Nějaký nápad na rozkučku se svobodou?? :)

Holky, potřebuji radu, třeba jaká byla vaše rozlučka atd... sháním nějakou inspiraci, ale nějak nás nic nenapadá, chceme si nechat natisknout trička pro nás co budeme na rozlučce + pro nevěstu nějaké jiné, aby bylo poznat že je to nevěsta, uvítala bych kdyby jste mi prosím poradili co na trička :-) díky moc za případné nápady a návrhy... :)
Odpovědět
Profilova fotka
My si nechali s manzelem udelat tricka Nevesta - soukromy majetek zenicha a Zenich - soukromy majetek nevesty (original prodava Albi ale nemohli jsme je sehnat) a pak jsem jeste provokovala manzela hlaskou "what happens at the bachelorette party stays at the bachelorette party" :-)
Odpovědět
Ahojky, já měla ve stylu 50.let - pily jsme Martini, byt jsem vyzdobila plakáty z 50.let, poslouchaly jsme hudbu z 50. let /Elvis, Chuck Berry apod./ - líčení s rudou rtěnkou, černé linky, puntíky a kolové sukně na sebe.... bylo to super...... později jsme vyrazily do klubu..... od kamarádky jsem dostala nádherný ručně dělaný triko Nevěsta roku + naše datum - celé bylo v našich barvách jemně růžová+zlatá..... tady mají prodejní profil, dokáže udělat cokoli na objednávku, moc pěkný design a písma: http://www.fler.cz/zbozi?ucat=247428
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?