Organizace a pozvánky na rozlučku se svobodou, poraďte

1. Organizovali jste si rozlučka sami? Jak? - doma, venku v nějakém stylu? jen s holkami nebo i s ženichem? - svědkyně před svatbou píše bakalářku a ještě chodí do práce a má toho hodně (asi budu ráda jestli se vůbec na rozlučku dostane) 2. Rozesílali jste pozvánky (třeba jen emailem)? nebo jste si to jen řekli kdy a kde? díky
Odpovědět
@ladyhacek Ahojky, mám jasnou představu, nechci žádnou divočinu, holky mají zákaz cokoli vymýšlet, prostě výborná bašta a pak bowling.... A zvát budu osobně přijde mi to lepší a hlavně osobnější:)
Odpovědět
My měli společnou rozlučku na hájence, bylo nás asi 20. Na jídlo jsme udělali guláš, pak jsme grilovali, dále jsme měli bečku a víno. Zvali jsme osobně i mailem - měli jsme udělanou pozvánku, kde byla i mapa s gps, jelikož to bylo trochu zastrčené místo. Jako vstupné jsme dali flašku. Všichni jsme si to užili!
Odpovědět
Profilova fotka
Já se rozlučky docela bojím, protože jediné co jsem mohla udělat je napsat seznam holek, které tam chci, kromě svých drůžiček a svědkyně. O ostatní se prý starat nemusím (= nesmím do toho strkat nos :-D) Jen jediné co jsem přísně zakázala je striptýz, tak jsem hodně zvědavá, co se bude dít. Každopádně jsem moc ráda, že to za mě zorganizuje někdo jiný :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Na parádní výbornou baštu nebo bowling se můžete nechat dovézt limuzínou :) Je to parádní zážitek :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?