlu úplně:-) Partner se na ní těší, udělají si klasickou pánskou jízdu s kamarádama. Ale tuhle mu někdo řekl, že teď je v módě dělat ji spolu s partnerkou, tak uvidíme. Ale nijak zvlášť ji neřeším:-)
Odpovědět
My jsme původně plánovali narozeninouvou oslavu pro přítele, ale vzhledem k tomu, že svatba je chvíli po tom, uděláme to jako společnou rozlučku. Naši nás pustili na chalupu s tím, že hosté budou spát na zahradě, takže to bude takový veselý sportovní víkendík se sudem, koláčkama a buřtama. Jen budem zvát až tak za týden a tak nevím, kolik lidí bude za měsíc moc, přece jen už jsou ty víkendy zabraný...
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyz rozlucku, tak spolecne u kamarada na chalupe. Mista je tam na prespani spousta, kdo bude chtit prijede, kdo bude chtit prespi, udelaji se kurata, mozna se koupi soudek a zbytek necham volne plynout :-) Pozvanky bychom mohli davat nejdriv s oznamenim, tj. za neurcito, kdyz jsme jim ted vraceli navrh :-|
Odpovědět
ahoj, budu asi jedna z mála, ale o společnou rozlučku nestojím. Naopak chceme týhle příležitosti využít s kámoškama k tomu, abychom společně pokecaly, pobavily se a obešly pár diskoték ve městě, ve kterém nežijeme. Přítel odjíždí s tlupou kámošů na celý víkend do hor, veze s sebou sud, nějakou kořku a jejich představa o zábavě se liší od té naší. Takže separé a naplánovali jsme to týden před svatbou.
Odpovědět
Profilova fotka
AHoj, tak my rozlučku zatím vůbec neplánujeme. Já pojedu měsíc před svatbou cvičit do Chorvatska s kamarádkama a nastávající vyrazí s klukama na loď podél pobřeží. Takže asi tohle bude taková nějaká rozlučka, ale rozhodně ne ta klasická s pařbou a sudem. Nějak mě to v tom zařizování neláká a jeho taky ne. ALe je možný, že se kamarádky domluví a něčím mě překvapí a nakonec přeci jen nějaká bude. :-)
Odpovědět
Ahoj, rozlučku neplánujeme, půjdu týden před svatbou někam s kámoškami, pokecáme, popijeme, potancujeme. Přítel jde se svými kamarády na pivo. To je celé. Žádná velká rozlučka to nebude, protože ty opravdu dobré kamarády zveme na svatbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, u nás je taky rozlučka odděleně - přesně jak napsala kate, tak já s kamarádkama pokecáme, všechno to probereme :-D a uděláme si super večer. Přítel pojede s klukama na víkend pryč.
Odpovědět
Ahojíky No jak to tady čtu, tak můj přítel je pro loučení se svobodou - zrovna dneska jsme byly objednávat 16 kg krůtu a k tomu sud piva a zbytek kdo co pije a chce, tak ať si donese sám....A u mě? Já bych na to dlabala, páč tím, že se vdám, tak tím se mi moje svoboda nekrátí...Kamarádky mi chtějí udělat rozlučku, tak nic proti :-) Dopadne to tak, že půjdeme tancovat, poklábosit, něco málo popít - ale s Mírou :-D Nikdy jsem moc nepila a ani teď s bolehlavem začínat nemíním ;-)
Odpovědět
My taky preferujeme rozlučku odděleně. Myslím si, že ženský si víc a líp pokecaj, když budou samy, a chlapům se bude taky líp pařit, než když budou "pod dohledem" svých poloviček. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
My to hlavne neberem jako rozlucku. Nemame moc s cim. Zijem spolu relativne dlouho a nic se (krome meho jmena) nezmeni. Takze mozna ja nekam zajdu s holkama a Petr s klukama, ale jako rozlucka se svobodou... Tak to asi nepojmeme.
Odpovědět
Profilova fotka
My bydlíme na vesnici, je tady zvykem dělat rozlučky neboli brány a jelikož jsme oba z jedné vesnice a máme většinu známých společných bude to dohromady. Příští týden má bránu známá, takže omrknu jak to bude mít zorganizované.
Odpovědět
Tak to já půjdu s kamarádkama si někam požvanit a vyblbnout se a přítel si taky s kamarádama zapaří odděleně.
