Velky stres

Profilova fotka
Ahoj holky, mate nebo jste meli pred svatbou takovy stres, ze jste ani usnout nemohli? Ja porad vytvarim nejaky scenare, bojim se aby vse klaplo jak ma, aby se pred obradem stihla nasadit myrta, aby nekdo neprisel pozde, abych nezakopla, aby dietari dostali spravne sve jidlo, abych nebyla opuchla, atd....nevim, jak to zahnat..mate to taky tak? :-|
Odpovědět
@luccieta stát se může cokoliv, ale nesmíš se toho bát ;-) když se před obřadem nestihne nasadit myrta, určitě to nikomu vadit nebude, stejně to pak všichni ztrácejí když někdo přijde pozdě, tak jeho smůla, prošvihne část obřadu, hlavně aby tam byl včas ženich, svědci a rodiče když zakopneš, tak tě přidrží otec :-) (nebo kdokoliv jiný, kdo tě povede k oltáři) a aspoň pak z toho bude veselá fotka :-) pokud dietáři nedostanou správné jídlo, určitě se ozvou a v kuchyni to dají do pořádku nenapadá mě akorát, z čeho bys měla být opuchlá, z alergie? jestli jo, tak si nachystej do zálohy prášky proti alergiím a bude to ok
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem nervák odjakživa, ale snažím se to v určitých případech odnaučit. Neříkám, že by člověk měl být laxní, ale ne se ze všeho hroutit. Musíš počítat s tím, že se něco pokazí, ale pořád si říkat, je to můj den, nenechám si ho skazit, na drobnostech nezáleží. To si můžeš naplánovat sebelíp, ale ne vše tak i dopadne. Mysli pozitivně! Večer si udělej meduňkový čaj, nalož se do vany, kokni na hezký film. Partner by tě taky měl uklidnit. Neboj, nakonec bude všechno super!
Odpovědět
Profilova fotka
@luccieta To bych se jenom bála tý opuchlosti - jestli z nevyspání, tak s tím si kosmetička poradí, z alergie - zobni prášky :-) A to ostatní? Však to jsou jen prkotiny ;-) @alen_ka to vystihla přesně..... Nicméně se taky trochu strachuju, že nebudu moct usnout, ne ze stresu, ale tak člověk se točí hlavou všechny ty myšlenky. Ale máme všechno venku na jednom místě, budeme to zařizovat celej pátek před veselkou, takže si myslím, že budu ráda, když se doklopítáme do postelí :-D
Odpovědět
Já byla uplne v klidu, dva dny před svatbou to začalo. Šla jsem spát asi v 11 a nemohla usnout. Pak jsem usla asi na dve hodinky a od 4 vzhuru. Cely den pred svatbou mi bylo zle od žaludku od nervu, nevim proc. Byla jsem strašně vystresla, protoze jsme cely den vozili a litali a do toho dve deti (ty nastesti hlidala babicka). Noc pred svatbou jsem sla spat kolem pulnoci, nez se vsechno stihlo a od 4 uz byla vzhuru. Kupodivu nervozita ze me spadla, uzila jsem si liceni a uces, pak troska stresu pri oblekani, protoze byl plny byt lidi a dojeli driv nez meli. Do toho prselo, takze spis bych rekla, ze jsem byla stresovana pocasim, meli jsme obrad totiz venku. Nakonec pet minut pred obradem vypadl proud, takze svatba by musela byt bez hudby, nakonec se vse umoudrilo, vysvitlo na obrad slunicko a uz to ze me spadlo. K oltari jsem sla uz uplne klidna :o) Ale popravde, dospala jsem to vsechno az ted po vikendu, kdy to z cloveka spadne ten stres a vypusti to. Nebojte, taky jsem mela sny, ze zakopnu v satech a spadnu, ale to z vas spadne, jak tam budete stat. Uzivejte si tu atmosferu, protoze je to nadherny zazitek na cely zivot :o)
Odpovědět
