Rozlučka pro těhotnou

Profilova fotka
Ahoj holky, pořádáme s holkama rozlučku se svobodou pro nevěstu, která čeká miminko a jedno 8mi měsíční mimčo už má. Takže to vzala trochu hopem, ale jelikož je těhotná hlavní otázkou je co vymyslet za program. Zatím jsme vymyslely, že půjdeme do bazénu a do vířivky. Potom se přesuneme do restaurace kde si dáme něco k jídlu a potom nejspíš na diskotéku. Spíš bych potřebovala poradit co za úkoly nebo něco podobného aby to nebyl jen obyčejný večer s kámoškami. Všude se dělá za úkol panák což v našem případě odpadá. Takže čím oživit večer? Díky za nápady
Odpovědět
Profilova fotka
A v jakém je trimestru? Podle toho by se měl asi vymyslet program. V prvním trimestru jsou ženy často unavené (no vlastně i ve třetím, ale to spíš kvůli většímu bříšku :-).) nebo jim je špatně (nebo obojí), pokud je unavená, nebála bych se nějakého pěkného odpočinového filmu pro ženy a pozvat si třeba vizážistku (klidně i amatérku, kamarádku), která Vás trochu zkrášlí. Já jezdím na konference pro ženy a tam se pozve na jedno odpoledne vizážistka, ta je trochu zkrášlí a pak je fotím, mají potom hezkou vzpomínku. Taky je fajn pozvat si někoho, kdo maluje takové ty rychlo-portréty. :-) Další nápad je nějaká deskovka, my máme doma rádi hry od Albi, na silvestra silně zvažuju koupit tuto hru, třeba by se Vám taky líbila: http://www.albi.cz/hry-a-zabava/znas-me/ Pokud je už v druhém trimestru, tam má hodně žen už více energie (mnohé dokonce víc než v netěhotném stavu), tak může být i něco náročnějšího, já jsem ale trochu lenoch, v tomhle asi neposloužím. ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@karlap to byl doufám jen vtip .. Určitě bych scháněla cizího chlapa aby s nim měla sex když se bude za týden vdávat.
Odpovědět
@karlap promiň tohle už je trochu přes čáru, nemyslíš?
Odpovědět
Nenechte se vytočit uživateli, pro které je forma takovéhoto vyjadřování zábava. Když si přečtete další komentáře v jiných diskuzích, pobavíte se. Ale ne nad vtipností komentářů, ale spíše nad existencí ať už některých lidí, názorů, nebo jen potřeby se takto prezentovat ve "společnosti" :)
Odpovědět
@orobs Je mi vás líto, pokud máte potřebu se posmívat tomu, když má někdo jiný názor. Já se vám také nesměju proto, že jste puritánka.
Odpovědět
@karlap Mno, co k tomu dodat :D Ale asi jsem puritánka, když si myslím, že doporučovat sex v rámci rozlučky se svobodou je mimo, stejně jako je podle mě mimo vyhazovat snubák (který mi je přece k ničemu, že), vyhazovat výslužky (protože kdo by je žral i doma, že), stejně mimo mi přijde i tvrdit, že sex až o svatební noci je jedině fiasko (že) a spousta dalších pro mě mimo věcí. Ale já jsem holt puritánka, tak mám bohužel takový názor :D
Odpovědět
@orobs hlásím se hrdě mezi puritány:D
Odpovědět
a nejvtipnější je že tazatelka má nejenže po rozlučce ale už i po svatbě :D
Odpovědět
To nevadí, vlákno může být inspirací pro ostatní, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych ji koupila kondomy jako darek aby si chvili odpocala :-D chtela jsem napsat piknik,ale koukam,ze uz to je tema 2 mesice stary a nevim kdy je svatba :)
Odpovědět
@karlap tak to jsem tedy opravdu zvědavá kdo se tebou nechá inspirovat...
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?