Kolik Vás stála rozlučka se svobodou?

Kolik Vás stála rozlučka se svobodou? Myslím tím dámská jízda v baru nebo na diskotéce, cca 5/6 holek...? Platit budu asi všechno, s tím jsem smířená, ale potřebovala bych orientaci trochu ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
bylo nás deset, v baru jsem zaplatila necelou pětistovku, dostaly jsme za to volné vstupné na diskošku a tam mě naoplátku všichni zvali na panáka ;-) a protože jsem došla v bílém s nápisem na zádech "tehdy a tehdy se vdávám" a se závojem na čelence, tak mě zvali na panáka i úplně cizí lidi :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja dala do placu penize,kdybych chtela platit utratu vsem tak me to stoji jako tak 7-8 tisic...No praha:-( Takze zalezi kam jdete.
Odpovědět
Profilova fotka
nás nic...místo toho jsme udělali s kamarády velkou večerní párty večer v den svatby :-)
Odpovědět
Mně taky nestála nic - tedy respektive, udělaly jsme si s holkama takové posezení v Praze. Prošly jsme nově otevřené zahrady pod Hradem, jukly na nějaký módní veletrh a pak jsme si šly dát něco dobrého do restauračky. Nikoho z holek ani nenapadlo, že bych jim to nějak platila já, každá jsme si hradily "to svoje". U mužské části naší rozlučky to prý bylo také tak ;-) ale stejně jako u @verulicek všichni, kdo byli na těhle rozlučkách, tak byli zvaní na večerní raut a párty (někteří i na hostinu) v den svatby :-)
Odpovědět
Mělo nás být 9, ale nakonec nás bylo 8 a kolik přesně jsem platila si už nepamatuju, ale hned v pozvánce jsem psala: "Na co se můžete těšit, aneb “ na účet nevěsty”: Nápoje: bílé víno Chardonnay z vinařství Krist červené víno Cabernet Sauvignon z vinařství Krist K zakousnutí: sýrové variance k vínu Ostatní výběr je na Vás a na Váš účet ;-)" Jídlo (objednané z menu si dal kdo chtěl a také si to sám zaplatil) a potom když se šlo tancovat mě na panáky zvaly naopak holky (a i cizí kluci, které jsme cestou potkaly :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Rozlučku mi uspořádaly družičky, bylo by mi trochu divné pořádat a platit si oslavu vlastní svatby a osoby...i když je fakt, že všude jsou ty zvyky asi jiné
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem zaplatila rundu, jinak jsem nic neplatila, sešli jsme se s kamarády, abychom to zapili...já platila svatbu, nějak jsem neměla na to, abych platila ještě mejdan... Přítel jen v rámci rozlučky se svými kamarády na vodu, a taky to neplatil on, to by se asi nedoplatil...dotáhl archivní slivovici a předpokládám, že dost často platil panáky :-) Jinak oba dva jsme měli rozlučku s kamrády, tj. s oběma pohlavími.
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_b rozlučku mi taky uspořádala svědkyně a družička, ale jedné je 18 a druhé 16, obě studují, takže finace byly na mě :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 jo, to u mě studují všechny tři, ale tak já taky :-) Však to nemusí být v Duplexu, šly jsme na pizzu a pivko, a pak zapařit.....
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem nic neplatila, ani neorganizovala. Prostě jsem svolala párty stylem: příští týden se vdávám, v tolik a tolik pijeme s mojí svědkyní tam a tam, tak kdo chcete doražte. Pití si objednával a platil každý sám a všem bylo dobře :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Já to chci pojmout jako grilování a stanování s holkama na zahradě:-). Takže koupím nějaké maso a víno a pochutiny:-). Ostatní něco přinesou.
Odpovědět
Profilova fotka
Nás bylo 11 a vyšlo mě to cca na 4 tisíce (ale akce to byla parádní, do 6 ráno!)
Odpovědět
Článek se načítá
my budeme mít společnou u nás na zahradě.koupíme sud,udělá se guláš,jednohubky,chlebíčky třeba nějakej strudl,buchta,koupíme chipsy,tyčinky,víno,nealko a nějakou flašku snad někdo donese.počítáme tak max 3000-4000
Odpovědět
Profilova fotka
ja počítám s tím, že svědkyně vymyslí nějakou pitku někde v hospodě nebo tak. Zaplatím případně rundu panáků, ale rozhodně to nebudu aktivně já zařizovat a celé platit. Já ani na rozlučce vlastně nijjak nelpím :-)
Odpovědět
Rozlučku jsem pojala jako@krajta. Měla jsem ji na chatě. Bylo nás 8 nebo 9, koupila jsem maso na gril, vino, bramburky. A holky donesly zákusky, nějakou oblíbenou flašku, jednohubky. Vyšlo mě na cca 1500Kč a kocovinu mám od soboty ještě teď :-)a holky na to prý nikdy nezapomenou :-))
Odpovědět
Ahoj. Tak já byla jako pořadatel rozlucky když jsem svědčila. Myslela jsem že sem že jako svědek platím já minimálně ;-)za nevěstu. Ale nevěsta si to zařídila kde chtěla protože já Praha, ona Brno a zbytek sever moravy takže to byly celkem komplikace. Bylo nás asi 6 a každá jsme měli jídlo a pití. Flašku jsme měli svoji. Pak nás tam zvali i cizí atd. Nakonec to vyšlo asi na 1000 ale taky protože provozak byl i zároveň nový majitel a šel s náma pak na diskotéku :-D hodně to záleží kde, tam to bylo malé město. Jinak jsme nevěstě kupovali i dárky na to loučení se svobodou... Takže nás to vyšlo asi jako bychom si tpc platily sami ;-) ale je to hodně o domluvě mezi nevestou a svědkem. Dobré je si to ujasnit dopředu ať pak nejsou nějaké trapné chvíle ;-) jo a platila teda nevěsta, chtěla to tak - protože spoustu holek na svatbě pak nebylo...
