Koho pozvat na rozlučku so slobodou?

Ahojte, mozete mi poradit? Kolegyna z prace a zaroven moja svedkyna a najlepsia kamaratka mi chce zorganizovat rozlucku so slobodou :-) ale nevieme koho pozvat. Jedna skupina su kolegyne z prace, potom druha skupina je rodina (priatelova sestra, sesternica...) a tretia skupina je bratrancova snubenica s ktorou sa az tak dobre nepoznam, ale budeme rodina a bude tiez na svadbe... Nevadi, ze sa nebudu medzi sebou poznat... :-| Dakujem
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_ba Vůbec to nevadí, naopak si myslím, že je dobře, že se seznámí ještě před svatbou :-) Před lety se vdávala kamarádka, která žije v Anglii, a na rozlučku pozvala své anglické i české kamarádky (včetně mě), které se do té doby neznaly, a perfektně jsme si to užily - učily jsme Angličanky pít slivovici a tančit polku a na svatbě už jsme se bavily úplně bezprostředně :-)
Odpovědět
@makovaapanenka A co ste robili na tej rozlucke? Ja moc za tu rozlucku nie som, ale svedkyna ju fakt chce, ze budem mat peknu spomienku :-) Ja sa len bojim, aby tam nebola nuda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_ba Rezervovaly jsme si stůl v restauraci a prostě jsme kecaly, samozřejmě jsme i pily, takže alkohol prolomil bariéry, ani jsme neměly žádný zvláštní program, ale přesto jsme si to skvěle užily a ještě jsme se tomu smály na svatbě :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?