Rozlučka pro nevěstu - muži?

Zdravím všechny, měla bych dotaz ohledně lidí na rozlučce. Je opravdu podmínkou, aby na rozlučce byly čistě jen ženy? Mám za úkol uspořádat rozlučku a mají na ni být ti nejbližší, které společně známe. Ovšem mezi nejbližší patří dva muži a přemýšlely jsme s nevěstou, jestli je na ni můžeme pozvat. Zvláště (samozřejmě ze srandy) jsme uvažovaly, jestli se přiklání na stranu žen nebo mužů, když se jim líbí muži. Teď nechci, aby to vyznělo blbě, jen že jsme uvažovaly nad tím, na čí stranu se v tomto případě přiklání a jestli bychom je tam mohly pozvat. Děkuji za odpověď
Odpovědět
@nutrity proc se ptas na netu na to, zda muzes nekoho pozvat? Pokud jde o tvou svatbu, rozhodni si to sama, pokud o nejake kamaradky, zeptej se ji. Ja se omlouvam, ale moc ten dotaz nechapu.
Odpovědět
Moje to není. Spíše jsme jen chtěly vědět,jestli na to existují, jak to říct, třeba pravidla nebo tak a že tam třeba muži nesmí. Nevím, jestli se to snažím popsat tak, jak jsem to myslela..
Odpovědět
Myslím, že dnes už na takové věci předpisy neexistují. Pozvěte ty, se kterými si rozlučku užijete. A dotyčných mužů se můžete přímo zeptat, nějak ve vtipu nahoďte, že oni mají to privilegium a mohou si vybrat :)
Odpovědět
Ovšem... možná to byl zbytečný dotaz, za což se omlouvat. Dělám tohle poprvé a ještě v tom tak trochu plavu... a asi to moc srovnávám s těmi v televizi, apod. Kde pořád říkají, že tam mají být jen ženy a tak.
Odpovědět
@magdalenatomkova děkuju :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?