Tlustá nevěsta

Ahoj holky mam depresi, ze budu hnusna nevesta tlusta :( v tehotenstvi jsem pribrala 30kg. Zhubla jsem ze 115kg na 89 a porad vypadam priserne. Druha brada, bachor...Svatba za rohem 18.8 uz jsem na ty diety kaslala. Ale ted jsem videla svatebni video od me byvale nej kamosky a brecim tu jak zelva. Ona byla krasna neveste. Neverila jsem svym ocim i zhubla. A ja??? Jsem spekoun :D Jde jeste nejak zhubout za 3 tydny? ;( Mela jste taky nektera takove nervy?
Odpovědět
Není nic důležitější, než že si berete někoho, kdo Vás miluje takovou, jaká jste a za nikoho na světě by Vás nevyměnil, i kdyby to byla modelka 90-60-90 :-) S tímhle pocitem byste do toho všeho měla jít :-) A pokud jste stále nejistá, správný výběr šatů, dobrý fotograf a euforie ze sňatku z Vás stejně udělají tu nejkrásnější v místnosti, takže bych neměla strach ;-) Prostě si to užijte a na kila navíc nemyslete :-) Hlavně žádný drastický diety pár týdnu před svatbou, to není k ničemu, akorát budete mrzutá a vystresovaná o to víc :-| Taky nejsem žádný hubeňour a ano, na některých svatebních fotkách je to trochu vidět, ale co už :-D Nikdy jsem nebyla šťastnější a o tom to všechno je :-)
Odpovědět
Ok, já nejsem příznivcem milosrdné lži o tom, že každá nevěsta je krásná. Není, viděla jsem mraky nevěst, které vypadaly hrozně, a bylo úplně jedno, jak moc šťastně se cítily. Byly to neupravené cuchty bez vkusu, které se ve svatební den ze sebe pokoušely udělat někoho jiného, ale zkrátka to v nich nebylo. Ta krása není o tom, kolik žena váží, ale o tom, jak o sebe pečuje, jak se umí nosit, a hlavně o tom, jak se umí upravit a obléct. @kulihrasekzeleny Takže bych se v těch třech týdnech zaměřila na to, jak být krásná i s kily navíc. A to nejen ve svatební den. Jdi si zacvičit, zaplavat, ať se cítíš v kondici, nasaď lehčí zdravou stravu (které teď v těch vedrech stejně bodne nejlíp). Ověř si, že máš vkusné padnoucí šaty, které neodhalují problémové partie (záda, paže a podobně), zvýšenou pozornost věnuj kvalitnímu spodnímu prádlu, promysli svatební účes a celkovou úpravu vlasů tak, aby vlasy vypadaly zdravě, bohatě a přirozeně, zaměř se na svatební líčení, které podtrhne to, co má, a vyber si hezké sexy svatební boty, které s držením tvého těla udělají divy. Když se budeš cítit upraveně a sexy i v běžném životě, půjde to samo i na svatbě. Pokud se ale budeš trápit tím, že je vlastně jedno, jak vypadáš, když seš "tlustá", a budeš chodit neupravená ve vytahaných nebo naopak o několik čísel menších hadrech, těžko se to ve svatební den změní. Zkrátka se zkus zaměřit na sebe, udělat si na sebe čas, jdi si koupit hezké oblečení, prádlo, boty na podpatku, kosmetiku, a pečuj o sebe. Podívej se na plus size módní blogy a nech se inspirovat. Nejde jen o to být krásné ve svatební den, ale pro svého budoucího manžela být přitažlivá pořád. A pamatuj si, že krásná budeš, když pro to něco uděláš a když nerezignuješ.
Odpovědět
Já myslím že jste shodila krásně, na to můžete být přece pyšná, to se takhle povede málokomu ;-) I já jsem za poslední přežírací léta (ale mohlo za to i něco jiného) pár kilo nabrala a dostala jsem se až na 108,6 a to už jsem vyhledala odborníky, a shodila jsem na nynějších 84kg a jsem šťastná, jsem spokojená! Okolí mě krásně chválí a motivuje, já myslím ze vás musí taky :-) I do šatů jsem zhubla, uvidíme jak budeme zítra u švadleny zužovat či ne, každopádně mě to hrozně těší, a díky tomu všemu se už toho svatebního dne neděsím, asi jako vy, jako před těmi 24 kily, ale to můžete i vy ;-) Hlavně vklidu, nechte se inspirovat jak píše paní viz. nademnou a pokuste se myslet pozitivně a že to bude fajn ;-)
Odpovědět
Si zdravá? Máš úžasného partnera? Dieťatko? Nič nie je dôležitejšie ako to!!! A aj s váhou 90 môžeš byť krásna nevesta, najmä bud na seba pyšná a užívaj si svoj deň...taký už nepríde!!! Nepokaz to sama sebe! A nekomentuj svoju váhu! Si určite nádherná pre svojho manžela a dieťa a to je podstatné. Držím prsty!!!!
