Rozlučka nevěstny_smíšený kolektiv

Profilova fotka
Dobré odpoledne :) ráda bych se touto cestou inspirovala, jak uspořádat rozlučku se svobodou pro nevěstu, která má na seznamu hostů smíšený kolektiv. Odpadá tak "klasická" holčičí zábava. Jsem v roli organizátorky a bohužel mám úplně jiné představy o svojí vlastní svatbě i rozlučce, proto si připadám bezradně . Nevěsta mi moc tipů nedala, chce být překvapená. Datum rozlučky je 13.5., takže počasí by mohlo být fajn i na venkovní aktivity. Máte někdo tip na program? Samozřejmě chci, aby se celá akce povedla :)
Odpovědět
Ahoj, taky budu mít na rozlučce smíšený kolektiv. Jsme velká parta a nechápu, proč by se kluci zrovna téhle akce nemohli účastnit, když všechno ostatní podnikáme dohromady. My pojedeme na Moravu do sklípku, první večer se bude grilovat a popíjet v kempu, v ten druhý nás čeká nějaký výlet po okolí a večer pak degustace vín. Budeme hrát hry (milujeme Karty proti lidskosti :-D ), povídat si a možná i tancovat a zpívat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ceriii Tak to máte naplánované krásně :) přeji, ať se vše vydaří! Tady je právě drobnou komplikací to, že se mezi sebou (20 lidí) jen málokdo zná a celá akce musí proběhnout během jednoho dne. Proto nevím, jak to celé pojmout, aby se všichni bavili a zároveň si to nevěsta maximálně užila.
Odpovědět
@skatul Tak to je hodně náročný úkol. Záleží, co má nevěsta ráda. Degustace čehokoliv (vína, šampaňského, čokolády...) by mohla být fajn. Před tím si zahrát nějaké kratší seznamovací hry, aby se všichni alespoň znali jménem. Nebo to pojmout sportovně, zahrát si volejbal na Smíchovské pláži (v profilu máš, že jsi z Prahy), zajít si na laser game, udělat si projížďku na koních, jít do větrného tunelu... Mně by se líbily všechny tyhle varianty :-) Jestli se s nevěstou znáte (což asi jo), tak bych se orientovala spíš podle toho, co má ráda ona, ostatní se přizpůsobí, navíc každý jednou za čas rád podnikne něco zajímavého :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo jestli je nevěsta a ostatní "sportovní", tak v okolí Prahy je Tep faktor, to je taky super zábava, jinak laser game je skvělá. Nebo třeba vyrazit do Čestlic do aquaparku... S jak psala ceriii výše, klidně si pronajmout volejbalové hřiště, třeba ve Žlutých lázních a pak si dát pár drinků a opalovačku, když bude hezky. Nebo třeba si udělat jen a pouze líný den ve wellness, a večer zajít na véču a pak třeba nějaký tanečky :)
Odpovědět
Kromě zmíněného holkama ještě doplním únikovou hru (taky dobré na seznámení) případně plavbu po Vltavě a párty na lodi - to jsem vždycky chtěla, ale v počtech mých hostů bychom si mohli pronajmout maximálně šlapadlo. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Super, moc díky za tipy, ten Tep faktor by mohl být fajn :) únikovka by byla super, ale pro 20 lidí najednou asi úplně ne. Nechci vypadat jako asociál :D jen mě děsí to, že se kolektiv nezná, nevěstu mám ráda samozřejmě, ale plánuje si, že jí uspořádám překvapení a na svatbě budu řídit zábavu. Nicméně sama mi nic konkrétního neporadí, aby byla překvapená. Tak se v tom dost plácám :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zajišťujeme i tyto eventy. Pokud Vás naše práce zaujme, neváhejte nás kontaktovat! Hezký večer
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Podle mě je důležité, zjistit si, co má nevěsta ráda nemusíš se jí ptát napřímo, jen tak konverzovat a něco vymyslet. Každá jsme jiná a každé by se líbilo něco jiného. Musím říci, že moje svědkyně projevila velký důvtip a vymyslela akci tour de bar. Respektive, šlo se do zajímavých podniků, hudba, tanec, legrace... fakt super. Odmítla jsem šerpu nebo cokoliv růžového. Jediné, co jsem se smíchem uvítala bylo prnění úkolů, ale ne žádné kruté, byly to úkoly typu, chyť holuba, kup si něco nového - modrého...., řekni někomu, že jsi přeoperovaný muž... Opravdu velice povedený víkend.
Odpovědět
Profilova fotka
@skatul , manžel slavil loni padesátiny a měli jsme pronajatý historický vlak, byl v něm i bar, jídlo, hudba atd. a povozil nás po Praze. Dokážu si to představit i jako program na smíšenou rozlučku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?