Odpovědět
Článek se načítá
u nás také odděleně :-)
Odpovědět
U nás taky odděleně :-) Přítel půjde v sobotu (svatbu máme ve čtvrtek po tom) s kámošema (prý se vrátí až v neděli odpoledne) no a já půjdu s kámoškama na parník a pak se někam pořádně opít, abych taky přišla až v neděli a nemusela být doma sama :-) Docela se na to těším, bude alespoň sranda!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak to my meli rozlucku spolecne a bylo to super. Skvele jsme se bavili, meli jsme tam spoustu spolecnych znamych a party trvala celych dvanact hodin. Proste parada.... :-D Uz se tesim na svatbu az se tam zase vsichni sejdem
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, my měli rozlučku každý zvlášť, manžel (jůů to je zvláštní mu takhle říkat :-D ) s kamarády v pátek a já s holkama v sobotu. Dohromady jsme to nechtěli.. kucí si s kukama líp rozumí a my holky mohli v klídku podrbat a "pomluvit je" ;-) Bylo to moc fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojki holky, tak my budeme mít velkou rozlučku společně, máme spoustu společných kamarádů a oslavíme to na horské chatě mých rodičů společně s narozeninami jednoho kamaráda a manželky svědka. už se moc těšíme, ale je ot ještě daleko, až v srpnu, ale zase dosti před svatbou - 3 týdny, ať máme možnost vyléčit se. budou kuřátka na grilu a živaňská, pivo a víno a spousta dobrot. no a pak ještě týden před svatbou, či dva, zajdu z bývalýma spolužačkama někam na zdrbnutí, zablbnout a přítel s kolegy z práce. tak to oslavíme dvakrát.
Odpovědět
ahoj holky, my měli s přítelem rozlučku odděleně, i přestože on zval své kamarády a já své kamarádky - partnerky těch kamarádů :-) a byla to bomba! Jeden kamarád (svědek ženicha) mi půjčil svůj byt a já pozvala 8 svých nejbližších kamarádek a pořádně jsme to rozjely. Tančily jsme, klábosily, baštily, bumbaly .... bonbónkem na dortu bylo vystoupení striptéra, kterého mi kámošky objednaly a bylo to pro mě tak velký překvápko, že jsem koukala jako puk! ;-) Ale nelenila jsem a pořádně to rozjela, holky řvaly smíchy, já taky, byla to taková sranda, že na to budu vzpomínat až do smrti. Přítelovi byla taky objednána striptérka, v naší partě je to takový zvyk. A všichni se už těšíme na svatbu :-)
Odpovědět
Tak holky, můj nastávající měl teď v pátek rozlučku se svobodou. Docela dobře ji zapili, a byli dost spokojeni -. prý vydařená akcička. bylo asi 7 kluků a zamířili do města. Přišli v sobotu v šest hodin ráno :-D Já mám v plánu tento pátek, tak jsem zvědavá, jak to všechno dopadne, bude nás 6-7 holek 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my jsem měli rozlučku tuto sobotu, já jsem byla s holkama, bylo nás 15, u kamarádky na bytě a pak jsem si šli zatancovat, no a skoro manžílek to měl taky jen sklukama, těch bylo 23 na chatě, dělali selátko,trvalo jim to do pondělka, tak jsme tam pak s holkama v neděli dorazily, aby jim nebylo smutno :-D , nikdy na to nezapomenu, bylo to skvělé!!!
Odpovědět
Nevěsty z Prahy, mate tip na nějaký pěkný podnik na rozlučku pro cca 10 holek? Někde, kde by se dalo v klidu najíst a později třeba i zatancovat? Nebo tedy dva podniky poblíž sebe - v jednom véču, v druhém taneček?
Odpovědět
Profilova fotka
já budu mít rozluček několik, jednu asi společnou s mým nastávajícím, protože máme společný známý, tak bude chaloupka, maso na grilu, soudeček atak (doufám, že nebude pršet), no a pak odděleně s kámoškama z práce někdy týden před a zároveň teď v létě pojedem na dámskou jízdu pod stany (ale to se asi nepočítá, protože takhle pojedeme už druhý rok ;-) ), a pak ještě jedna s mou skvělou kámoškou Kačenkou, co mi půjde za svědka.....no, jak já tohle všehno stihnu.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak je to tady, zítra přípravy a v sobotu rozslučka se svobodou, to bude sranda! :-D
Odpovědět
Haniko-občas zajdeme s holkama z práce do klubu Evergreen- je to na Křížíkově ul v Karlíně. Nahoře se sedí, dobře tam vaří a dole je malý parket a hrajou tam starší hity. Vstupné se neplatí, ceny jsou trošku dražší,ale dá se to. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
na rozlučku se moc těším. Zkoušela jsem navrhnout společné zapíjení svobody, protože máme společné kamarády, ale to ani u chlapů ani u bab neprošlo. Já bych ho alespoň měla pod kontrolou, ale zvlášt to je lepší. bude se vzpomínat na staré lásky a tak, takže co s chlapama?!
