Prosím o pomoc. Překvapení na rozlučku

Ahoj holky prosíme o radu. Slavíme rozlučku hned se dvěmi nevěstami najednou. Chtěly bychom jim vymyslet nějaké překvapení, ale i když jsou to dvojčata, tak je každá úplně jiná. Chtěly bychom jim vymyslet překvapení, které potěší obě dvě. Tím pádem jsme vyloučili striptéra, vířivku, do limuzíny je nás moc, vypouštět lampiony štěstí vypouštět ve městě taky nejde. Máte některá nějaký nápad? Oceníme jakoukoliv inspiraci. Děkujeme :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
místo lampionu můžete koupi led balonky a napustit je heliem. pak na balonky můžete napsat třeba nějaké přání, a bezpečně vypustit. :) kdyby jste šli někam do baru na nějakou kapelu, nebo zpěváka, mohli byste zkusit domluvit aby jim jmenovitě věnovali nějakou písničku. I ten DJ by to mohl říct.. Je pěkné že se snažíte něco vymyslet, jsem zvědavá jestli a co něco připraví kamarádky mě :-D Já bych brala i tu klasiku se stripterem vířivkou a limuzinou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
co nějaká aktivní hra přes den? úniková hra, paintball nebo méně bolestný laser game :-D
Odpovědět
Díky za tipy :-) musíme s holkama ještě popřemýšlet
Odpovědět
Milé dámy, před časem jsem zvažovala jako překvapení pro kamarádku soukromý kurz výroby domácí kosmetiky. Nakonec z toho sešlo, přeci jen to vycházelo na cca 1300 Kč na osobu a jsme studentky, ale věřím, že pro skupinu 8 - 12 žen, které chtějí rozlučku pojmout ne jako večírek, ale spíš jako společný zážitek, by to mohl být příjemně strávený čas. V Praze mám dobrou zkušenost s Liškou Mazanou, ale určitě se dá něco podobného najít i jinde.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?