Loučení ze svobodou. Bylo to super

Profilova fotka
Ahoj děvčata v sobotu jsme měli rozlučku ze svobodou, dělali jsme ji společně a byla to paráda a strašná srandy. Manža jel ráno v sedm domů a já jsem pařila s pár kamarádama dál a přišla jsem domů v devět večer. Manžel se mě zeptal jestli nevím kde bydlím. Dneska je mi špatně a chce se mi spát, ale musím sedět v práci. Napište taky nějaké zážitky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky doldo, seš docela drsná takhle pařit :-D Kde jste to měli? Někdo v hospě? Kolik vás bylo? Mě to čeká v pátek, jedu jen se 4 kámoškama do rekreačního střediska do chatky k rybníku a Michal to má v sobotu na našem pozemku, tam bude asi 40 lidí. Už teď mě zajímá, jak to dopadne....
Odpovědět
ahojky, tak můj kamarád měl rozlučku taky teď v sobotu, manža s kamarádama (bylo jich asi 15) mu objednali striptérku, ze které se vyklubaly nakonec dvě :-D Předvedli mu mimo jiné i menší lesbišou, ale žádné nechuťárny, prý byl nadšen...Krom toho grilovali asi 13 kg masa, pili a pařili do rána, miláček mi v 5 ráno psal, že nedorazí domů a bude spát tam, druhý den jsem pro něj jela :-D
Odpovědět
ahojky holky, mi se budem brat sice az za rok a 2 tydny, ale.... Ja budu mit rozlucku s kamokama, segrou a konec, striptera nechci, tak budem asi jen chlastat, navic, ja stejne dlouho nevydrzim. ale milacek ma partu dost silenejch kamosu a pac jsem zarliva, tak se moc bojim aby se stripterkou-kama neujel az do postele. Kamosi jsou kamosi pro nej ale momentalne mi nepratele, pac mu ji tam budou chtit podstrcit. :-( Znateto, tak ji to sliknni, sahni si, polib ji, a dal radsi nemyslet..... 8-( Jste taky naka zarliva? Zatim to vypada, ze jste dost tolerantni
Odpovědět
Profilova fotka
nenci... řešila jsem totéž, nejsi jediná žárlivka :-D ;-) já se teda nebála, že by miláček až tak ujel, jak píšeš, ale mě i vadila představa, že se před ním bude natřásta nějaká.... :-p protože mi bylo jasný, že by od něj tu a tam chtěla něco svlíknout a hlavně by mi i jeho ošahávala :-p nakonec kamarádi pochopili, že tohle asi fakt by byl u mě problém a žádná nebyla... začali jsme každá parta zvlášť a pak se sešli asi okolo jedné... kluci předtím byli v nějaké baru, kde byly spoře oděné servírky, nicméně oděné a měli tam nějaký soutěže v pití alkoholu (takže některé kluky jsme pak ani neviděla :-D )... snad se tam nedělo něco, co nevím... :-N :-p to, že jsme se sešli na diskotéce, kde byly go-go, mi už bylo jedno. jednak tam měl taky mě :-D ;-) a jednak co - ty jen tancujou u tyče a sundaj si podprdu, pod kterou stejně nic nemaj.... no a pařili jsme asi do půl čtvrtý... bylo to super. ale už jsem pak byla ráda, že tam byl i miláček, chlapi celkem otravovali, jak jsme tam byly jen holky, a mě už to bylo i pak nepříjemný... myslíš, že když bys to svému miláčkovi vysvětlila, že by třeba nějak nezasáhl - neřekl klukům, ať takhle fakt neblbnou??? no i když... ten můj jí nechtěl, ale neřekl jim to... chlapi jsou ješitové :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Nanci,to musíš vědět sama jak to mezi sebou máte, kam až by zašel. Já jsem teda klidná.... Může si sáhnout doma, tak nevím proč by to dělal jinde, a už vůbec proč kvůli kamarádům... Když bych se ho zeptala na takovouhle věc, tak si zaťuká na čelo a bude se ptát jestli jsem normální. Berete se z lásky ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Luciku, ty už to máš za pár, nervy pracujou? Nebo seš klidná?