Možná by pomohlo, kdyby to všechno nestálo jen na tobě? Máš zaúkolované lidi, co kdo udělá? Pokud ano, tak hoď za hlavu věci, jako že se nestihnou rozdat myrty, vždyť je to koneckonců jen detail. ;-) Hlavní je si nezapomenout si říct ano, zbytek jsou detaily. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-) teď už se tomu jen směju,ale naprosto tě chápu :-) Taky mi hrozně záleželo na detailech,jako myrty,včasný příjezd svatebčanů ke mě domů,zdobení aut,atd.,ale ve finále je to pak úplně jinak :-) když jsem se začala oblíkat,svatebčani za mnou chodili,že jim myrta nedrží,že jsou krátký špendlíky a že ještě nedorazily sestřenice a jiný blbosti..... tak jsem jim řekla,ať se na myrty vyprdnou a sestřenice snad dorazí na obřad..... I bez myrt byli všichni krásní,sestřenky taky dorazily i když neměly ozdobený auto :-D,byl to naprosto dokonalý den x-) A ty ho budeš mít taky ;-)
Odpovědět
@luccieta Neboj, kazda se stresuje, jen svym zpusobem. Ikdyz ja se snazila tomuhle vsemu predejit, stejne se stane neco, co proste clovek nevymysli. :-) Ale hlavne spis ver tomu, ze se nic nepo.. A hlavne, s usmevem a nadsazkou to pujde. uvidis, ja nekolik noci nespala, poslednich par noci asi tak po dvou hodinach a v samotny den jsem se probudila naprosto vyrovnana, protoze to uz stejne clovek neovlivni a nenechala jsem si ten pocit nechat vzit. :-) Drzim palce
Odpovědět
Uz to na me tady doleha, svatba pristi sobotu a jak jsem byla klidna a rikala si ze me to nerozhodi tak uz prestavam spat, nestiham, nervim :D a jeste na me neco leze :D takze v tom nejsi sama :):) spis me nervuje tchyne ktera chce mit vsechno dokonaly tak se samozrejme snazim aby bylo a z toho mi prijde ze se nic nestihaaaa :( ale to dame ;)
Odpovědět
Profilova fotka
On ten stres asi svým způsobem k té svatbě patří. Jak píše simone5 - na vše si zařid lidi, hlavně na to sobotní dopoledne, kdy je potřeba, aby ses chystala a uklidnila. I na takovou blbost, jako je připínání myrty. U nás měla na starost vývazky sestřenice, nakonec si ho připínal každý sám, lidi se aspoň zabavili, když na nás čekali. Nespadneš, opuchutí se zakryje make-upem, přinejhorším vyretušuje. :-) Taky jsem perfekcionistka a detailistka a spousta věcí nakonec hotová nebyla, ale všichni to přežili, ani si toho nevšimli a všichni se bavili a byli nadšení, jak to máme krásné.
Odpovědět
Profilova fotka
@petitki Jj, taky jsem si říkali, ještě dva dny a bude klid, ještě jeden den ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alen_ka Hezky jsi mi to vysvětlila:) Máš pravdu! Budu si to pořád opakovat! Alergii nemám, spíš jsem myslela z nevyspání nebo já nevim.. :-D Děkuji za podporu!
Odpovědět
Profilova fotka
@duckie Já už právě nemůžu spát teď, někdy ani ne ze stresu ale právě, jak píšeš, že ti jedou hlavou všechny myšlenky..Taky máme vše na jednom místě a venku - teda doufám, jestli počasí dovolí :-| Přeji hezkou svatbu a díky!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@simone5 Určitě lidi mám, o myrty a auta se bude starat kámoška, naši svědci o naši psychickou pohodu a organizací hostů před obřadem..Na ANO snad nezapomenem! Díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petitki Ty jo, tak to ti přeju, ať nejsi nemocná! Držim palce a přeji krásnou svatbu!
Odpovědět
Profilova fotka
@reriska No tak to muselo být veselý, když za tebou chodili a mělas to jako vyřešit jo? :-D No jo, vše se zkrátka naplánovat nedá.. Díky za podporu.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky všem moc děkuji za podporu, jste zlaté!
