Mám si mezi kamarádkami vybírat?

Ahoj holky, potřebuju radu ohledně rozlučky se svobodou. Plánuju malou soukromou rozlučku jen s nejlepšími kamarádkami, mělo by nás tam být pět (včetně mě). Pozvu je na večeři, nebo na bowling, ještě nevím. Problém je v tom že dvě z těch holek spolu nemluví... Nechci aby na rozlučce panovala nějaká napjatá atmosféra nebo aby se dokonce pohádaly. Mám si mezi nimi vybírat nebo to nemám řešit a nechat tomu volný průběh? Na svatbě bude lidí dost na to, aby se nepotkaly když nebudou chtít takže tam je pozvu určitě obě, ale s tou rozlučkou nevím :-| P.S. Ironie osudu je v tom, že ty dvě byly velmi dobré kamarádky do doby kdy se jedna z nich vdávala a nepozvala druhou na rozlučku se svobodou. Byla tenkrát přesně v mé situaci a vybrala si jinou kamarádku, čímž o tuhle přišla... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Asi si s oběma zvlášť předem promluvit, snad už budou mít rozum, aby se dokázaly omluvit nebo si odpustit. :o)
Odpovědět
Profilova fotka
@elii2 Pozvala bych je obě dvě a upozornila je na to, že tam bude ta druhá. Jsou dospělé a měly by zvládnout tuto situaci. Loučíš se ty a je to tvoje akce. Pokud jim na tobě záleží tak se překonají. Však tam bezpodmínečně přece nemusí sedět vedle sebe. Chápala bych, kdyby tam byl obrovský problém, že třeba jedna přebrala druhého chlapa nebo jiný neomluvitelný čin...ale když šlo jen o rozlučku a pozvání? To přece není problém na život a na smrt :-). Třeba se tam ve finále usmíří...:-)
Odpovědět
Pozvala bych obě dvě. Snad mají tolik slušnosti, aby ti nepokazily rozlučku.
Odpovědět
@kacenkakaca Tolik slušnosti určitě mají, ale když se člověk napije tak zábrany padnou - a pít se bude hodně... ;-)
Odpovědět
Já bych každou pozvala a řekla jí, že zveš i tu druhou, aby o tom věděla. Potom záleží už na nich, jak se budou chovat
Odpovědět
Taky bych pozvala obě, jak píšeš, zábrany padnou a třeba si to vyříkají a bude to ;-)
Odpovědět
Já bych zavolala obě a každé to řekla a poprosila je nech se chovají slušně a nepokazí ti to. Pak je jen na nich jestli příjdou nebo ne, ale ty z toho vylezeš dobře, protože si pozvala obě, nemusela sis nikoho vybrat a už je na nich jak se rozhodnou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?