Oddělená rozlučka se svobodou. Určitě nedoporučuji

Ahoj všem, tento pátek mě čeká svatba a musím se přiznat že po prožitém víkendu je moje nálada a to jak jsem se těšila na bodu mrazu :-( V pátek, poslední červencový den, totiž proběhla rozlučka se svobodou, kterou jsme s partnerem pořádali každý zvlášť, tedy kluci s klukama a holky s holkama. Vše probíhalo ve vší počestnosti a na výbornou, měla jsem vše co k tomu patří, včetně striptéra, skvěle jsme se všechny bavily. Jak zábava proudila večer rychle utíkal až bylo nad ránem. Až do té doby než jsme s kamarádkou, která měla svého přítele na rozlučce u mého partnera, neměl opravdu večer chybu. Jenže pak se ti dva dohodly, ať mě tam přivede, že to bude jako překvapení. V podroušeném stavu jsme doklopýtaly do klubu kde jsem začala s "výslechem". Tak cooo, jakej byl večer, já měla striptéra, měl jsi taky striptérku? A přítel že jojo. A já jestli byla hezká (hloupá otázka) a on že jojo, že neví co na to říct, že to byla prostě striptérka, ale že jo. Jednotné číslo, jedna osoba. Ona. Během rána jsem se ale dozvěděla, že nebyla jedna, ale že byly dvě. Hodně mou další reakci určitě ovlivnil alkohol, ale vím, že mě v tu chvíli popadla neskutečná žárlivost a vztek, že mi lhal. Proč neřekl rovnou, že tam byly dvě a ne jedna??? Nemohla jsem celou situaci vyřešit líp, než že jsem se sebrala, seřvala ho že je to lhář prolhanej, proč neřekl rovnou že tam byly dvě a nasupeně jsem odkráčela směr taxi a domů. Celý víkend máme tichou domácnost, on nechápe proč se zlobím, že měl jenom rozlučku se svobodou a já nechápu, proč mi neřekl rovnou, že tam měl dvě. Když mi lhal v tomhle, což on považuje za neskutečnou blbost, v čem mi bude lhát v našem společném životě??? Jsme spolu chvilku přes rok a tohle jsem fakt nečekala. Možná pracujou nervíky a všechno dohromady, nevím. A to jsem ještě nenapsala, že má tělo samou modřinu a šlinc, byly to totiž dvě dominy a prý ho sešlehaly. Některé modřiny ale vypadají opravdu hodně podivně. To už ale nemám moc sílu řešit, že bude na fotkách vypadat jak když ho biju, nervíky mě opravdu opouští :( Takže rada pro všechny, radši bez rozluček nebo dělat společné, ty nervy a hádky za to potom nestojí. Je to jen jeden příklad z mnoha, ale věřím, že se těmito podobnými akcemi spíš víc pokazí než zlepší. Když jsou chlapi totiž pohromadě, tak jsou jak utržený ze řetězu a nepřemejšlej. Všem hezký den.
Odpovědět
1
2
7
milá veveru, trošku mám pocit, že děláš z komára velblouda...nevidím nic zvláštního na tom, jestli měl striptérku jednu nebo dvě a rozhodně to nepovažuji za lež, která by měla ovlivnit váš budoucí život. Spíš mám pocit, že mu bylo celkem jedno, jestli tam měl jednu nebo dvě. není to lepší, než kdyby ti vykládal, jak byly úžasné a co všechno tam s nima nedělal? Zkus se na to podívat trochu s odstupem, tohle je fakt trošku směšná reakce, ale to je jen můj názor. Určitě byla ovlivněna alkoholem, jak píšeš, tak to zkus teď zhodnotit znovu. :-)
Odpovědět
souhlas s lenajs - myslim ze to zbytecne hrotis, on se beztak o tom nechtel nejak moc vybavovat aby ses treba nenastvala a proto to nepitval do detailu...beztak ty stripterky objednavaji vzdycky kluci takze zenich za to ani vicemene nemuze co na nej pripravili...