Odpovědět
Profilova fotka
@luccieta nevim co čekali,asi že jim ty špendlíky prodloužim nebo co :-D
Odpovědět
@luccieta děkuji :) ať se i Vám svatba vydaří a žádný stres, ono to nějak dopadne ;)
Odpovědět
@luccieta Jo a ještě jedna věc: naši rodinní přátelé, jsou pro mě jak druhá matka a otec a jejich dcera mi dělala družičku, tak ti jsou známí tím, že všude chodí pozdě. Proto jsem jim jako jediným řekla, ať přijdou o hodinu dřív, aby se nestalo, že dorazí později. Jak myslíš, že to dopadlo? Přišli sice vskutku dřív, ale zapomněli se v hospodě hned u kostela, takže i přesto všechno zameškali můj příchod. :-D Společně jsme se pak šíleně nasmáli u videa, kde je vidět, jak se pomalu plíží k lavicím. :-D Mohla jsem se tam rozčílit nebo si tím zkazit den, ale proč? Naopak je z toho jedna ze vzpomínek, u které se vždycky šíleně nasmějeme. Další věc, co se nepovedla a z čeho by se podle mě mnoho nevěst složilo k zemi, byl náš dort, který měl úplně jiný tvar než jsme měli domluveno (místo klasického patrového dortu jsme dostali "rouru"). :-D Ale já byla v takové euforii z veškeré té lásky, že mi to bylo úplně jedno, a o to přesně jde. Takže jak už tady zaznělo, je třeba myslet pozitivně a všechno bude nádherné, i kdyby ne dokonalé. ;-)
Odpovědět
@luccieta Tak já byla vynervovaná dlouho před svatbou,taky jsem se všeho děsila,ale týden před svatbou byla u nás pouť,odreagovala jsem se a byla pohoda. Den před svatbou jsme se s manželem a mými rodiči vůbec nezastavili,do postele jsme se dostali po půlnoci,a spali jsme jak zabití:-) No a svatební ráno jsem byla taky v pohodě,až to přišlo kadeřnici divný,že nejsem ve stresu:-) Pořádná nervozita na mě přišla až když jsem stála v ložnici rodičů,a slyšela jsem že za mnou přijel ženich,to jsem měla srdce až v krku:-) A jak se bojíš abys třeba nezakopla... já když jsem kráčela k oltáři,tak se mi vyzula lodička. Polilo mě horko,ale táta pochopil že je něco špatně,tak zpomalil,já si lodičku nenápadně nazula,a šlo se dál :-D I nějaký ten menší trapas ti po čase přijde jako veselá historka pro rodinu a přátele,tak buď v klidu. A pro to zdobení svatebčanů myrtou,nebo aut pověř někoho z hostů,ať se o to pak už nemusíš starat.
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 No jo, tady je důkaz, že jsi to měla dobře promyšlené s těmi přáteli a myslela jsi na všechno a stejně bác, nedopadlo to, ale joo, když je na co vzpomínat.. :-D Prosim tě, a měla bys fotku té roury ? Docela mě to označení pobavilo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 "nenápadně jsem si lodičku nazula" , já si to představuju a když mám z těhle věcí hrůzu, tak se tu musím smát, děkuju za podporu a za to, že mi ukazujete, že tyhle věci jdou brát fakt s humorem :)
Odpovědět
A kdyz nekdo nebude mit myrtu nebo zakopnes, tak co? Stejne je to tvuj super den, toto ti ho urcite nezkazi! Je to jeden den vzivote, tes se a maximalne si ho uzij! ;) toto sou fakt detaily...
Odpovědět
@luccieta Svatba je prostě proces, který z podstaty věci prostě nemůže být absolutně dokonalý, protože v něm nejsou žádní profesionálové nebo herci jako ve filmech, ale normální lidi. Tohle byla první věta, kterou nám řekla profi koordinátorka. Což je důkaz, že i při sebelepší organizaci se některé věci nedají dopředu připravit. Na druhou stranu, kdyby byly všechny svatby jak z amerických filmů, už by ztratily své kouzlo, si myslím. ;) Naši rouru můžeš vidět v diskuzi zde: http://www.beremese.cz/forum/svatebni.... Hned první strana. ;-) A jak jsem přeci jen nakonec měla z té naší "roury" radost (nutno teda podotknout, že dort byl výýýborný). 8-)
Odpovědět
@simone5 tak vzhledově to není úplně hitparada, ale nevidím v tom problém, zrovna tohle je dost specifický dort (který fakt toužím ochutnat), takže jestli chuť prebyla vzhled, je to v pohodě :-)
Odpovědět
Je to jen svatba...
Odpovědět
@kacenkakaca No, přesně tak. :-D Představa byla prostě jiná (mělo to být ve tvaru dvoupatrového svatebního dortu), ale abych si kazila svatbu kvůli tvaru dortu, to bych musela být ťuk ťuk. Jo a chuťově byl teda vynikající, hned bych si kvůli němu zopakovala svatbu.
Odpovědět
@simone5 u nás na svatbě taky neklaplo všechno, ale teď po roce můžu upřímně říct, že už si nevzpomínám, co to bylo. Vzpomínám si jen na to krásné, na to štěstí a cítím to i z fotek. A to je hlavní, být ten den v pohodě navzdory komplikacím, potom ten dojem zůstane napořád.
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 Dost dobrý! :-D :-D :-D Ale zas na jednu stranu velice originální :-) Ne každý takový má a hlavně jak říkáš, důležité je, jak chutnal :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?