Odpovědět
Ahojky, tak to kamarádi mému manželovi striptérku objednali. Od těch od kterých bych to čekala, to nebylo, jo holt to bylo od těch, od kterých jsem to nečekala. Ale sjednávali to až večer při rozlučce. Prý byla strašná a bylo jí něco kolem 40 ;-) miláček z ní byl dost znechucenej ( jo a mimochodem kamarádům výslovně řekl, že tam žádnou striptérku nechce, že na nikoho nebude sahat a stejně jí tam pozvali :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Marti, někdy pracujou a někdy zas mám pocit, že čím to mám blíž, tím míň se mě to týká a tím je to méně skutečnější :-D myslím, že to prožiju jako ve snu, protože ač přípravy vrcholí, jako bych to zařizovala někomu jinému :-D jen když jsem včera okukovala a ošahávala :-D :-D :-x šatičky, byla jsem úplně nerv a běhal mi mráz po zádech... v tu chvíli jsem si to plně uvědomovala, že už jen za pár a že to fakt budu já ta nevěsta :-D no vy to nemáte o moc dýl ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nysek :-D 40? :-D :-D Pardon....
Odpovědět
Jo jo, 40. :-D a byla po nějaký operaci břicha či co ;-) :-D :-p dobře mu tak :-D Holky, já Vám závidím, taky bych si ten den zopákla.
Odpovědět
nenci: tak to záleží spíš na tom, jak si věříte, já teda ani na chvíli neuvažovala nad tím, že by manža se striptérkou (na své rozlučce ji samozřejmě měl taky) skončil v posteli, to by mě fakt nenapadlo, vždyť to berou jako legraci jak kamarádi, tak on snad ne? Aspoň u mého manži to tak bylo, věděla jsem, že ji tam mít bude a spíš mě zajímalo, jestli aspoň stála za to, pokud je ta striptérka profesionálka, tak rozhodně nemusíš mít strach, že by s ní ulítl, ona to bere jako práci, odtančí si to svoje a za hoďku už musí být na jiném kšeftě, pokud by s ním do té postele vlezla, pak to není striptérka, ale ku**a ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme to v jednom fotbalovým klubu a bylo nás asi 25. Kámoška mi chtěla objednat striptéra, ale nakonec z toho sešlo a já jsem o to stejně nestála. Kluci Zdendovy taky žádnou děvu neobjednali, říkal, že o to nejstojí a kdyby chtěl vidět lesbišou, tak mu ji předvedem s kámoškama. Kdyby byli chlapi sami, tak bych za nikoho ruku do ohně nedala, protože jsou to všechno stejní smetáci a umí se před sebou předvádět, tak bůh ví, jak by to dopadlo. Jsme dobrá partička a velcí pařmeni, takže ta rozlučka stála za to, to radši ani nechci vidět tu svatbu. Miláček pěl pisničky typu: pí*a to je moje okrasa strč mi tam toho osaca, atd. Celej den pak spal, až se vzbudil, tak zjistil, že jsem ještě nepřišla.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ivett - taky jsem nepochybovala o miláčkovi, jen těžce nesu představu, že by mi ho ošahovála cizí ženská, navíc taková... :-p prostě je můj a tečka :-D ;-) nenci, myslím, že když tě miluje, bát se tohohle fakt nemusíš ;-)
Odpovědět
lucikk: můj manža je taky jenom MUJ, ale tohle jsem zkousla v pohodě, navíc ty profi striptérky chlapa zas až tak neošahávají, jasně že se po něm vlní a tančí hlavně pro něj, jako pro nastávajícího ženicha, ale pokud je ten chlap aspoň trochu normální, asi by z toho nic víc ani nechtěl, co vím, tak manža to bral jako legraci a ten kámoš taky, dokonce ani nehrozilo, že by je to vzrušovalo, šlo prostě o srandu a tak to normální chlap bere, stejně jako by se bavil, kdyby tam měly vystoupení dejme tomu kouzelníci, artisti nebo cvičení šimpanzi...Stejně tak ta striptérka, nedovolí na sebe šahat, má určitá pravidla a pokud je nedodržuje, tak jak už jsem řekla, není striptérka, ale ku**a :-D
Odpovědět
Já jsem teda žárlivá hodně, vždycky se tomu zasměju až za pár dní, ale to když jsem se dozvěděla, že tam měl striptérku, jsem obrečela :-N Mně se ženský co dělají striptérky a ještě další věci dost hnusej, takže už z toho důvodu bych nesnesla, kdyby na ní sahal ;-)
Odpovědět
martina85: To by ses divila, kam až jsou chlapi schopni zajít, když je kamarádi hecujou, takže úplně chápu Nenci, že si není jistá. Často dělají věci, které by je samotné nenapadli, ale před ostatníma se chtějí vytáhnout a nechtějí být za "srabi". Pohybuju se hlavně v kolektivu chlapů a možná byste ani nevěřili, co jsou schopní udělat, i když jinak vypadají, že by je některé věci ani nenapadli a před manželkama se chovají úplně normálně.
