Taky vám je zle (na zvracení)? 14 dní do svatby

Ahojky holky, máte to taky nějaká tak? Mám 2 týdny do svatby, skoro vše zařízeno, ale rodina nic moc příjemného .... už ted když si na to vzpomenu se mále doslova pozvracím .... mám rudej celej obličej (na kožním prý ze stresu) .... máte některá fígl na uklidnění? Mě se to zatím každým dnem stupňuje .... no to chci vidět, co budu dělat za další týden! :-x :-N
Odpovědět
Profilova fotka
dej si panáka na nervy, ale pozor ať z tebe není alkoholička:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Promiň, nechápu, z čeho přesně je ti špatně. Myslím, že nějaká ta nervozita, sevřené půlky, vkrádavé svírání žaludku před svatbou je normální, ale aby ti bylo tak zle??? To bych asi radila: nevdávej se...
Odpovědět
To chce se na to vykaslat. Taky nam rodina (od pritele) udelala peklo na zemi, ze se malem rusila svatba...Ja se ale snazim drzet motta me kamosky: hlavne se z toho neposr...A musim rict, ze to fakt pomaha. Zajdi si na masaz, kosmetiku, zacvicit, nejak se zrelaxuj. Protože svatbu si mas uzit Ty, na ostatní kasli. Tak nebud nervozni a uzij si to!!! Vim, lehce se rekne, hur udela. Ale třeba když si to budes opakovat několikrát denne, tak to zapusobi:) Jinak drzim pesti a doufam, ze mi muj "relativni" klid zustane;)
Odpovědět
Profilova fotka
@vikky999 ahoj, na tyhle nervy zabírá 3x denně bylinný čaj na nervy a spánek přímo z lékárny. Pij ho 3x denně a bude ti líp. :-)
Odpovědět
@vikky999 Vím, že u nás někteří lidé jsou ........ (no comment). Nejlepší je to neřešit i když je to těžké. Protože opravdu jsou to zbytečné nervy. Je to bohužel neřešitelná věc a proto je nejlepší neřešit.
Odpovědět
a nejsi treba tehotna?:-)
Odpovědět
@ivaflo těhotenství mě taky napadlo, ale beru prášky :) ... já jsem hroznej nervák a jakmile je něco, co jsem nenaplánovala, tak se hroutím :D musím to zvládnout a jak říkaj holky výše .... neřešit, protože to ani řešit nejde :)
Odpovědět
hlavu vzůru,já tě naprosto chápu,taky jsem šílenej nervák,moje mamka mi už říkala,ať si nechám před svatbou nechat napsat prášky na uklidnění,ať si svatbu užiju,ale doufám,že to zachrání čaje a tak...chápu,že máš nervy,abyto dobře dopadlo,a vše byo ok ale neboj,to bude dobré :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak já když čtu, jaký stresy tady většina zažíváte, tak si říkám, jestli nejsem nějaká divná...dva měsíce do svatby a zatím NIC :-) ťuk, ťuk, žádnej stres...sice jsem už sháněla nanovo kadeřnici a musela jsem si sehnat jinou cukrářku, ale protože všechno řeším relativně dopředu, tak naštěstí se vždy našlo náhradní řešení. Taky dobré, že se snažím fakt všechno zajistit si sama, neřeším každou kravinu s našima, neptám se jich u všeho na jejich názor...protože to bychom se taky třeba dohádali...sestra měla svatbu cca před měsícem a půl (a "bohužel" se s nimi vídá častěji než já -navíc první svatba v rodině :-) ) a pár týdnů před svatbou si na srazu stěžovala, že jí do toho strašně kecají a že se s nima strašně zhádala...zas ona je právě ten typ, co se klidně dohádá a ne že sklopí uši, takže si to dokážu představit :-) Já se našim svěřuju jen okrajově, co už jako máme a na co se chystám, takže zatím žádný problém. Beru to tak, že u ségry si udělali generálku a u mě to už bude naostro všechno v pohodě...tedy, aspoň v to doufám :-) Hlavu vzhůru, příbuzní fakt dokážou být pěkně otravní (třeba můj tchán),, ale je třeba se nad to povznést a stát si za svým!
Odpovědět
Profilova fotka
@ninive211 divná nejsi, já jsem byla v klidu celé přípravy a vůbec jsem se nestresovala a v podstatě mi úplně došlo,že se vdávám,asi až večer před svatbou,kdy jsme seděli s rodinou v restauraci hotelu,kde byly přípravy a hostina a volala mi moje svědkyně,ať si užiju poslední svobodný večer :-) do poslední chvíle jsem měla pocit,že se mě to netýká,že se vdává někdo jiný.Asi jsem byla v klidu proto,že jsme měli na přípravy spoustu času a všechno nám vyšlo,jak jsme si to vymysleli a nemuseli jsme řešit žádné náhradní varianty,naštěstí :-) a taky jsme měli kliku v tom,že rodiny nám do toho nekecaly,tchýně sice měla poznámky typu,proč se bereme,když ještě nic nejsme a nic nemáme a tak a o svatbě v zámecké zahradě měla představu,že jsme vymysleli šílený luxus,ale já už jí neřeším,prostě je,jaká je a s ní nežiju,tak co :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nic si z toho nedělej mám 3 dny do svatby a už udržím v žaludku jen krupicovou kaši a noční můry už se taky dostavili. 9 měsíců klid a pohoda a ted mi to došlo! uklidňuje mě pohled na odškrtané položky na seznamu úkolů a placení. Jsem ten typ, který když nemá vše na 100% zařízené a přesně rozvržené časově je nevózní. už 14 dní si říkám, že jsem se na to raději nevykašlala a nevzali jsme se raději sami někde jen tak. :) ale bude to stát určitě za to a myslím že nebudeme litovat. Drž se
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
no, popravdě jestli je to neúnosně, normálně bych zašla za dr., pohovořila a poprosila o napsání prášků na uklidnění nervů samozřejmě jen na týden - deset dnů, malou dávku, sedne si to a zvládne se to protože někdy si člověk nerozkáže, prostě ten stres nezvládá, je to takto lepší než alkohol rady typu : "vykašli se na to", to je podobné jako někomu se zlámanou nohou radit sssss...na to, zatni zuby a popoběhni =-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?