Úmrtí v rodině

Profilova fotka
Ahoj holky. Myslím, že takové stresy a nervozita je něco malého oproti úmrtí v rodině. Nám zemřela dcerka a není to nic snadného. Je to čerstvé a dlouho to bolet bude. Ale rozhodli jsme se, že se v září vezmeme a pokusíme se o další miminko. Není to pro mě snadné, ale aspoň zaženu smutné myšlenky svatebními přípravami. Ale stále uvažuji o psychologovi. Naštěstí nám ještě pomáhá naše 1,5 letá dcerka Terezka. Ale už teď vím, že to nejsem já. Ale už se začínám na svatbu těšit, a doufám, že to proběhne tak jak má. Bohužel k tomu máme ještě rozvedené rodiny, a tak už začínají dohady že ten nebude sedět tady a ten zase tady. Bohužel jsem teď citlivější a tím pádem si vše moc beru. Špatné sny atd. :( Jestli příspěvek někomu bude připadat hloupý, tak ať ho nekomentuje. Já bych si ráda s někým povídala. Hodně mi to pomáhá.
Odpovědět
Moc mě to mrzí, musí to být strašně těžké :-( Na tvém místě bych pomoc psychologa určitě vyhedala, pomůže ti to. Ta bolest asi nikdy nezmizí, ale přeju vám, ať ji svatební přípravy a Terezka trochu zmírní a ať se brzy povede další miminko. Držím vám palce! ;-)
Odpovědět
Preju vam hodne sil a krasnou svatbu
Odpovědět
@misacek15 Mrzí mě, čím musíte procházet... Ale Vaše rozhodnutí "normálně" pokračovat v životě chválím. Psycholog by možná mohl pomoct od chmurných myšlenek. Nebo vám třeba pomůže jen si s ním promluvit. Je skvělé, že jste se neuzavřela do sebe. :-) Plánován svatby třeba trochu zažene smutek, ale další starosti to přidá... Rozvedené rodiny jsou složitá situace, řešila jsem něco podobného... Držím palce, ať se vám daří všechno zvládnout. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To mě moc mrzi :-( že se takové věci ději......:-(přejí hodně moc síly....psychologa bych vyhledala určité trošku pomůže.....
Odpovědět
To je opravdu neštěstí. Je mi to moc líto. Přeji spoustu sil ať to všechno zvládnete. Nedokážu si představit jak je to pro Vás těžké. :-( Ale musíte žít!!! A psychologa bych určitě vyhledala, nikdy to není na škodu. Já jsem měla taky určité špatné období , na sebe jsem kašlala a pomáhala druhym a ted trpím šilenýma depresema a úzkostmi. Takže určitě se nezanedbávejte a nějákého dobrého psychologa navštivte. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, je mi moc lito, co se vam stalo a kdo to nezažil, neví, jaké to jaké to jeto je. Posílám interní zprávu.
Odpovědět
Miso, drzte se. Musi to byt tezke, ale nenechte se rozhazovat diskuzemi o nedulezitem - kdo kde bude sedet atd. Proste je nekam posadte, ty co nejsou blizci, nezvete. Nesmylne komentare? Ignorovat, filtrovat pryc, zamerovat se na to hezke. Vy ted obzvlast nejlip vite, ze svatba jakozto udalost v zivote stredobod vesmiru rozhodne neni, ackoliv se to tak na chvili muze pro nekoho zdat. Zvlast na tehle strance. V zivote jsou opravdu dulezite uplne jine veci. Nakonec si nebudete z vaseho dne pamatovat jestli k obedu byla svickova nebo rizek a kdo kde sedel a jak se u toho tvaril. Budete si pamatovat ten pocit souzneni dvou lidi, vznik nové "jednotky". Je to krasny pocit. A ten, kdo si bude ze svatby pamatovat spis tu svickovou (jde to dobre odhadnout uz dopredu :-) - nestoji za to, abyste kvuli nemu mela spatne spani. Mate dcerku a budete se brat, a i kdyz se to mozna ted tak nezda, budete jednou jeste silnejsi nez predtim, protoze jste dokazali prekonat velkou bolest. Moc vam drzim palce.
Odpovědět
Profilova fotka
Je to smutné ale bohužel se takové věci stávají :( Já dělám v poradně pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy, a klidně můžu doporučit návštěvu psychologa, za to se nemusíte vůbec stydět, lidé na ně mají různé názory, ale v takových situacích dokáží lidem opravdu psychicky pomoci ;) Věřím že vše zvládnete přece jen vaše rodina vás potřebuje a vy potřebujete je, těšte se z toho co máte ;) Držím palce.
Odpovědět
Profilova fotka
Děvčata děkuji moc. Zrovna teď se s přítelem dohadujeme na dortu. To opravdu člověk zapomene na ty starosti. @zuuzzkaaa: vím, že se za něj stydět nemusím, ale myslím si, že ted momentálně na něj nemám čas, ale po svatbě bych ho možná už navštívila. @k2katka : máte pravdu, kdo nezažil tak opravdu nepochopí. @ttm : určitě další miminko chceme, i když nám to Týnku už nevrátí. @klara189 : pokračovat v životě musím, už kvůli své dcerce a svému partnerovi, v kterým mám obrovskou oporu. @hanybany7 : krásně jste to napsala. Máte pravdu, plno lidí nepřekoná tak obrovskou bolest, ale když máte báječného partnera jde to. Pořád tu budou otázky proč, ale to mi život nevrátí. Musím žít dál a užít si náš svatební den, i když vím, že nás mohlo být o jednoho člena více.
Odpovědět
Je mi moc líto co se Vám přihodilo. To si nikdo z nás kdo si tím neprošel neumí představit co teď zažíváte. Je to noční můra každé matky, že by se jejímu dítěti něco stalo. Je dobře že to nedrzite v sobě a snažíte se o tom mluvit. Snažte se si svatbu užít i když to asi nebude jednoduché. Držte se
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?