Odpovědět
kacka.va: v tom případě není ale vůbec rozhodující, jestli před ním stojí striptérka nebo ne, pokud jsou jak říkáš schopni udělat cokoli aby nebyli za "sraby", tak jsou schopni to udělat i kdykoli, tzn. třeba jen v hospodě, ne zrovna při rozlučce, když před ním tancuje striptérka, ne? ;-) Je fakt holky, že bych asi nebyla ve své kůži, kdybych ten striptýz přímo viděla, kdybych se měla dívat na to, jak se před ním vlní apod. (asi bych šla radši ven, než by to tam skončilo :-D ), ale pokud to dopředu vím a hlavně věřím svému manžovi, tak se fakt nebojím, že by s ní mohl něco mít, navíc, proč zrovna s ní, pokud bude chtít, tak si najde ženskou vždycky, v tom mu nezabráním, můžu jen doufat a věřit, že ho to nenapadne a zatím mu věřím, tak doufám, že to vydrží... :-D
Odpovědět
Přesně tak je to o důvěře, o ničem jiném...Já svému manželovi věřím :-) ;-)
Odpovědět
ivett: to je pravda, ale v hospodě to není tak intimčo, jako když mu někdo objedná striptérku do domu, že? :-), ale jinak si myslím, že rozhodně přijatelnější by byla striptérka v hospodě, než někde v bytě ;-) ty jo já napsala sraby s měkkým. fuj, stydím se :-)))
Odpovědět
kacka: podle mě je to jedno, jestli v bytě nebo venku nebo v hospodě, manža to měl v hospodě, kámoš venku na zahradě, jak říkám, ty holčiny si odtančily svoje a zas jely na další kšeft, ta kámošova nastávající se ho ptala, jestli těm holkám třeba pak nenabídli, aby tam zůstaly, ten kámoš i manža říkal, že neměli proč, nevidí důvod, proč by tam s nima měly ty holčiny zůstávat, brali to jako zpestření, ne že by s nima pak museli ještě pít... :-D Je to fakt o tom, jak je schopný se v takové situaci ten chlap zachovat a já věřím, že málokterý ženich je schopný po striptýzu před zraky všech se s tou striptérkou vytratit, to musí být chlap bez jakékoli morálky...A takového lepší nebrat... :-D Holt nám holky nezbývá, než manžílkům věřit, žárlivostí nic nevyřešíme, spíš si přihoršíme...Nevěře prostě nezabráníte pokud ten dotyčný si s jinou bude chtít užít, jde jen o to, jestli manžovi dáte důvod k tomu, aby si něco takového zkusil... ;-)
Odpovědět
ivett: pokud objednají holku, která se živí fakt jen stripem, tak asi jo :-). a někteří kamarádi rovnou darujou noc v bordelu. Ale záleží, jaké kamarády dotyčný má. O chlapech a morálce by se dalo diskutovat. ;-) Ale souhlasím, že nevěře nezabráníme
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, teď nechci provokovat, ani strašit, ale minulý týden jsem mluvila s jedním známým, který byl na svatbě svému nejlepšímu kamarádovi. Svatba probíhala OK, obřad, oběd, hry, a tak, a následně došlo na únos nevěsty. Měli to v hotelu a ten ženich si to místo hledání manželky rozdával s recepční v novomanželském apartmánu. Hustý! Debil, kretén, dobytek. Pardon za ostřejší výrazy.... Nikdo to samozřejmě neví, jen ten dotyčný....
