Rozlucka na rychlo

Ahojky, kamarádka si včera vymyslela, ze teda rozlucku jo... ovšem problém je, ze zítra.. takze je všechno dost na rychlo. nestihnu koupit nic hotoveho- korunku, zavoj a pod. takze vse made at home... :( myslite, ze "závojíček" na rozlucku muze byt v merunkove? ma do této barvy ladenou svatbu.. ucastnicim jsem vyrobila náramky na památku a to také v merunkovo mátové. Mám honem sehat spis bilej závoj?
Odpovědět
Profilova fotka
@alexah89 já bych nic nesháněla. Pokud má do meruňkové svatbu tak bych to neřešila. Může být ráda, že má tak super kámošku ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
@alexah89 můj názor - nemusíš si s tím lámat hlavu, ani kdyby jste plánovali dlouho dopředu, nejde o život... A ještě ke všemu takhle narychlo. Dokonce mi ten v barvě svatby přijde ještě trefnější než bílý :-)
Odpovědět
juu.. dekuju holky :)
Odpovědět
Nezáviděníhodná situace :-) Já bych teda spíš koupila než se s tím trápila doma, takže velký palec nahoru :-)
Odpovědět
když ono není kde.. u nas ve meste nic nemaji a dojet nekam dal nestiham :( nechapu proc obchody zaviraji v nejakou hodinu a nemaji nonstop :D
Odpovědět
Barvu bych fakt neřešila :-D... Kdybych se dověděla, že mám do druhého dne naplánovat rozlučku, tak bych závoj asi nevymýšlela žádnej. A jestli máš doma v meruňkové, a její svatba je v takové barvě, tak ještě můžeš říct, že jsi to udělala schválně, aby to ladilo s barvou svatby :-P
Odpovědět
ja jsem na to organzu včera koupila, litala jsem od certa k dablu, ale origos proste nemozne sehnat.. takze nezbyva nez vyrabeni... bilou organzu měli, ale takovou ušmudlanou.. hodne jsem na netu videla ruzove, ale zas nez ruzovou jsem si rikala, ze spis do barvy.. a ted mi to vrta v hlave, aby to nebyla blbost :D tak dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
Zbytečně se stresujete... pokud chcete udělat budoucí nevěstě radost, tak si holky vymyslete, že půjdete oblečené stejně... Závoj bych nijak neřešila... Jinak jsem třeba viděla, jak nevěstě přilepili k ruce panáka :) ta si vezměte lepenku nebo šátek a máte to :)
Odpovědět
Holky nechci se chvalit, ale povedlo se :D zavoj vypadal jako zavoj, serpa mela sice rozpite napis (fixa na textil na stuze není videt a lihovka se rozpiji :D ) a dokonce jsem sehnala i známou, která ji prisla vylozit budoucnost z pexesa :D no sranda :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?