Rozlučka se svobodou doma.. POMOC

Zdravíčko, dáváme dohromady rozlučku se svobodou pro kamarádku, vyhlídky jsou takové, že bude večeřička venku, příjemné popití a poté přesun domů. Už na cestu máme vymyšlený úkol, ale co doma? Máte nějaký typ? Prosím, jen ne aktivity nebo nějaké deskové hry :( Představa jsou nějaké úkoly´, ale jaké.. Děkuji za pomoc.
Odpovědět
Profilova fotka
Můžete si dát závody ve vázání kravaty na čas nebo v zašívání ponožek...to se jí bude hodit :D Ne, dělám si srandu, já asi plánuju rozlučku čistě jenom povídací, takže jsem zvědavá, co se tu objeví za nápady a třeba změním plány :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ja mela rozlucku doma, celou ji chystala moje sestricka/svedkyne a bylo to super. Vsechny jsme musely prijit v ruzovem, pak nas vsechny nazdobila vtipnyma celenkama a odznackama, ja mela zavoj a velkou placku s napisem nevesta. Pily jsme ruzove drinky, hraly se ruzne souteze - musely ustrihnout provazek podle toho jaky se miysli, ze mam obvod prsou, delaly test jak znaji nevestu atd, kdo vyhral dostal cenu - neco co se tyka svatby - kus dortu navic, tanec s nevestou atd. Pak jsme mely hru Napij se kdyz, kde byly ruzne otazky a kdyz byla odpoved kladna pilo se, je jasne, ze otazky byly takove, aby byl aodpoved ano, nebo aby bylo vtipne, kdyz byla odpoved ano. Pak jmse hraly deskovou hru Znas me, to byla taky sranda :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ikdyž už je asi pozdě, ale já měla rozlučku teď o víkendu. Dobrala jsem antibiotika, takže jsem raději nepila, ale i tak jsem si ji parádně užila :-) kamarádky mi ji nachystaly v anglickém stylu (miluji anglii) - červené a modré balonky, anglické vlaječky, dort s anglickou vlajkou, cupcakes v anglických barvách, dostala jsem placku "nevěsta" a korunku se závojem, hrály jsme taky hru Znáš mě a dost jsme se u ní pobavily, hrály jsme hádání osob, které jsme měly nalepené na čele (vše to byly britské osobnosti), dostala jsem krabici plnou vtipných dárků - propustku pro nastávajícího, deníček na lednici pro zápis nákupů, prádlo na svatební noc, podvazkový pás, vařečku s válečkem, vůni, píšťalku na manžela, tašku na nákupy - vše bylo hezky odůvodněné proč jsem dostala zrovna toto. Každá kamarádka donesla něco na občerstvení, takže naprostá paráda :-) moc jsem si to užila
Odpovědět
Profilova fotka
Tak pro mě je chystána rozlučka na zítra... měla jsem odevzdat batůžek, do kterého se nebudu smět podívat, až ho dostanu zpět a vzít si pohodlné oblečení, čas si mám udělat od 15 do půlnoci a je třeba aby vyšlo počasí.... takže jsem totálně zvědavá a natěšená, co se bude dít :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Rozlučka za mnou.. bylo to boží... grilování ve stormovce, korunka, dárky, jízda na šlapadle, fotky s policisty v několika variantách..... prostě bomba :) Doporučuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojty, jako svedkyne jsem pripravovala rozlucku pro nej kamaradku. Byly jsme vsechny nastrojene v kloboukach ready vyrazit do Chuchle na koniky, neb kamaradka skace parkur. Mela jsem v autech pripravene umele sklenky na stopkach sampanske, krekry a kaviar. Nechala jsem natisknout pro celou bandu serpy v barvach svatebni dekorace. Bohuzel Chuchle byla vyplavena jako prvni prazka oblast, tudiz jsme to presouvaly ke kamosce domu. Vykoupila jsem sex shop a tak nas darovani darku, zkouseni sexy pradla a piskani na pennisove pistalky docela pobavilo. Pouzily jsme to pak i ve svatebni den na pozdejsi grilovacce a serpy byly super a neb nevesta sla do dzinu, tak korunka a odznak 'Nevesta' alespon upozornily personal, kdo je hvezda vecera :-) Na sve rozluce bych chtela zkusit vyse zminovane hry, ale pratele jsou v tuhle chvili asi nejdulezitejsi... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?