Odpovědět
martina85: tak to je fak prase, ale jak říkám, je to v tom chlapovi...Hovado jedno... ;-) To nikdy nepochopím, že i o tom svatebním dni... to musí být blázni, co to nemají v hlavě v pořádku, a musí si pořád něco dokazovat...Děs :-| Chudák jeho žena... kacka: jo jo, záleží co mu dotyční kamarádi objednají, jestli profi striptérku nebo šlapku... ;-)
Odpovědět
Tak to je teda dost hrozný! To nechápu, proč si jí bral! Chlapi někdy umí být pěkný svi*ě, ale podle mě, jsou ženský ještě větší. Znám spoustu takových, který nechali chlapa opít a pak ho svedli i když věděli, že je třeba dlouhodobě zadaný či ženatý a za střízliva by to nikdy neudělal... Je to teda hova*o je mi z toho zle! Takové historky už slyšet nechci!
Odpovědět
Profilova fotka
Ježiši holky, to co tady čtu, to se mi asi jen zdá. Co to je probůh za svini?! Chudinka jeho paní! Víte co, často přemýšlím, jaké by to asi bylo, kdyby mě potkala nějaká nevěra, a asi bych ji jednou jedinkrát odpustila. Stát se může opravdu cokoli a já si říkám, že musím být nohama na zemi a v naprosté realitě. Žádné růžové brýle. Ale tohle?! To je neodpustitelné!!! Mimochodem, tak kráva z recepce by mohla mít také trošku rozumu. Fakt jen kroutím hlavou. Omlouvám se za sprosté výrazy!
Odpovědět
almi: jo jo, na nevěru jsou vždycky dva, takže i ta recepční je pěkná svi*ě :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ivett: Jestli jsem to správně pochopila, tak nevěsta nemá ani tucha, vid?! Já, být její dobrá přítelkyně, řeknu jí to. Nemohla bych se jí ani podívat do očí, i když by vypadala štastně. Takovej hajzlík jí bude ubližovat celý život. Měla by ho poslat někam. Vím, říká se mi to lehko, ale asi bych byla tvrdá.
Odpovědět
almi: taky bych jí to asi řekla, no těžko takhle něc tvrdit, nikdy jsem v takové situaci nebyla, tak nevím jak bych se zachovala... ;-) Ono se dá pochopit nějaké to "uklounzutí", prostě úlet, v opilosti nebo tak, ale ve svatební den, to se prostě pochopit nedá... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla rozlučku před pár dny, myslela jsem, že to bude taková normálka, do hospody s kámoškama pokecat, ale šly jsme pak i na diskotéku (všechny - to jsem dost koukala, většina z nás chodí tak 1x 5 let) :-D a vracely se asi v půl třetí ráno, krásně vyblbnuté. Svědkyně se docela angažovala, nechala mě párkrát vytáhnout dárek z podezřelé černé tašky (pomůcky pro vylepšení manželského sexu...docela jsme se nasmály)...co se týče striptéra, tak to pravila, že je děsně drahý a navíc stejně kupuješ zajíce v pytli, tak si prý mám vybrat na místě a že dotyčného omámí alkoholem a donutí ten striptýz udělat :-N Tak nejdřív hahaha, ale nakonec to fakt udělala....je fakt, že ten dotyčný nebyl tak úplně cizí člověk a že striptýz to byl spíš decentní, nicméně fakt zážitek...myslím, že mu chudinka musela zaplatit dvojitou whisky :-D :-D Výborný večer!! Akorát mám pocit, že nastávající malinko závidí, protože jeho svědek zrovna moc akční není, tak si to asi bude muset celé zařídit sám :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem tomu nechtěla věřit, ale zdaleka to nebylo poprvé a klíďo se vsadím, že bohužel ani naposledy! Zrovna takovým jako je on a je to pro něj jen hra bych související orgány sekala, bez milosti. Fakt troska a ubožák! A tomu jeho kámošovi to přišlo docela k smíchu. Já se asi zblázním....
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?