Zlé sny před svatbou

Nevěstinky....potřebuji poradit... od konce července jsem zasnoubená a svatbu plánujeme na příští léto, již několik dní vkuse mám ale hororové sny o naší svatbě (například nemám udělané vlasy a líčení, nebo se mi ztratily šaty, vše je černé a ponuré....vždy si po probuzení pamatuji pocit absolutního zklamání z mé svatby, jakoby mi vnitřní pocit říkal: "Ale takhle ta naše svatba probíhat nemá"...). Začíná mě to děsit, svého Jirku si chci za manžela moc vzít, ale asi mám veliká očekávání o svatbě, která nejsou splnitelná, protože "vždycky se něco pokazí" ...Nemá někdo podobnou zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
@janasochorova také mám často takové sny. Ze se vdavam v zupanu apod :-D myslím, ze je to normální :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můj manžel je taky měl. Znamená to, že Vaše svatba bude skvělá ;-)
Odpovědět
@janasochorova Mne sa párkrát tiež snívalo niečo podobné, ale neboj, vo svadobný deň budete mať určite všetko pripravené a na čo sa zabudne nebudeš vôbec riešiť, možno si to ani nevšimneš lebo si budeš užívať deň:) mňa tiež až vyše týždňa po svadbe napadlo že napríklad zapichy do torty ostali na izbe a podobne :D príjemné prípravy prajem
Odpovědět
Taky si myslím, že je to normální, mě se zdálo, že nehraje hudba když jdu k oltáří, že nemůžu najít jednu botu. Kamarádky to prý měly podobně:-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?