Kam na pánský striptýz v Praze?

Profilova fotka
Ahoj holky, za dva tdny mě čeká rozlučka a s družičkou se snažíme najít nějaký strip klub v Praze. nevíte kde je o víkendech pánský striptýz? kam jsem koukala tak je to na objednání domů, nebo privátně za 10 000..... Díky za tipy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
a to te jako bavi? koukat na nahatyho nevzrusenyho chlapa, jak se pred tebou natrasa? To bych se 1000x radeji divala na peknou babu nekde v Darlingu napr..
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za odpověd, která není k tématu:-) Každému se líbí něco jiného a někteří to chápou a někteří ne :-)
Odpovědět
kluby kde je povolen pánský striptýz je pomalu... jeden na ipaku
Odpovědět
Profilova fotka
děkuju za tip, zkusím se kouknout :-)
Odpovědět
Já vyloženě nehledala striptýz, ale bar, kde by obsluhovali hezcí, milí, polooblečení chlapáci a taky jsem nic nenašla. Pro holky je toho málo. Ale třeba někdo poradí.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@evka69 moc děkuju za tip :-) jdu se na to mrknout :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Ahoj, specializujeme se na rozlučky se svobodou, nabízíme cenově dostupné klasické i ty originální a netradiční společné aktivity na rozlučku, jak denní tak i večerní, pro muže i ženy. Navštivte náš profil tady na bereme se (naše webové stránky jsou vidět pod příspěvkem). Umíme vám program přizpůsobit přesně na míru. Pokud preferujete striptýz, máme připravených několik možností, včetně striptýzu v hummer limuzíně, karaoke strip párty, nebo s námi můžete navštívit jediný klub v Praze, kam mají přístup pouze ženy. Pokud by Vás zajímalo něco jiného, tak pro ženy máme krásné, originální balíky - masáže, karaoke, kurzy tance, vaření, přípravy koktejlů pivní lázně atd..Určitě si vyberete, nabídka je opravdu velká. Navíc u nás najde i spoustu tipů, nápadů a rad. Podívejte se na náš web : )
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
Ahoj, jako striptýzová agentura Vám mohu zajistit pánský striptýz kamkoliv v Praze i na celém území České republiky. Podívejte se na web 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?