Odpovědět
Hele já to cítila podobně 🙈 ale zase muž té má rad i takovou jaká jsi a pokud jsi soudní a mas decentní a hodici se šaty tak budeš stopro krásná i tak :) jinak já hubnu a mám za 8 týdnu 10 kilo dole, ale flakam to - a držím jen nizkosacharidovou dietu - nejim sladký, místo jakékoliv přílohy jim jen zeleninu a nejim nic z mouky. Žádné pečivo a nic. Rvu do sebe tučně maso, slaninu, vajíčka, a všechno další. Jen přílohy a pečivo ne! :) cítím se skvele, jsem furt plna a ještě hubnu pořad a pořad :)
Odpovědět
@kulihrasekzeleny já taky nejsem úplně drobinek, navíc jsem byla těhotná.. tak jsem své postavě přizpůsobila saty a ve finále jsem si krásná připadala.. o kilech to není... Tvůj partner tě miluje, bere si tě i s těmi kily navíc, věř mi, že on tohle neřeší.. je to jen v tvé hlavě.. víla z tebe nebude,ale to neznamená, že ti to nebude slušet.. užij si to a na kila zapomeň, viděla jsem tady tolik krásných nevěst, které sice nebyly jak proutek,ale prostě v tom uměly chodit!!!
Odpovědět
Holky dekuju moc za podporu :) to byla asi jen chvilkova slabost, kdyz jsem videla tu kamaradku. A pritel rika, ze se mu libim tak jak vypadam a at uz toho necham. A priznam se, ze v satech jsme se citila jako princezna. Mam je doma. Mela bych si je zase oblect a nervat :D budu se aspon snazit jist zdrave, dietu drzet nebudu. A podivam se na nejake videa jak zamaskovat nedostatky make upem. Ted uz mam zase jine starosti, ze to nestihnu vsechno dodelat. Ucime se svatebni tanec to je katastrofa. A pritom na zacatku planovani jsem se tak tesila a pritel stresoval, ze tam bude moc lidi. A ted to je opacne. Musim si rict, ze to je jen svatba a ne maturitni zkouska :D
Odpovědět
@mika5555 dekuji moc. To jsem potrebovala "nafackovat" at se vzpamatuju :D
Odpovědět
@codal mas pravdu, ta nevesta hned vypada jinak i se sto kily, kdyz se citi stastna ve svuj den :)
Odpovědět
@evickah11 ty brdo tak to jsi dobra vazne! O tomhle typu stravovani jsem slysela, tak to asi taky jeste hecnu. Aspon pro ten pocit ze jsem se trosku snazila a uplne to neflakala :D Dekuji za typ!
Odpovědět
@allene tak to je krasa! Taky jste sikovna :) a jeden cas me chvalily to zas jo. Ja jsem asi moc sebekriticka. Mela bych se taky zacit chvalit, ze jsem to dotahla tak daleko a ne ze jsem porad spek :D dekuji moc hned je mi lepe!
Odpovědět
@stastnevdana dekuji za rady. To ja se o sebe staram. Prave si porad rikam, ze kdyz ta postava stoji za h.vno, tak aspon ten ksicht nejak vypada :D saty jsem se snazila vybrat podle typu me postavy, aby mi zakryly me "nedostatky" i malovat se budu sama. Uz jsem tu mela jedno forum co vsechno si mam nakoupit. No tak snad nebudu uplne k zahozeni :D a zmenila jsem i normalne skoro cely satnik. Kdyz je ze me mamina at nejak vypadam. Ale proste kdyz ti zustanou po porodu nejake ty kila, po celem tele strie a vysici kuze, vytahane prsa z kojeni 😂 tak mam nekdy krizy, i kvuli pritele. Ze jsem odporna jak me muze chtit :D asi bych spise potrebovala psychologa nez tunu malovatek :D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kulihrasekzeleny jestli chceš opravdu zhubnout, tak se vykašli na celé diety, vypočítej si tady: https://www.michaljoseftoth.cz/kalkul... kolik máš čeho jíst. A zapisuj si to co sníš do kalorických tabulek, a řiď se podle toho :) zhubneš tím víc, když k tomu přidáš pohyb, byť obyčejná chůze :)
Odpovědět
@kulihrasekzeleny ja jsem se taky kousla kvůli svatbě :-) a fakt to jde skvěle..nehladovym, mam energii a jím kdy mám chuť nebo hlad. Neomezuju se nijak extra a hubnu pořád. Ted držím 9. týden a mám 9 kilo dole
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?