Myslíte, že rozlučka se svobodou musí být?

Ahoj holky. Myslíte, že mám pořádat rozlučku se svobodou když tady mám jen dvě kamarádky? Jedna se vdávala nedávno a měla hodně holek pozvaných a já byla mezi nimi, tak to mám oplatit? Moc se mi do toho nechce.
Odpovědět
Profilova fotka
rozhodně nemusí :-)
Odpovědět
Ahojky, to víš že rozlučku se svobodou pořádat nemusíš. Já osobně na ní nevidím nic důležitého a ani jí sama nechci. Nemyslím si, že mám důvod se s něčím loučit, když s přítelem už spolu žijeme přes 9 let.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojík nemusíš já ji taky neměla ..Nebyl čas před svatbou a i tak jsme si svatbu užili:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ke svatbě je potřeba ženich, nevěsta, oddávající a dva svědci - všichni s platnými doklady. Všechno ostatní je nadstandart!! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rozlučka rozhodně není nutností. Pokud se Ti do ní nechce, tak tím tuplem. Nejsi nikomu nic dlužná. Já ji sice měla, ale byly jsme s holkami u nás doma, rozhodně jsme nevymetaly bary na Stodolní :-D Bylo to takové tlachání při vínku do šesté do rána :-) Moje kamarádka rozlučku nepořádala, protože se prý nemá s čím loučit. Je to jenom na každém z nás. A pokud má Tvá kamarádka všech pět pohromadě, pochopí to ;-) Užijte si poslední přípravy a hlavně si svatbu užijte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemusíš ji mít.. ;-) záleží jen na tobě..řekla bych že je to spíš "chlapská" záležitost a jeden z dalších důvodů proč by se měli všichni opít ;-) Jinak význam moc nechápu..my s přítelem jsme k sobě ohleduplný, takže když chce jít někam se bavit tak ať jde..to samý já, když chci jít někam s holkama..a myslím že to tak bude i po svatbě, nevím nač to měnit ;-) Jinak já mám taky dvě kamarádky jen v blízkosti bydliště (ostatní kámošky jdou přítelovi na rozlučku)..takže si spíš jen někam sedneme abych nebyla doma sama nebo zajdeme do kina či něco podobného ;-)
Odpovědět
Ahoj, já jí taky nebudu mít, převážně proto, že jsem těhotná a už nic nevydržím :-) Zato můj drahý, ten bude mít hned dvě :-) Takže si klidně dělej všechno po svém a kašli na tradice, já to tak mám a baví mě, jak některé dámy kolem mě nechápou, že přežiji vlastní svatbu bez házení kyticí, koláčků, podvazku, společného jedení polévky, únosu atd. Ale pokud bys přeci jen měla nutkání, nic Vám přeci nebrání spolu ve třech vyrazit třeba na večeři a na drink a nemusíte tomu říkat rozlučka :-)
Odpovědět
Rozlučka není povinností. Já ji nedělala, neměla jsem důvod. Pro mě manželství nebyl akt, kdy přicházím o svobodu, takže nebylo co zapíjet. Akcičku jsme si udělali s partnerem (teď už manželem) jen my dva. :-)
Odpovědět
já teda rozlučku se svobodou taky nechtěla,nerada jsem středem pozornosti,opíjet se neumím,a striptéra jsem nechtěla,tak pro mě moje ségra připravila piknik na vyšehradě,a bylo to moc pěkné odpoledne s ním a mojí nej kamarádkou,pokecaly jsme,popily a bylo to vážně super,a jsem za to ráda,že to bylo takhle ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, taky si myslím, že rozlučka se svobodou není potřeba. To záleží na každým, co se mu líbí nebo co chce, a jak sama píšeš, že se ti do toho moc nechce, tak se nenuť. Případně můžete jenom tak s holkama zajít na kafíčko a je to... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Klasickou rozlučku jsme neměli, u nás se tomu říká zpívání, bylo prase sud, byli jsme tam oba dva a zvali jsme většinu lidi, kteří nebudou na svatbě. Jsem těhotná, nepila jsem a ani mi to nevadilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Rozlučka být nemusí, já jsem ji taky nechtěla, nejsem ráda středem pozornosti (i když na svatbě jsem si to pak užívala,ale to je něco jiného) a ani nebylo s kým ji udělat, nejbližší kamarádky se mi rozprchly po republice. Manžel původně chtěl rozlučku aspoň nějak udělat, ale pak se měsíc před naší svatbou zabil v autě jeho blízký kamarád a spolužák ze školy,tak na to nebyla moc nálada,ale pak přece jenom s jedním kamarádem, který toho mrtvého kamaráda taky znal, aspoň komorní rozlučku udělali. Jinak myslím,že na svatbě není povinnost vůbec nic a jak psaly holky,je to jen na tobě,jaké si to uděláš,takové to bude :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, samozřejmě, že rozlučka být nemusí, je to každého věc. :-) Já ji dělat nebudu, protože nemám žádné kamarádky, a když jsem se o rozlučce zmínila přítelovi, divil se proč by měl nějakou dělat - že se přece nemá s čím loučit. :-) Takže my ji mít nebudeme - maximálně si zajdeme s přítelovými přáteli na pivo jako vždycky. Záleží na vás ;-)
Odpovědět
Nemusí, já neměla ;-) Manžel jo, připravili mu ji kamarádi. Já jsem v té době měla kamarádky, které se staraly jen o to, co na sebe a ani mi s ničím nepomohly, třeba s výběrem šatů a tak.
