Prosím, poraďte hry a zábavu na rozlučku se svobodou

Pořádám své nejlepší kamarádce rozlučku se svobodou. Chtěla bych jí zpestřit večer, ale nevím jak...byla jsem pouze na své rozlučce a tu mi pořádala budoucí nevěsta....takže bych chtěla něco jiného...Nejdříve budeme v soukromí a poté se přemístíme na diskotéku si zatancovat...budu vděčná za jakýkoliv nápad...
Odpovědět
Já jsem svoji rozlučku měla na chatě na celý víkend, takže jsem hodně řešila různé hry. Měla jsem Aktivity - desková hra. Je to na dlouho a je u toho fakt sranda. Dále jsem každé pozvané dala k pozvánce úkol. Vymyslet básničku (na nevěstu), zaspívat v určitou hod. písničku, vymyslet hru, zatancovat, udělat nějakou scénku atd.. tak aby to bylo vtipné a ostatní o tom nevěděly. Musím říct, že největší úspěch měly barvičky na obličej. Ale pravda, nechystaly jsme se nikam do společnosti. Inspiraci jsem vzala také z TV pořadu Partička, od nich se dá použít spousta vtipných her.
Odpovědět
Setkala jsem se třeba s tím, že budoucí nevěsta dostala tričko a sbírala na ně podpisy mužů (měla jich nasbírat za večer 100) - a za podpis dala muži pusu, nebo jsem to viděla i jako vyfotit se s muži, nebo panáky s muži.. záleží, co se vám líbí..
Odpovědět
Profilova fotka
Můj osobní názor je, že by ani jeden ze snoubenců neměl volit takovou "zábavu" na rozlučce se svobodou, která by mohla nastávajícího zraňovat, nebo někdy mrzet. Proto se mi líbí příspěvek od peetul. :-)
Odpovědět
já jsem měla rozlučku, kterou mi uspořádali kamarádky v baru a tahala jsem si různé úkoly, jako třeba vyprosit od nějakého muže prezervativ, nebo pozvat nějakýho na panáka apod., potom dali mému snoubenci otázky - jako co rád jí, oblíbený film, oblíbená sexuální poloha apod. a já na ně potom musela odpovídat - jako takový poznávací kvíz a když jsem odpověděla špatně - panák. pak jsme pouštělí lampion štěstí a šli na diskotéku.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahoj mě dělala rozlučku moje kamoška (svědek) dohodla se z ostatnímy kamoškami kde to bude já o tom neměla ani paru pak mě jeden den na soukala do auta a řekla že jedem prič a přijely jsme do Dětenic daly jsme si jídlo a pak mi dohodla s perzonálem šou kde me hned po jidle vzaly a připoutaly mě k žebřinám polily mě vodou a hrali si předemnou ohněm byla to legrace pak jsme tancovaly s tanečnicemi a koukaly na zabavu a když to skončilo a mi se sebraly a šli ještě pít do Baru :) Moc se to líbilo :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my razíme teorii, že by měla by měla být rozlučka proložená soutěžníma aktivitama. Za každý úkol, který budoucí nevěsta splní dostane dárek. Zamysli se nad tím jaká tvoje kamarádka je, co o ní všechno víš, co má ráda, jaké má koníčky a zkus vymyslet soutěže přesně pro ni. Nemusí to být nic složitého, hlavní je aby se pobavila ona a i vy. Několik soutěží jsme dali dohromady jako inspiraci. Pokud by sis nevěděla rady, tak napiš a poradíme. 1. OSTŘÍLENÁ OBCHODNICE - Dárek: luxusní vibrátor love bullet Ideální soutěž do baru. Nevěsta si namíchá drinky nebo jen dostane 5 – 10 panáků (podle toho, jak jsou družičky pomstychtivé). Úkolem nevěsty je pak všechny drinky prodat návštěvníkům baru, aby ukázala, že není žádný ořezávátko a vydělá si na svatbu i sama. 2. CHLAPSKÁ PRÁCE - Dárek: mašle pro gentlemana, svítící kroužky, kachnička Nevěsta musí vypít pivo a zelenou. Vymyslet můžete i jinou chlapskou činnost, ideálně takovou, aby byla vizuelně zábavná a hodila se vám do prostředí, kde rozlučku pořádáte. 3. JUMP JUMP - Skákání gumy - Dárek: podvazek Pamatujete si ještě na skákání gumy na základce? Jedničky, dvojky, ... jak vysoko si umí vaše nevěsta vyskočit? DO GUMY NA GUMY DO GUMY VEN, DO GUMY VEN, CHCEŠ-LI ZNOVU ZAŽÍT SI SVŮJ DĚTSKÝ DEN! 4. UMĚLECKÝ DUCH - Dárek: čokoláda na tělo v plechovce se štětecem Pokud nevěsta oplývá uměleckými schopnosti a malování ji baví, ať nakreslí svého nastávajícího v časovém limitu. Můžete si před tím zajistit fotku ženicha a pak výtvor s originálem porovnat. 5. MÓDNÍ PŘEHLÍDKA - Dárek: obleček, podvazek, párty korunka pro budoucí nevěstu Zní to jako klišé, ale bude to zábava. Dejte nevěstě několik druhů oblečení, věcí, drobností, které musí na sebe kreativně obléknout (šálu, alobal, lepící pásku, balící papír, korunku, podvazek, atd.) a udělat vám zábavnou módní přehlídku. 6. BALÓNKOVÝ SERVIS - Dárek: naše balónky Napíšte službu/úkol, co pro nevěstu každý udělá (umýt okna, uvařit večeři, přinést nákup, apod.). Papírek s úkolem se vloží do balónku, nafoukne a pověsí. Nevěsta se šipkou strefuje do balónků a vyhrává servis, který se jí podařil sestřelit. 7. TRÉNINK NA STRIPTÝZ - Dárek: podvazový pás, obleček, okvětní lístky růží Vyzkoušejte nevěstu, jak obstojí před svým budoucím manželem. Ať vám zatančí a možná i trochu naznačí, jak bude svého milovaného svádět tancem a striptýzem o svatební noci. Pokud jste někde v baru, použijte prostředí k tomu nejvhodnější - barový stůl, tyč. 8. VŘELÁ OBJETÍ ZDARMA - Dárek: šerpa s nápisem "už nejsem volná", kalhotky s krajkou Budoucí nevěsta je plná lásky, tak co by se o ni trochu nepodělila:-). Postavte ji na frekventovanou ulici nebo v baru do prostoru, záleží kde máte rozlučku a jaké máte možnosti. Na krk jí pověste velkou ceduli (ideálně i na záda) s nápisem "vřelá objetí zdarma" a uvidíte, co se bude dít. Soutěž je vyzkoušená a skvěle funguje.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?