Mít společnou rozlučku se svobodou se ženichem?

Nedávno měla kámoška rozlučku se svobodou a měla ji společně se svým přítelem... Můj přítel chce teď rozlučku taky tak,mě to příjde jako dobrý nápad... Jaký je Váš názor?
Odpovědět
Profilova fotka
Proč ne ? My rozlučku nedělali. Svatbu máme v lednu a není ani kde to udělat. Pozvem kamarády večer na svatbu a bude to zároveň jako rozlučka. Kdyby jsme se brali v létě, tak by to bylo fajn. Rozlučka by byla někde venku a asi taky společná.
Odpovědět
My ji také měli společnou - napřed doma s mýma kolegama a pak přesun do hospody, a o týden později s kolegama od M. a to jsme riskli rušení nočního klidu a táhli to celé v bytě. Zároveň to byla taková opožděná (skoro o rok :-D ) kolaudace našeho bytu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já to tak taky vidím, naši kamarádi taky měli společnou rozlučku a líbilo se mi to, proč to hrotit striptérkama a striptérama, radši si v klidu posedím s kamarádama společně, ogrilujem nějaký maso a bude to v klídku.. :-D Doufám jen, že miláček nezačne toužit po těch stripktérkách.. :-D :-N
Odpovědět
Tak mu uděláš v noci striptýz ty a je to :) Já taky chtěla se setřenkou a ségrou vyrazit do nějkého klubu (pro všechny by to bbylo poprvé), ale nestíhalo se. A i rozlučka bez striptérů, hektolitrů piva, atd. to bylo super.
Odpovědět
Profilova fotka
Blanko, to je nápad.. :-D Ještě to máme za dlouho, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to my taky asi budeme mit spolecnou, mame hodne spolecnych kamaradu a nevim proc by moje rozlucka mela byt jako damska jizda kdyz mam vic kamaradu kluku... par lidi z okoli reagovalo to jako nebude stripterka...tak sem razne rekla ze by nebyla ani kdyby spolecna rozlucka nebyla, protoze mi to vadi a neprala bych si to..
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
no prave ze nedelali:-( dost me tim nastvali protoze ja tohle fakt neuznavam, to ze si ho beru prece neni duvod k tomu aby vyvadel nejaky kraviny a chodil na striptyz a podobne..
Odpovědět
děkuju holky za názory S tou striptérkou je taky jeden důvod proč chceme společnou...Náš známej se opil na rozlučce a vyspal se s ní,nakonec se celá svatba zrušila,protože slečna se do něj zamilovala a dělal problémy...Je to jak v blbým filmu ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli taky společnou rozlučku - měli jsme zarezervovaný velký stůl v jedné oblíbené hospůdce (pro Brňačky: Mamut) a bylo to fajn, hrozně moc se vypilo a všichni se skvěle bavili. Pozvali jsme všechny kamarády, co pak šli na večerní raut na svatbě, aby se navzájem poznali a na svatbě pak na sebe nečučeli.
Odpovědět
Jedné kamarádce se stalo něco podobného. Oni mají u nás v nájmu hospodu a rozhodli se, že holky budou mít rozlučku vevnitř a kluci venku na zahradě. Jenže holky se trochu víc opili a nevěsta pak začla tancovat na stole nějakou lambádu nebo něco takového. To přilákalo některé kluky ze zahrady a nakonec to dopadlo tak, že podnapilý a žárlivý ženich tam vthrnul a domlátil je tam všechny i s nevěstou. Nakonec svatbu zrušili.
Odpovědět
no ty kokso to teda pekne dopalo
Odpovědět
Článek se načítá
Ono to mělo ještě dohru. Večer tam přijeli i policajti protože si lidi ztěžovali na rušení nočního klidu. Jeden kluk měl zlomený dvě žebra a skončil v nemocnici. Pak podal na ženicha trestní oznámení. Ženich dostal u soudu podmínku a musel mu zaplatit nějaké bolestné.
