Užívejte si přípravy naplno

Tak holky,pro mě už přípravy dneškem končí,a zítra mám svůj den D. Musím říct,že s beremkem mi to půlroční chystání uteklo jako voda,a je mi to trošku líto...A nevěstám,které jsou teprv ve fázi příprav,bych chtěla poradit-nenechte si od nikoho radit co a jak udělat,a už vůbec aby vám to organizovali ostatní. Já to udělala,a jsem z toho na prášky,není vše tak,jak bychom si s mým nastávajícím představovali. Ale doufám že i tak budem mít nádhernou svatbu,až pak budu mít čas,tak se s vámi podělím o zážitky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 Jsem ráda, že jsem si vše plánovala a organizovala, ty přípravy jsem si opravdu užila. Svatbu budeš mít určitě nádhernou! Užij si vše naplno, ten den uteče tak strašně rychle!!! Hodně štěstí!!
Odpovědět
Hodně štěstíčka!Ať se svatební den vydaří!
Odpovědět
@rybca01 @lenkcham Díky holky :-)
Odpovědět
@88renca88 Těším se na fotky ze svatby v Opočně. Abych mohla načerpat inspiraci na stejné místo.
Odpovědět
@88renca88 Dnes už je tvůj velký den, tak si ho pořádně užívej a nezapomeň, že nejdůležitější na tom všem je, že si bereš člověka, kterého miluješ a on tebe! ;-) I kdyby to nebyla svatba podle vašich snů, lásku vám nikdo nesebere. Kolik já už jsem viděla pohádkových svateb, které do roka končily rozvodem... Prostě svatba musí být hlavně o lásce.
Odpovědět
@simone5 Souhlas, vzpomněla jsem si na tento článek: http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-s...
Odpovědět
@strelenka Něco na tom bude. A řekla bych, že ani nejde o tu drahost, jako spíš o pompéznost :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?