Odpovědět
veverucho, ja jsem mela rozlucku jako ty - holky s holkama a kluci s klukama, to vse tyden prd svatbou. Rozhodne by me ale nenapadlo jit ho na rozlucku se svobodou kontrolovat! Oba jsme si to uzili, po detailech nikdo z nas nepatra, stejne cim min toho vis, tim lip pro oba :)
Odpovědět
veveru, chápu, že Tě to trápí, ale věř, že takových situací zažiješ ještě v manželství spoustu, zkus to rozdýchat a nekaž si svatbu, na kterou jsi určitě dělala dlouhé přípravy, znám to - když mám vypito, taky reaguji nepřiměřeně a pak mě to mrzí... Chápu Tě, taky by mě to štvalo a překvapil by mě výběr těch domin, že by nějaké tajné fantazie ? To bych spíš přemýšlela nad tím, než jestli přiznal, jen 1 místo dvou
Odpovědět
Ach jo, máte pravdu... Je fakt že když o tom přemýšlím tak to asi opravdu moc nafukuju... Jsem vystreslá z tý svatby a všeho kolem, co jsme zapomněli co se pokazí a tak...no prostě asi je to od každého kousek... Ty kamarády bych ale vytahala za uši nejradši, kdyby jste viděly ty modřiny a fleky... :-| no fakt lepší neřešit...
Odpovědět
:-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
..no tak já souhlasim s holkama... Opravdu si nemyslim, že je to nějaká závažná lež, prostě to nechtěl řešit a jak píše Kata, tohle většinou připravují kamarádi, on si je tam nezve.. A jetli byla jedna, dvě, nebo tři, to mi opravdu nepřipadá velký rozdíl.. Pochopila bych, kdybys byla zásadně proti tomu, aby měl striptérku. Ale Ty píšeš, jak sis pochvalovala striptéra, ptala se ho, jaká byla jeho striptérka a pak uděláš takovou scénu. Nezlob se na mě, ale srovnávat, nebo odvozovat od toho Vás další společný život mi připadá zvláštní...
Odpovědět
To zirafa1 - Já jsem tam nešla kontrolovat, to vůbec ne. Zezačátku byla dohoda kluci s klukama a holky s holkama a že se za celej večer nepotkáme. Ale pak se to zvrtlo tím že volal ten přítele kamarád mojí kamarádce, ať přijdeme, ujiš´tovala se o tom jestli teda máme fakt přijít a jestli je to dobrej nápad. Nešla jsem tam rozhodně natajňačku a teď ti dám ty lumpe jestli něco uvidim, to ne. Ale zase nepopírám že se mi to trošku hodilo do krámu jak se říká. Bývalý partner šel po všem co se hejbalo a bylo jiného pohlaví než on, tak jsem asi taky trošku poznamenaná, tím se ale nechci nijak omlouvat.
Odpovědět
no ale pokud se nechal dobrovolne zmlatit od domin tak bych fakt mozna zapremyslela spis nad jeho sexualnima touhama ktery sou skryty nez nad nejakou rozluckou .... normalni chlap kterej nema sklony k nejakymu sadismu by se prece nenechal mlatit i kdyz by ti kamaradi ty dominy zaplatili =-)
Odpovědět
souhlas s market, a veveru, je jasné, že jsi vystreslá ze svatby, tak to možná až moc hrotíš! Přijdou horší situace, které třeba už budou i vážnější, tak tohle bych fakt hodila za hlavu :-) Nekaž si svatbu zbytečně ;-)
Odpovědět
To markeeeet : Nezlobím se a naopak jsem moc ráda za vaše názory. Teď si uvědomuju že jsem to asi fakt trošku přehnala no. V tu chvíli jsem ale řešila ten princip, proč prostě neřekl rovnou že tam byly dvě...i když jsem to řešila na hodně špatným místě a v hodně špatnou dobu... No nervy jsou to hrozný, už abych měla tu svatbu za sebou!!!!! 8-( 8-( 8-(
Odpovědět
ad kata - byli ozrali, houby vedeli, co ty "dominy" delaji...ja bych to fakt neresila a byt veveruchou, vzala bych si pouceni pro priste - na pansky jizdy nestrkat nos! Co oci nevidi... znate to.
