Táta nevěsty nechce jít na hostinu, jen na obřad

Profilova fotka
Holky je špatný když řeknu tátovi aby nechodil ani na ten obřad?Je to tak že jsem ho pozvala na svatbu bez jeho manželky, s tou se nestýkám jen s tátou a máma tam bude taky sama, naši se rozvedli , byli mi 4 roky.On protože by byl na obědě bez tý svojí manželky tam nechce jít .A oznámil mi že pujde jen na obřad.Jsem dost naštvaná a chce se mi ho nezvat ani na ten obřad.
Odpovědět
Ahoj, asi je to pro Tebe zjevně citlivé téma, ale musíš pochopit na jednu stranu i jeho. Už má jinou rodinu a je jasný, že mu jeho manželka bude doma dávat čočku za to, že tam nepůjde s ním. Není to tak, že bych ho bránila, to vůbec ne, ale myslím, že to tak je. Tvojí máme by nevadilo, nebo vadilo, kdyby tam šla jeho žena s ním? Řeším něco úplně jiného, a to, že moji rodiče dorazí až na obřad, celá rodina dorazí den předem, aby se vše zařídilo a oni dorazí až na obřad...je mi to líto, ale zas si na jednu stranu říkám, když nechtěj, nechtěj...drž se!
Odpovědět
Já ti nevím - teda nevím, jestli jsi s tátou neprožila něco dramatického - alkoholik, násilník atp.... to by měnilo situaci. Ale jinak - mě někdo pozvat bez manžela, tak nejdu vůbec nikam! Jednou je tvůj táta ženatý - co bys řekla, kdyby tě pozval na svoji oslavu, ale přijď bez manžela? Pokud se táta rozhodl, že chce jít na obřad, tak bych mu neříkala, ať nechodí... to už je trucování a dupání nohou... Nejdůležitější z celé svatby je přece ten obřad - a táta chce u něj být. Sama bys byla nakonec smutná, kdybys ho odvolala. Víš - první ho pozvat, pak to zrušit... Divné... Ale jak jsem řekla - píšu to bez znalosti "vnitřních záležitostí". ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rozumím Ti - nezvu svého otce, ani na obřad,ani na hostinu. Jen stím rozdílem, že já ho prvně nepozvala vůbec - Ty jo. A také je to všechno kvůli jeho nové ženě ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj díky za názory, něco máme prožito , jsme tři děti já jsem z prvního manželství a 2 má z druhého, tohle je jeho třetí žena,a její dost,táty rodina i rodina mého přítele s ní mela tu čest a pani nesedí nikomu a rádi jí nemáme.Takže nepřichází v úvahu aby šla na svatbu měla bych zkažený clelý den.Je nepříjemná a tváří se jako kdyby ste jí něco udělaly a to je normální výraz, pokud jsou spolu je jedno kde pořád se dohadujou a křičej na sebe takže tohle tam mít nehodlám.Ale asi to nechám na něm a pokud chce jít na obřad tak ať jde jen tam. Díky:-)
Odpovědět
ahoj nevěstinky :-) @fisina ajajaj :-( no, to chápu, že je ti to líto... a řekla jsi mu, že by tě to moc mrzelo, kdyby nebyl i na obědě? Já mám trochu opačný problém.. moji rodiče jsou rozvedeni už 20 let. Mamka je znovu vdaná, taťka má už asi 8 let přítelkyni. Jeho přítelkyně je moc fajn paní, milá, hodná, ale velice zakřiknutá a nesmělá.. i když ji má celá rodina ráda, zásadně se neúčastní žádných rodinných akcí, oslav, atd... takže předpokládám, že na naši svatbu nebude chtít jít jakožto taťkův doprovod.. a to by mi bylo líto, kdyby tam byl sám, když mamča tam bude mít svého manžela... =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj jo řikala jsem mu že mě mrzí že pujde jen na obřad jestli si to nechce ještě rozmyslet a na to se strhla debata. Koukám každý máme něco
Odpovědět
Zkus se na to podívat z jeho pohledu. On už je někde jinde a má novou rodinu. Co by na celé svatbě sám dělal? Pokud jsi ho zvala, tak předpokládám, že ho tam chceš. A teď si dupnout když není po tvém, to mi připadá hodně zvláštní.
Odpovědět
Profilova fotka
@rainbow_x mám to úplně stejně ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?