Odpovědět
Profilova fotka
taková rozlučka by se mi taky líbila :-) , my ji budeme mít společně s přítelem, u nás se to tady takhle dělá normálně, pozvu svoje kamarádky, kamarády a přítel kamarády akolegy bohužel je tu dost blbý zvyk, že se na rozlučku nezve a přijde kdo chce, takže se sejde celej fotabovej manšaft se vsýma přítelkyněmi a místní ožralci a fandové fotbalu, co nás znají, samozřejmě nikdo nic nedonese (až na moje holky) a každej se přijde jen ožrat a najíst, budeme kupovat prase, a min. 5 beček piva, a další trvdej alkohol, počítáme min. 50 lidí, takže nás to vyjde pěkně draho, bohužel do tohodle přítelovi mluvit nemůžu, je to zde u nás hodně blbej zvyk, nejradši bych ho zrušila, ale to by mu asi jeho kamarádíčci neodpustili :-S
Odpovědět
ahojky, já zaplatila akorát pronájem sauny pro naši malou uzavřenou společnost (8 holek) a nakoupila něco málo surovin na nealko koktejlovou párty (džusy, smetana, zmrzka...) - ca 2 tisíce se vším všudy.... holky pak dostaly za úkol donést každá nějakou mňamku, takže jsme měly jednohubky, chlebíčky, buchtu atp. a užily jsem si to to ;-) Kamarádce jsme rozlučku dělaly na chatě, zaplatily jsme jí nocleh a cestu, vzaly jsme zas každá něco z domu (víno, alko, dobrůtky,....) a bylo - dostali jsme od ní už předtím dárečky - bižu na svatbu, abychom měly všechny stejné - tak proč by měla ještě něco platit? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my to budeme mít taky dohromady - máme společné kamarády a spíš to chceme pojmout jako pohodový večer s prasátkem, alkoholem a dalším občersvením... počítám dohromady max 4000-5000 pro cca 25 lidí :-) moc si neumím představit, že by to každý rozjel sám a nechali bychom oba někde dohromady jednou tolik :-S
Odpovědět
Jo holky a co třeba stripter ? Nikdo jste nechtěli na rozlucce? O to by se ta cena ještě zvedla ;-) já bych to urco chtěla oddělené. Přece jen poslední noc svobody ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě rozlučku uspořádala moje úžasná kamarádka a to celou.. bylo nás asi 15/16, o mnoha holkách jsem ani nevěděla, že dorazí, byly jako velké překvápko pro mě, dlouho jsem je neviděla :-) na všem se potajmu domluvili a připravili, aby mi udělali radost a i na toho striptéra se složily, což bylo úžasný, že si se mnou dali takovou práci! A spíš zvaly ony mě než naopak..mě ani nějak nenapadlo, že bych to celkově měla táhnout..
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, souhlasím s didinkou22, striptér je potřeba :-) Já jsem zamluvila ubytování v centru Prahy pro 7 holek (cca 5000tis) a zbytek doufám e nějak podělí, ostatně místo dárku jsem si vynutila výše zmíněné ;-) juchuuuuu dámská jízda!!!!
Odpovědět
no já právě měla celkem problém s těma jejíma ostatníma kamarádkama a rozlučka se řešila pomalu tři měsíce :( nebyly schopné se složit na striptéra - nebo spíše některé ano některé ne a já to musela řešit napříč celou republikou :-| byla jsem z toho dost znechucená, protože jsem měla zařizovat spoustu jiných věcí ohledně svatby... nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem nevěstu pozvala na Mystery night show a ostatní holky měly prd :-P ( ale ta byla až po svatbě )... Jinak určo všem doporučuji, byla užasná a pro striptýz - Carlos Agency ;-)
Odpovědět
Nic. Žádnou jsem neměla a nelituju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi 1000,- necelou. Všichni za sebe platili sami, jen párkrát jsem otočila panáky já. Největší položka byla, když jsem musela vézt přítele taxíkem domů, platit čekačku, než jsem ho uložila a jet zpět za ostatními. Rozlučku jsme měli společnou, ale i kdyby ne, striptéra bych nechtěla. Pánskou strip jsem viděla jednou, byli to nějací profíci z Vídně, bylo jich 5, perfektní těla, naprosto skvělí tanečníci a vážně dělali takovou šou, že všichni koukali s otevřenou pusou. A nikdy nesundali tanga. Vážně ukázali spíš co umí a vypracovaná těla. Tohle by jen málokdo asi předčil a na takhle dobré by se holky zase těžko složily :-) Na nějakého obyč chlápka, který by se vlnil a houpal s ním přede mnou ani nejsem zvědavá :-D
Odpovědět
já jsem měla rozlučku jako překvapení a dárek od holek. a neplatila jsem nic, nenechaly mě platit ani za sebe. bylo to milé překvápko.
Odpovědět
@janneys zkus tu mystery night show ; chlapi sundali i spodky a bylo na co koukat; ale i ta show byla neskutečná. Já osobně bych taky soukromého striptera nechtěla, ale mystery si ráda zopakuju ;-)
Odpovědět
Kamarád měl před 14 dny rozlučku, byli jsme jen v baru (ne v Praze) a v sedmi lidech byl účet jen za pití 10 000 Kč.
Odpovědět
@duschan dušo moja co jste pili??? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@majanax tak to máš hnedka - panák rumu může stát i 500,- pokud jde o nějaký dobrý a starý exemplář:)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?