Odpovědět
Článek se načítá
To kata 267: To je fakt, třeba přede mnou ještě skrývá něco o čem nevim...nebo má úchylný kamarády, kterým se líbí sado maso 8-)
Odpovědět
Kamikadze - naprosto souhlasím. Takže rada pro ostatní, až budete mít rozlučku tak si radši přivázat na nohu kouli a odolat veškerým cukům jít se připojit k druhé polovičce na party. Tak. A já si jdu dát kafčo x-) Už je mi líp, děkuju moc všem :-)
Odpovědět
no jo chlapi no :-D presne ale jak pisou holky - na pansky rozlucky nestrkat nos radsi a vsichni budou spokojeni ;-) tak si uzij svatbu a nenech se vystresovat takovou blbosti...jo jinak mozna muzes vyjadrit nejakou omluvu priteli zes to prehnala s reakci at se vam zlepsi nalada pres svatbou :-)
Odpovědět
veveru: hlavni je, ze alkohol vyprchal a je vsechno v pohode! Holt hladinka nase reakce nekdy ucini neprimerenymi, vid? Jednou se tomu vsemu budete smat :D
Odpovědět
Profilova fotka
veverucha: my jsme to meli uplne stejne ( tyden pred svatbou, holky s holkama a kluci s kluckamka zvlast), ja jsem mela stryptera a manzel dokonce take dve stripterky stejne jak u vas. Ja jsem to ale vubec neresila, (je to stejne) hadky u nas nebyly - my jsme se videli az druhy den kdy jsme oba dorazili domu :D, povypraveli si co kadzy zazil a slo se spat. Jinak je samozrejme na tobe co a jak vyznelo pri tom kdyz rek ze tam byly dve holky, treba se nad tim ani nepozastavil a proste odpovedel na tvou otazku ze ani stripterka byla. Anebo jestli te zna dobre tak vedel jak budes reagovat a radsi jen strucne odpovidal a nic nerozpytvaval... :) Samozrejme ty do toho vidis nejlip ale aspon z toho co jsi jak napsala, tak bych videla ze to trochu prehanis. Uklidni se, rozlucka je rozlucka. Ja naopak takovou rozlucku doporucuji, jen ne chodit jeden k druhemu na "navstevu" :)
Odpovědět
veverurucha souhlasím s holkama je to prkotina se tím zabývat ;-)
Odpovědět
Veveru a to je poprvé, co máš takový pocit, že ti lhal? A on se k tomu staví jak? Pokud je to poprvé, tak bych to fakt neřešila, možná se právě styděl, co mu kamarádi připravili a doufal, že se to k tobě nedostane. Ale pokud to není poprvé, tak buď opatrná. Já měla před svatbou taky párkrát takový pocit, že mi manžel neříká úplnou pravdu (netýkalo se to ženských, ale jiných věcí), ale vždycky mi všechno dokázal vysvětlit, že jsem to jenom špatně pochopila, že on to vlastně myslel tak a tak... No až po svatbě jsem pochopila, že je dokonalý mistr výmluv a ještě dokáže udělat z druhého blbce, že ten to špatně pochopil, protože on to přece myslel úplně jinak, že mu muselo být jasné, že takhle to není. A zvlášť pokud se znáte jen rok, tak ho ještě asi nemáš úplně prokouklého. :-|
Odpovědět
No a co... tak byly dvě, i kdyby jich bylo pět tak co má být??? :-N Přijde mi, že to moc hrotíš a zbytečně! :-D Podle mě je největší hloupost, že tě tam zatáhli a chtěli dělat nějaké "překvápko" když rozlučka zvlášť tak zvlášť a sejdeme se až druhý den doma.... ;-) :-D Přítel taky bude mít na rozlučce nějaké ty striptérky a koho si asi nejvíce všímají??? Jasně, že ženicha ale vím že se nesníží ani k tomu aby je líbal a když joooo... tak co oči nevidí, srdce nebolí! ;-)
Odpovědět
Já bych to taky nehrotila. Myslím, že to bude v poho. ;-)
Odpovědět
