Už jsem zoufalá

Ahoj, taky jste před svatbou byly tak zoufalý?Já jsem nešťastná,že jsem nezhubla,jak budu vypadat,hlavně před lidmi co neznám.Bojim se,aby se vše stihlo,aby vše dopadlo.Už sem tak zoufalá,že přemýšlím nad tím,že uteču a na svatbu nepřijdu.Asi je to hloupý,ale já to tak mám.Je to normální?
Odpovědět
Profilova fotka
@janicez hoď to za hlavu. Taky jsem nezhubla, spíš vlivem stresu v práci ztloustla. A co jako. Je to váš slavnostní den, na názory lidí okolo se vykašli (on se vždycky najde někdo, kdo bude brblat a nebude mu něco po chuti - obřad moc dlouhý/krátký, od jídla čekali víc, dort byl moc/málo sladký....). Prostě to nevnímej. Stihnout se musí to podstatné - dojet na obřad včetně svědků, mít platné doklady, matrika/oddávající, prstýnky a ANO. Zapomene se na vývazky? cosi na házení? nebo nějaká hra? To vůbec není podstatné, bez toho se svatba obejde. Dejte si horkou vanu, nějaký vonný olejíček a proluftujte hlavu. Ono to dopadne 8-) :-)
Odpovědět
@esufi Děkuju.Já vim,že to podstatný je úplně něco jinýho,ale pořád je tam to ALE... Každopádně děkuju za povzbuzení😊
Odpovědět
Profilova fotka
@janicez byla jsem vystresovaná, ale ne zoufalá. A stresovala jsem se uplně zbytečně ;) Hlavně že se vejdeš do šatů, že máte prstýnky atd jak už psala esufi :-) Ono to dopadne, spoustu detailů ani nebudeš vnímat :o) a že bude někdo pindat? no a? taky jsem vyšilovala, až mi jedna moudrá žena řekla: "moc to řešíte, stejně vás pomluví" :-D takže no stress, nohy hore a těšení ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Proč se bojíš jak budeš vypadat před lidmi které neznáš?!?! Vy někoho takového na svatbě máte? My máme svatbu teď v pátek a místo toho abych uklízela,dodělávala,ladila...sedím u PC a brouzdám net. :-D Prostě se "všechno" stihnout musí. ;-) P.S. svatební šaty se mi teprve ručně došívají v tyhle hodiny ]-( :-D
Odpovědět
@pypika No přítel tam bude mít známý z práce,který vůbec neznám.
Odpovědět
Buď v klidu mam to stejně, makala jsem na sobě ve fitku, chodila na zumbu změnila stravu a úbytek? 2 kg maximálně mi trochu narostly svaly ale to je tak nepotřebovala jako zbytek váhy...ale už jsem to hodila za hlavu tak nebudu mít tak hubený ruce a nohy jako v 17 když jsem s přítelem začala chodit no, hlavně že vím že me ma rád... ;) neprestanu na sobě makat ani po svatbě a určitě někdy ta váha dolu půjde... A jestli se všechno stihne? Mas děsivý sny skoro každou noc, ale věřím že na některé male detaily proběhne vše v pořádku ;) takže hlavně klid a hlavu vzhůru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janicez myslíš,že přítel nikdy neukázal tvojí fotku v mobilu,nebo tak?!?! Takže už tě viděli....a tady těm teda může být úplně u řiťky jak vypadáš,ne?!?! A ještě k tomu budeš krásná, jako každá nevěsta. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja som mala hrôzu z toho, že sa nezmestím do svadobných šiat (v salóne mi bolo povedané, že ak priberiem pol kila, už sa do nich asi nezmestím). mesiace sa mi nedarilo schudnúť a predsa sa mi počas posledných 4 dní pred svadbou podarilo schudnúť (netuším, ako - asi zázrak) 3 kilá a šaty nakoniec na mne vyzerali super a sadli mi ako uliate. čiže hlavne nestrácať nádej! :)
Odpovědět
@pypika ale to asi jo,jen svatba je za dva tydny.A ja se stresem spis prifukuju😞
Odpovědět
Profilova fotka
janicez : Prosím Tě, hlavně to buď ty !! Co Ti ještě zbývá doladit ? Na váhu kašli.. Přítel si Tě bere právě proto, jaká jsi !!
Odpovědět
Profilova fotka
@janicez hlavně jestli se ti do toho nic dalšího nesype, tak je to ok a zvládneš to. My do toho máme pracovní stres a možnost, že budem od ledna v NY :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Proc by ses mela stydet pred lidma co neznas? Na svatbe snad budes mit lidi co znas ne?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
A jestli se trapis kvuli lidem co vazne neznas, tak to je to posledni co by te melo trapit ;-)
Odpovědět
@hanca1234 no už asi jen výzdobu,a organizaci,ale na to se sejdu s holkama,co mi to budou organizovat
Odpovědět
Profilova fotka
@janicez Tak vidíš.. Můžeš se těšit !!! Nestresuj se, užívej si to. Pak na to budeš vzpomínat..