Odpovědět
Mně tak trochu přijde, že společně se s kamarádama pobavíme na svatbě, až se to večer trochu odváže. Ale taková dámská jízda... To bylo něco! Byly jsme pryč celý víkend a povídaly si o věcech, které prostě kluci nikdy nepochopí ;-) . A ženich se ze své víkendové rozlučky taky vrátil maximálně spokojený. Dohodli jsme se, že jestli se chce s kamarády opít, je mnohem lepší to udělat bez holek a čtrnáct dní předem (nakonec to tak strašné nebylo), než se opít do němoty před vlastními rodiči na vlastní svatbě (pořád si děláme iluze, že prožijeme úžasnou svatební noc ;-) ). Takže na svatbě se chceme s pitím trochu krotit a rozlučky byly oddělené.
Odpovědět
my neplánujeme žádné loučení se svobodou (tu už stejně nemáme, když spolu žijeme, ne? :-) :-) ). Myslím, že přítel si nakonec zajde s kamarády někam na pivo a já uvidím. Zatím v Praze žádné kamarádky nemám, mám je ve vesnici, kde jsem bydlela a tam neplánujeme rozlučku. Je tam sice zvyk dělat bránu, jenže to my nechceme, protože ze zkušenosti vím (z rozluček mých známých), že se tam pak přijdou opít a zadarmo najíst i lidi, které neznáma které jsem nepozvala a po tom opravdu netoužím. Zatím máme v plánu, že svatbu utajíme, aby nám nemohli bránu postavit ( mně to přijde trapné - omlouvám se těm, které to trapné nepřijde, ale je to můj názor na tento zvyk). O svatbě jim řekneme až bude po ní. A pak jim třeba zaplatíme v hospodě pivo a víno, ale větší akci dělat nebude (z finančních důvodů).
Odpovědět
Profilova fotka
My máme rozlučku naplánovanou týden před svatbou a hezky odděleně. Skoromanžel bude v Praze a my ženský vyrážíme do Liberce :-) (mám tam většinu kamarádek). Máme v plánu zajít do Aquaparku a pak bude zamluvená hospůdka a možná půjdem i tančit, kdo ví, jak to dopadne... :-D Mooooooc se těším, protože konečně budu mít všechny fajn kamarádky pohromadě ( některé jsem dlouho neviděla).No a skoromanžel zatím svoje plány tají... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
haniko-dobrá a hezká diskotéka je na Národní třídě a jmenuje se Zlaté časy - nejen, že se tam dá skvěle najíst,ale od stolu můžeš odbíhat rovnou na parket...navíc je fajn rezervovat stůl cca 10 lidí nahoře na stupínku a mít tak přehled o dění dole u menších stolků.... Já rozlučku plánuji na stopro doma v Praze ,ale mám netradiční nápad uspořádat ji u bazénu,zatím se mi nepovedlo pídít se po nějakém vhodném,pokud teda máte typ - jednalo by se asi o pronáiem na večer,dejte info - budu ráda ,kyž to vyjde - druhá možnost je zcela jistě parník na Vltavě,hrajou hezky česky nebo zahraniční,nebo mix...vstup je kol 60kč a vejde se tam tak 60 lidí.... :-D
Odpovědět
Já s přítelem mám rozučku dneska, už se těším, původně jsem nechtěla dělat nic, protože jak už tu někdo psal, přijdou tam i ti co tě sotva pozdraví a ani si tě nevšimnou jinak, ale jak je něco zadarmo, tak hurá jdeme. Potom mě přítel ukecal nech dělám rozlučku u něj a s ním, takže jsme pozvali společné kamarády a já mám jistotu že těch nežádaných hostů od nás ze vsi nebude nic - přijdou jen ti nej kámoši, tak jsem zvědavá jak to dopadne. Sice nevidím ráda přítele napitého, ale nech se "ožere" tam než na svadbě.
Odpovědět
1
2
17
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?