veverurucha, me by v zivote nenapadlo, ze by m mel na rozlucce jenom jednu stripterku ..pro takhle dulezity akce jsou dve proste minimum :-D m i pro svyho brachu zarizoval nedavno rozlucku a proste musely byt dve ;-) jak pisou holky, moc to hrotis..holt tvuj chlap si uzil zabavu, kterou nepovazuje za historku hodnou vypraveni svy budouci zene, to snad chapes..pokud se dokazes prenest pres to, ze tam stripterka byla, tak ti muze bejt uz jedno, jestli jich bylo deset ...a jestli dostal pri tom jeste na zadek, no to je nekolik much jednou ranou :-D normalne bych si koupila domu nakej bicik, kdyz se mu to tak libi.. tim bys vicemene mohla celou situaci previst zase do pohody ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak rozlučka toho mýho už proběhla mě čeká tento víkend. Vzhledem k tomu, že byla spojena s oslavou narozenin tak sme se tam s kámoškou objevili kolem druhé ranní. Žádné nepředloženosti se tam neděli můj vyvolený si skoro nepamatoval, že sem tam byla, ale když si vzpoměl tak měl dodatečně radost. Striptérka byla objednaná, ale nakonec prý nepřijela, protože se osazenstvo špatně domluvilo - jedni mu chtěli zaplatit striptérku a ten zbytek mu chtěl dát peníze ať někam jedem. Než se dohodli někoho osvítil duch svatý a než se dohodli nacpal prachy do půllitru a příteli je s velkým překvapením pro všechny předal. :-D A pojedem za ně na dovču :-D
Odpovědět
Tak já nevim, ale tak benevolentní já určitě nejsem, co se týče striptýzu....trapnej zvyk dotaženej z Ameriky, kterej pak akorát dělá zle před svatbou. Ale když ho mají oba, tak bych to určitě neřešila, jestli ta měla jednoho a ten dvě. A určitě bych nešla do manželství s větou: Co oči nevidí, to srdce nebolí. Pač bych pak nerada byla po pár měsících rozvedená, že oči náhodou a omylem něco viděly....
Odpovědět
Můj přítel si svou rozlučku bude dělat u nás v domečku, tak jsem zvědavá, jestli pak budeme mít ještě kde bydlet :-D :-D :-D Skorotchán to o víkendu strašně řešil, jak to prý dopadne, aby to nezdevastovali, aby se někomu něco nestalo, aby aby aby... Tak jsem mu řekla, že jestli si myslí, že mu rozhlučku zakážu nebo si sednu doprostřed pokoje s rákoskou a budu je hlídat, tak to má smůlu a jestli má potřebu příteli vysvětlovat, jak se má chovat, tak je trošku pozdě, vychovávat ho mohl, když byl přítel malej a ne teď, když má před svatbou 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak my striptyz taky nemeli, ja to holkam zakazala, a manzovi kamaradi to asi neresili. ale to co si popsala, na tom neni nic zleho. oba jste meli striptyz, tak to neres. a jestli mel dominu, ci dve, tak to mu vybrali asi skodolibi kamaradi :-) alkohol vsechno zvelici, a nejlepsi rada: nic neresit pod vlivem. a taky neptat se na neco, na co vlastne odpoved znat nechci. hod to za hlavu a uzij si svatbu!!! p.s. s tim co oci nevidi, tak ale souhlasim s verunkou .....
Odpovědět
holky, však co, já taky striptéra budu mít, je to sice "trapnej zvyk dotaženej z Ameriky" (mimochodem jako Halloween, Valentýn apod., ale nad tím se nepozastavujem a slavíme), já sama to beru jako srandu a ne věc, která dělá nějak zle, a hlavně moje kámošky se na to šíleně těší, tak jim přeci musím udělat radost, no ne? A vím, že kámoši pro skoromanžela taky striptérku chystají a je mi srdečně jedno, jestli bude jedna nebo dvě...jen ať ji má, je to přeci jen legrace a rozhdoně nepředpokládám, že by se to nějak zvrhlo. Myslím, že je to o důvěře a já mu rozhodně nehodlám něco zakazovat. :-)
Odpovědět
no me prijde padly na hlavu resit striptyz :-N copak se s ni vyspal nebo neco takovyho?
Odpovědět
Profilova fotka
děkuj spíš,že se s něma nevyspal a vůbec to neřeš ;-)
Odpovědět
přesně tak, kolikrát je striptýz někde na plese a se taky tak řeší a moralizuje?
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?