Kde v Praze udělat rozlučku se svobodou?

Profilova fotka
Ahoj Holky prosím Vás můžete mi některá poradit kam v Praze na rozlučku?Nějaký bar, klub za normální peníze?Aby to aspoň nebylo předražený. :-D Děkuji moc Martinka
Odpovědět
Záleží, co by sis konkrétně představovala a za jaké peníze... Každopádně pokud budete partička holek, zřejmě budete chtít tancovat... Tak bych zkusila Meloun (www . hudebniklubmeloun . cz), není to tam příliš velké, takže Vás lidi nepodupou :) , případně Lucerna Music Bar x Futurum - patří to stejnému majiteli, to je hodně velké, ale zase s minimální možností sezení (je to především na tancování; www. musicbar . cz; www. futurum.musicbar . cz), a nebo můj favorit - Zlaté časy, je tam i restaurace, takže můžete přijít v osm, najíst se, posedět a v deset začíná diskotéka. Taky je to tam malé, ale příjemné (www. zlatecasy . cz). No a pak takové ty klasiky, kam chodí každý, kdo jednou za čas přijede do Prahy a chce se pobavit - to už pak záleží na stylu, můžeš ostatně kouknout na webovky - Karlovy Lázně, Zlatý Strom, Roxy, Radost FX, Dogs Bollocks, U Buldoka, Nebe...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já budu třeba dělat rozlučku v jednom Karaoke klubu na Náměstí republiky :) Takže si i zaspíváme (je tam živá kapela) a zatancujeme a pořádně zapaříme...
Odpovědět
Profilova fotka
mno mě to svědkyně neřekla, ale budeme mít svůj vip salonek a all inclusive night :) ale face to face to prej není, těším se :)
Odpovědět
doporučuju jestli si chcete zatancovat techtle mechtle
Odpovědět
Profilova fotka
Já můžu doporučit Legendu na Legerově. Nahoře se dá jíst, v prostředku se dá pít a dole se dá tancovat. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My s holkama razíme nejspíš do Nebe v Celnici. Ale cenově je to myslím všude v Praze podobné- teda drahé :-( Ale což, rozlučka se svobodou je jen jednou za život :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych si užila v Sasazu, v Mecce nebo v nějaký fajn restauraci. Nevadil by mi ani Bugsy´s, La Bodeguita atd....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Rozlučka se svobodou v praze zde :) www. rozlucky. eu
Odpovědět
Profilova fotka
sestřenice to měla v baru Aloha a já v baru Nebe. Sehnaly jsme na slevomatech kupony na slevu na kokteily a pily a pily .-)))))))))))))))))))))))))))))))
Odpovědět
Profilova fotka
Já to mám v travesty show v Tingl Tangl ;))) .... doporučuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jdeme do klubu limonádový joe, dá se tam jíst, pít a je to blízko centra.
Odpovědět
Kamarádka měla v Lucerna Baru - super tancování. A pokud vyzdobíte nevěstu (speciálním kostýmem, nebo jen nějakým hezkým a výrazným doplňkem), tak máte úspěch zaručen 8-) Hlavně cizinci umí to umí ocenit, je to u nich zvykem popřát a koupit drink budoucí nevěstě :)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já můžu doporučit bar Jo´s Garáž na Malostranským náměstí, není to tam vůbec drahý na centrum. Dostali jsme navíc zdarma bohemku, výborný kanapky a prostory vyzdobili, takže jsme se o nic nemusely starat a jen jsme pily :-) , dá se tam i tancovat, dobře tam hrajou a mají příjemný barmany :-p , takže můžu jen doporučit. Kamarádka tam pak ještě dělala oslavu narozenin a taky super.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Jo´s Garáž mohu vřele doporučit, je tam příjemná obsluha, zdarma dostanete spoustu daru jen za zálohu co se vám pak v průběhu rozlučky vrátí, je možné si i objednat obložené mísy, dort (dort je zdarma)... Příjemný je taky hned po příchodu pro všechny zúčasněné welcome drink nebo láhev bohemky, taneční parket je velký a DJ hraje skvěle. 8-) Nejlepší je to že je to hned v centru.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Na výběr v Praze je toho samozřejmě mnoho. Záleží na Vašich preferencích. Můžeme Vám pomoct s výběrem, nebo Vám pomoct zorganizovat rozlučku "vašich snů" :) Stačí navštívit náš profil zde na Beremese, kde se dozvíte víc a najdete zde i odkaz na náš web. Ozvěte se nám!
Odpovědět
Ahoj holky, Ráda bych znovu oživila toto téma! Bude nás celkem 10 a hledám nějaký salónek v Praze, nebo alespoň částečně oddělené sezení. Budeme mít i striptéra :-N takže aby tam bylo trochu prostoru pro jeho vystoupení a nebylo to mezi ostatními lidmi. Zároveň bych ráda měla možnost si i jít zatančit, takže by bylo super, kdyby to byl nějaký klub se salonkem... Poradíte?
Odpovědět
Ahojky. Mrkni ke mně na profil, měla jsem rozlučku v pole dance studiu kam chodím já na pole danc (holky nikdy v životě nebyly) a suprově si to užili, originální, netradiční, lektorky naprosto super a mco ráda předám kontakt :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj tinko. Pokud by jste s holkama přemýšlely o nějakém netradičním programu ještě před tím než půjdete trsat mrkni na toto: https://www.veronikanoskova.com/rozlu...
Odpovědět
Ahoooj! :-) uplně bomba zážitek je Pražský Beer Bike https://www.praguebeerbike.com/domu/, na 2h o zábavu postaráno a k tomu all-inclusive pivo, je to netradiční .. vzali jsme si i vlastní hudbu a nebyl žádný problém... obsluha taky super!
Odpovědět
Ahoj, my jsme měly s holkama trochu netradiční rozlučku v Chefparade v Holešovické tržnici. Byl to takový soukromý kurz vaření na 4 hodiny. Vybraly jsme si 4 chody, co chceme vařit a do toho jsme měly neomezený nápojový balíček a pak jsme pokračovaly do Sasazu, které je hned vedle v hale, tak to bylo ideální a nemusely jsme řešit přesun :) Můžu doporučit, jídlo, které si uvaříte, si samozřejmě můžete sníst a uděláte si super základ na večer a navíc se toho hodně naučíte :)
Odpovědět
Ahoj. My jsme byly na Vinařské únikové hře. Byla to bomba, trošku strašidelný, ale super nápad, ochutnaly jsme super vína a vinař Karlík byl kouzelnej. Mrkněte na Tajuplný sklep vinaře Karlíka.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jestli chcete prijďte se vyfotit ke mně do atelieru. Je to moc hezká vzpomínka a dárek pro nevěstu. Koukni na muj web.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Minulé léto jsem byla na rozlučce se svobodou v The Pop Up v Praze. Bylo to vážně super. Měly jsme celý prostor pro sebe, mohly jsme všude pít a ohledně zábavy - nic podobného jsem ještě nezažila, ty místnosti jsou skvělé a celkově atmosféra je jako dělaná na rozlučku. 😄 Cena byla dobrá, až nás to překvapilo. Tady jejich web: https://www.thepopup.cz/home/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?