Akční rozlučka se svobodou :)

Profilova fotka
Holky poraďte mi prosím, nechci mít rozlučku takovou, že budeme sedět někde v baru/hospodě/diskotéce a chlastat, to mě nebaví, chtěla bych něco akčního, nějakej výlet, někam se podívat :) Máte někdo nějakou zkušenost? Díky moc za rady a tipy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jedu na jižní Moravu
Odpovědět
Profilova fotka
Co takhle nejakej painball nebo laser? Nebo zalezi jaky mate rozpocet, strileni s pistoli jizda v tanku, let v letadle, to vsechno se da. Delaji to v okoli Prahy, nevim kde jinde v CR. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Teď jsem dělala rozlučku kamarádce: vzala jsem jí na oběd a pak jsme se s ostatními sešly na nádraží a vyrazily na výlet od lesa, kde plnila různé úkoly. Večer jsme si pak ještě celé ucaprtané poseděly chvilku ve vinárně :-) a já měla bojovku zase ve městě se zakončením v čajovně.
Odpovědět
@adau a můžu se zeptat jaký úkoly musela kamarádka plnit?
Odpovědět
@limbisek co třeba vzít holky na výlet lodí s obedem, na slapadla, na piknik a hrát nějaké hry nebo tak něco..
Odpovědět
Profilova fotka
@kate1122 Nechala jsem natisknout triko nápisem nevěsta a popsala ho starým příjmením, které měla přeškrtat a nahradit novým. Skládala puzzle (nechala jsem na A4 natisknout fotku snoubenců). Prala v potoce kapesník Nakoupila jsem sváču (chleba, sýr, šunka, jablka, voda, ..) a k jednotlivým položkám přiřazovala kartičky s cenami Kreslila ženicha A pak klasika - skákání gumy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádky rozlučka byla na vodě. Připravila jsem jí 10 úkolů, které musela během cesty splnit a za každý dostala dárek v celofánu s vtipným popisem. Ostatním jsem nechala udělat tričko s nápisem Terezka se nám vdává, ale já jsem (nejsem - podle toho jak to kdo měl) single. Měly jsme za úkol sbírat podpisy na trička a co podpis, to šťastný rok manželství. Terezka měla nápis Nevěsta Terezka a budu se vdávat. Terezka dostala pivní pas do kterého sbírala razítka. Večer jsme vyrazily do Krumlova na diskotéku. Musím říct, že jsme si to užily a náš nafukovací 80cm penis přivázaný za lodí se jménem Eda se stal legendou :)
Odpovědět
Koukni na www.funmio.cz Třeba tam najdeš inspiraci ;-)
Odpovědět
@adau moc děkuju za tipy, určitě něco použiju :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@michaela110 přesně tak bych si rozlučku taky představovala. Prostě pohoda a klídek, ale myslím, že je to neuskutečnitelné. Některé z holek, které budou na rozlučce by to nepřežily :D
Odpovědět
Profilova fotka
prosím o info, jak vypadal pivní pas? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela celovikendovou se sjizdenim reky na raftu a grilovanim.
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Na našem profilu najdete informace k našim rozlučkovým balíčkům pro ženy i pro muže. Určitě si vyberete. Nabízíme balíky v Praze, Brně, Bratislavě a Košicích. Naše ceny jsou konečné a na místě se naše delegátka postará o všechno abyste Vy nemuseli už nic řešit. http://www.beremese.cz/catalog/vendor... Zkuste to!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?