Odpovědět
Profilova fotka
my sme mali zvlast a vobec to nelutujem..podla mna zalezi aj ako sa bezne chodite bavit, ci spolu alebo oddelene, na rozlucku by som volila tu opacnu variantu..ja ted achodievam aj na babske jazdy,ale ta rozluckova stala za to aj so stripterom, taka sranda uz dlho nebola a super mi to pomohlo sa odreagovat tyzden pred svadbou,takze ja odporucam zvlast..ale aj taka kombinovana moze byt fajn, spolocny rozbeh a potom sa rozdelit alebo opacne, sa potom stretnut niekde na diske
Odpovědět
Ja bych chtela mit s nejlepsima kamoskama sama, pritel aby mel se svymi kamosi a potom aby byla nejaka spolecna akce pro vice pratel, kteri na svatbe proste nebudou...ale kdo vi jestli budou finance a cas na to vse...
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme určite robiť spoločnú rozlúčku :-D máme veľa známych, ktorých by sme tam chceli a bude tak super partia x-) uvidíme podľa počasia (apríl), možno by sme to spravili u mojich rodičov na záhrade v altánku, alebo v nejakom podniku by sme rezervovali stoly ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli společnou, skoro všechny kamarády máme společné, neumím si představit, jak bychom to dělili.
Odpovědět
taky bych brala spolecou rozlucku, ale bylo mi receno, ze pry ne :-D takze muj pritel se bude vozirat se svyma kamarada a ja si zajdu tak se dvema kamoskama ma kafe :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli společnou. Máme společné přátele kteří nás znají už hrozně dlouho :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my sme mali spoločnú opekačku u nás doma a bolo úlne perfektné,20 ludí a končili sme ráno o siedmej ale to už som ich tak slušne posielala spať-ak fotky sú v albume.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít společné rozloučení u přítele doma. Lidí bude asi 25, vyudíme nějaké maso a myslím že to bude fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme taky měli společnou rozlučku a bylo to super. S kolegama z práce, protože jsme v té době dělali u stejné firmy, ale každý na jiné pobočce, takže jsme se všichni navzájem znali :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás měl rozlučku jen manžel. Já na to nějak nejsem a navíc hodně holek už bylo vdaných a bydleli úplně jinde.
Odpovědět
Ahojky já si teda myslím že jestli budem nějakou rozlučku dělat tak asi společně protože máme společné přátele tak ani nevím jak by se to rozdělilo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Také budeme mít společnou ofiko rozlučku :-) Přítel měl tedy už jednu v Chorvatsku s kamarády, ale pochybuju, že slavili přímo rozlučku :-D No a já budu mít asi malou rozlučku s kamarádku u drinků doma, ale jinak budeme mít s přítelem společnou v hospodě, kam pozveme více kamarádů (máme většinu společných) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás měl rozlučku taky jen manžel, napřed jsem z toho měla strach co si pro něj kamarádi připraví, protože představa nějakých striptérek mě zrovna moc v nadšení neuváděla, ale radši jsem se prostě dopředu neptala no a nakonec jsem byla příjemně překvapená, že to bylo jen takové chlapské posezení s alkoholem a opékáním prasátka :) Já jsem rozlučku nechtěla, protože jsem stejně těhotná a nějak mi ani nepřišlo, že bych se měla s čím loučit :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Budeme mít společnou rozlučku, za ty roky máme stejně většinu kamarádů společných...:) Bude to v místním kulturáku, pravděpodobně seženeme prase a bude to celkem monstrózní akce, zdá se...:D Ale všichni kamarádi před námi to měli taky tak a vždycky to byly povedené akce...:) Není důvod měnit tradici...:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Taky do toho jdeme společně....pozveme spoustu společných přátel a bude sranda .;)
Odpovědět
Profilova fotka
nemáte někdo nápad na vtipnou pozvánku na rozlučku se svobodou?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?