Odpovědět
Profilova fotka
Já ji nemám:) místo toho jdu na sushi se dvěma kamarádkama a úplně mi to stačí!:)
Odpovědět
Taky jsem ji neměla. Zašly jsme si s holkama jen na tokové "dámské odpoledne". Na manikůru, pedikůru, atp. a bylo to moc fajn. Ale samozřejmě nemusíš dělat nic, co nechceš nebo potřebuješ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Každá na rozlučku se svobodou koukáme jinak. Já jsem chtěla párty se spoustou holek a vyblbnout se. Ale příští Pá jdu kamarádce a ta si vysloveně žádnou párty ani wellnes odpoledne nepřeje. Jen kávu a vínko, pokec se blízkýma. Tak to respektuju a kdyby rozlučku nechtěla, co na tom. Je to její svatba a to všechny respektujeme. Stejně jako ony respektovali, že já chtěla protančit noc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemusíš pořádat. Ale já jsem měla jen se 3 nejlepšíma kamarádkama a perfektně jsme si to všechny užily! ;o)
Odpovědět
Nemusí být, také dělat nebudu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží jen na tobě:) My jsme třeba rozlučku se svobodou neměli ani jeden a taky jsme se vzali:)
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodne musi!!! jestli nebudes mit rozlucku, tak svatba bude neplatna, naroste ti na hlave roh a cela zmodras!
Odpovědět
Pritel ji mel,pac na svatbu nezval vsechny kamarady z vesnice a ja jen udelala ohynek s par kamaradkama/3/ a sestrou-svadkyni.na pohodu,jen pokec...
Odpovědět
Profilova fotka
Nemusí. Já byla jen posedět s kámoškou. Určitě to není podmínka toho, aby se dva vzali :) chlap rozlučku měl, pařil s kámošema :)
Odpovědět
Záleží jen na Tobě. Pokud nechceš, tak ji mít nebudeš.
Odpovědět
Ne nemusí. Každej jak to cítí a chce.
Odpovědět
Samozřejmě, že nemusí. A už vůbec nemusíš nikomu nic oplácet. Já jsem typisckou rozlučku - na to slovo jsem alergická - taky neměla. Zašly jsem asi týden před svatbou se třemi kamarádkami na večeři, posedět a pokecat a bylo to super. Ale spíše proto, že na svatbě jsme měli pouze rodinu, ne kamarády. S akcí spojených s hrami, striptérem apod. se mi dělají osypky...
Odpovědět
Určitě být nemusí. Já ji tedy neplánuji a můj snoubenec taky ne. Nevíme proč ano...
Odpovědět
Profilova fotka
My rozlučku neměli ani jeden a vůbec nám to nevadilo. Včera jsem byla na srazu z gymplu, na jaře se vdával jeden ze spolužáků (se spolužačkou, jsou rkásný pár) a když jsem slyšela, co mu kamarádi připravili, tak za a) by ty úkoly můj manžel asi odmítl dělat a za b) mě osobně by to přišlo trapné, no ale neodsuzuju to, když to ti dva chtějí, tak ať si udělají třeba tři rozlučky. My zkrátka rozlučky neměli a nic se nestalo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?