Odpovědět
@janicez Neblbni, to bude dobrý. Na hubnutí kašli, dej si nějakou masáž, nebo si třeba zacvič- čistě pro ten pocit, žepro sebe něco děláš, a bude to v pohodě. Má to být krásný den a také bude, tvůj nastávající tě miluje i přes tvou nespokojenost se sebbou, tak se u něj inspiruj a měj se ráda též;-). Na cizí lidi kašli, ale chápu, že ti není příjemný, že je to tvůj první kontakt s nima- co teda zajít za nastávajícím do práce, aby tě kolegové už viděli a tudíž ti odpa"dl důvod ke stresu ve svatební den? Já též měla v plánu zhubnout, dokonce jsem si chtěla nechat zužovat šaty, jen jsem s tím čekala až budu mít těsně před svatbou, když tolik zhubnu, no a a nakonec nebude zužování potřeba :-D, ale tak co už. Sice se také trochu bojím, abych svému nastávajícímu nekazila fotky ;-), a jemu přitom přijde, že jsem zhubla.. Takže tak. Hlavu vzhůru!
Odpovědět
Profilova fotka
Každá má s něčím potíž.. Já mám třeba křivej nos.. Kvůli svatbě jsem opravdu plastiku nepodstupovala. Zhubnout se dá vždycky, nos bohužel nenarovnám :-D Takže úplný klídek.
Odpovědět
@janicez NENÍ NIC CO BYS NEZVLÁDLA ! :) to měj v hlavě jak často to jen půjde :) na hubnutí kašli, budeš krásná i tak ! Ty poslední týdny před svatbou jsou šílené a člověk si říká, že to proste nedá a nejde to ani zvládnout - ale zvládly jsme to všechny :) já měla před svatbou chuť všechno zabalit a na vše se už vykašlat, bylo toho moc, bylo to psycho, selhali řidiči, nebyly auta, nic nevycházelo, nic nebylo .... PROSTĚ NORMÁLKA - TO K TOMU ASI BOHUŽEL PATŘÍ ... noc před svatbou jsem šla spát ve 3 v noci, budíček sem měla na 4:44h - nespala ani minutu a neměla ani nachystané věci na hotel prostě nic - ráno nálada taková - nechce mě všichni bejt a nic po mě nechtějte, totálně vyfluslá a pocit že se jako vdávám ? Tak to vůbec mě nepřišlo, takže jsem byla jakoby v šoku a v totálním klidu mouchy sežerte si mě :D i fotograf nechápal, že su tak klidná že to ještě nezažil :D ale jak tě začnou líčit a česat a oblékat .. vše se změní a pak... zažiješ jeden z tvůj nejkrásnějších dnů v životě :) Bojuj holka, opravdu ten jeden jediný den za to stojí !
Odpovědět
Profilova fotka
@janicez Neboj se nic. V ten den zafungujou hormony štěstí a všechno bude parádní. My svatbu zařizovali sami u nás (u švagra) na statku. Takže ty dva dny před svatbou jsme nevěděli kam dřív skočit, až jsem byla možná i trochu vystresovaná, že nejsem vystresovaná :-D, protože na to prostě nebyl čas. V ten den ale všechno tak nějak samo šlapalo jak na drátkách, já se rozplývala nad tím, jak nás mají všichni rádi a co pro nás udělali... Kamarád s přítelkyní přijeli na místo činu už den před a hodně tam pomohli. Švára lítal tak, že jsem měla pocit, že se přes noc snad namnožil. Pak jsem viděla, jak náš tvrďáckej kámoš utírá oko do kapesníku, když začala hrát hudba. To jak se mýmu nastávajícímu zaleskly oči, když jsem s taťkou přicházela. ......hele i kdybych cestou k oltáři hodila tlamu, asi by mi to bylo fuk, jak by to všechno negativní přemlátila ta pozitivní energie, štěstí a radost.....moje, naše, všech, co přišli, aby byli s námi. Užij si to prostě ;-)
Odpovědět
Děkuju,moc mi to pomohlo.Aspoň vim,že nejsem úplně divná😊😊😊
Odpovědět
U nás to bylo úplně jinak...5 týdnů před svatbou jsem potratila, takže všechen ten stres ze svatby a z mého vzhledu mě zcela minul. Přišlo mi to jako drobnosti oproti opravdu důležitým věcem.
Odpovědět
@janicez Vubec neres, co si ostatni budou myslet - hlavne, ze se budes libit zenichovi :-) a pokud prece jen chces neco malinko poupravit do satu, doporucuji delat kliky na pekne ruce! Staci zacit na deseti denne a pomalu pridavat + zdrave jist - na fotkach to pujde znat a budes se citit zdraveji ;-) @strelenka Jejda to me moc mrzi :-(
Odpovědět
@vokara Děkuji, už je dobře...otěhotněla jsem znovu hned po svatbě a teď mi vedle v pokoji spinká krásná princezna (nebo spíš "krásný divoch":) ). Mělo to i svůj přínos - uvědomila jsem si, že nemám řešit maličkosti :-). A taky, že si svého muže chci vzít i přes to smutné, co se stalo (zvažovali jsme zrušení a posunutí svatby na později).
Odpovědět
@strelenka Tak to jsem moc rada! Takovy happy-ending :-) :-) A mate pravdu - clovek si ani neuvedomuje, jakymi malickostmi se zabyva... ja casto taky "ujedu" :-D
Odpovědět
Místo cvičení trénuj krásný velký a šťastný úsměv. Každou volnou chvilku :-)
Odpovědět
@strelenka To mě mrzí.Já to taky znám,bohužel už to mám po druhé za sebou,ale věřim,že se to brzy povede a taky budu mít malou princezničku
Odpovědět
@janicez Tak to mě moc mrzí...i jednou to člověka sebere, natož dvakrát. Moc držím všechny palce...
Odpovědět
@strelenka Děkuju
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?