Párty rozlučka se svobodou mimo Prahu

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím o vaše nápady :-) Pořádáme jedné z mých družiček rozlučku a hledáme ideální místo. Jsme z Prahy a chceme vyjet ven, je celkem jedno kam, jen má nevěsta asi něco proti Brnu, nevím proč :-) Mělo by to mít místo, kde to žije, nechceme být jen my holky, takže žádná chata, vinný sklípek. Mohla by tam být nějaká aktivita typu wellness nebo i výlet do přírody/města na odpoledne, než se půjde pařit. Taky by samozřejmě mělo být v dosahu ubytko. Jo a je nás deset, to to taky trochu ztěžuje...předem moc děkuju!! :-)
Odpovědět
@vjerunaa vybrala bych třeba Slapy třeba Nová Zivohost.
Odpovědět
Profilova fotka
@roozenka jé, to je vtipný, že mi odpovídáš zrovna ty, to jsem se mohla rovnou zeptat v naší skupince na mk :) (možná to ještě udělám :) ) jako jiná z družiček už navrhovala Mácháč, při té příležitosti mě i ty Slapy napadly, ale možná bych chtěla něco hezčího...no, píšu si zatím na seznam, ono to s tím ubytováním pro deset lidí taky nebude snadný, tak možná fakt skončíme tam :)
Odpovědět
@vjerunaa To teda, taky jsem na to narazila uplne nahodou. :-D No, jeste me napadl Merin, tam je to fajn, jak hotel, tak chaticky, hospody, restaurace, koupani, tenis, masaze a wellness. Je to kousek od Prahy
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?