Koho pozvat na rozlučku se svobodou?

Profilova fotka
Ahoj, potřebovala bych poradit :) Budete zvát na rozlučku se svobodou i lidi, kteří nakonec na svatbě nebudou? Zjistila jsem totiž, že nemám moc holek, které bych na rozlučku vzala a zároveň je zvala na svatbu. Mám 2 nejlepší kamarádky, které (shodou špatných okolností) nebudou moci být na svatbě. Ty na rozlučce určitě budou, ale pak mám pár kamarádek, se kterýma bych ráda zapařila na rozlučce, ale na svatbě je mít nechci... A říkám si, jestli to vůči nim není blbý...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem takhle pozvaná byla a vůbec mi to nepřišlo blbý :). Hlavně tu rozlučku organizovala svědkyně nevěsty, takže to pro nevěstu bylo víceméně překvápko. Jinak za sebe můžu říct, že pokud mě nebo mého partnera někdo na svatbu nepozval, tak jsme to spíš brali tak, že ten člověk chce třeba menší svatbu nebo nechce tolik rozhazovat ne, že by nás nepozval, že by proti nám něco měl nebo si nás málo vážil, že by nám to mělo přijít blbé. Myslím, že každý rozumný člověk to pochopí.
Odpovědět
@janenina my ji s manzelem nemeli vubec :D,takze jsme to neresili.Tak po 14ti letech vztahu,uz neni ani proc se loucit se svobodou.Nehlede na to,ze jsme vsechny spolecne kamarady meli na svatbe,tak na co se s nimi loucit se svobodou,to jsme s nimi radeji oslavili nas vyznamny den :) na svatbe jsme meli z rodinnych prislusniku jen rodice a sourozence,jinak to byli kamaradi.Ja ani nevim koho bych si na rozlucku pozvala,tak jsme to vyresili takto a byli vsichni spokojeni a byl to uzasny den,na ktery vsichni i po dvouch mesicich vzpominaji a dobre se u tech vzpominek bavime :)
Odpovědět
Profilova fotka
@halasova_p Já si myslím, že mám taky rozumné kamarádky, které to pochopí. Já jsem třeba takhle nikdy pozvaná nebyla, takže se sama nedokážu vžít do role, kdy jsem pozvaná jenom na rozlučku...
Odpovědět
Profilova fotka
@certik13 My jsme spolu 8 let, ale partner si na rozlučce se svobodou trvá a máme jí mít oddělenou :) A upřímně taky moc nevím, koho si na tu rozlučku pozvat. Jedna z mých nejlepších kamarádek bude nejspíš v porodnici a druhá mimo republiku :( proto řeším to pozvání holek jen na rozlučku, ale ne na svatbu...
Odpovědět
@janenina já bych se určitě neurazila, naopak bych byla ráda, že jdu aspoň na rozlučku
Odpovědět
Profilova fotka
@janenina Já mám zkušenost, že kvalita rozlučky se odvíjí od toho, kolikátá z "party" se vdává. Nejlepší to má ta první - kamarádky bez závazků, nejlíp ještě na vysoké, paří se o sto šest. Ale ta poslední - kámošky jí odchází kolem desátý, že už jim končí hlídání, musí se vyspat do práce, nemocný manžel ... :-D Naprosto ty argumenty chápu, ale to nemění nic na tom, že je to vopruz :DD Já jsem právě jedna posledních a proto se na rozlučku vyprnu. Můj přítel na ní taky trvá, takže uspořádat mu jí nebráním, ale já se do toho nutit nebudu...teda zatím, třeba pak budu mluvit jinak, nevim :D. Jo, ale jinak ještě, mi přijde fajn, že se nevěsta na plno může věnovat těm kamarádkám, mají jí jen pro sebe. Na svatbě už si jí tolik neužijí...
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky nemám moc opravdových kamarádek, vlastně jen jednu a ségru :). Ale na rozlučku jsem zvala hlavně holky který jsem nezvala na svatbu... nakonec jsem se nechala přemluvit manželem a pozvala tam i jednu holku na poslední chvíli. Je to přítelkyně od jeho kamaráda a bavili se společně o mé rozlučce i s tou holkou a on jí řekl, kdy, kde a že je určitě zvaná - nebyla... a měla jsem si na tom trvat, protože měla jen blbý kecy, neustále mě poučovala a jako jediná nepila (že prý hubne) a nakonec nepřispěla ani korunu, platila to za ni svědkyně i když se holky předem domluvily, že se složí na útratu. Já si napsala jen seznam hostů a zbytek naplánovaly holky.
Odpovědět
Profilova fotka
Já právě udělám rozlučku se svobodou s kamarádkama na svatbě bude z kamarádek jenom svědkyně. Svatbu budeme mít jen v rodinném kruhu, tak to vyřešíme rozlučkou s kamarády a na svatbu už je zvát nebudeme.
Odpovědět
Profilova fotka
Je zo uplne normalni, taky mam rozlucku kde jsou tri holky co nejsou pozvany na svatbu...pujdou aspon na ovrad a to staci..vsechny chapou ze tam bude jen rodina a maximalne nej kamaradi znamy x-let.. ty tri znam treba jen rok, i kdyz si snima super rozumim nejak mi nepasujou do ty rovnice rodina a kamaradi od detstvi (3ks) astesti neni problem a jak tu psali holky vyse, aspon se tesi ze zaparime takhle pospolu;-)
Odpovědět
U nás to bývá tak, že snoubenci mají rozlučku společnou - svícu, na kterou se zvou právě kamarádi, kteří pak nebudou na svatbě, protože pak svatba bývá už většinou už jen v rodinném kruhu a jen pár nejbližších přátel.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?