Své ,,DNY´´ v den D

Profilova fotka
Ahoj nevěsty,mám deprese z toho,že na svůj velký den dostanu menzes,samozřejmě se né a né dostavit.Vím je to asi hloupá otázka,ale pro mě důležitá.Neumím si představit,že budu každou hodinu lítat na záchod,v obřích šatech si tam něco měnit a hlídat jestli někde něco neproteklo a nedej bože,když mi u toho bude zle. :-S Měla jste to některá??Tak jak jste to zvládali nebo jste si došli k doktorovi pro nějaký prášky na oddálení??Díky za rady :-)
Odpovědět
No ted uz je na prasky celkem pozde...muzes to zkusit, ale ja mela kdysi takove co se braly tyden pred terminem...zkus si zajit k doktorovi.....jo a jinak bych asi dopirucila tampony....ale pokud na ne nejsi zvykla tak asi ne. No a doporucila bych ti mit sebou na cestu na wc nejakou kamaradku nebo mamku at te pohlida jestli vsechno ok jak vylezes ze zachodu.....mela jsem to taky tak...jestli nekde netahnu toaletak apod....ono to v tech obrich satech neni sranda....a jeste jeden figl jak jitt s saty na wc....vezmi spodni kruh a saty jakoby hod do nej takze budes drzet jen ten kruh a vsechny vrstvy budes mit v nem.
Odpovědět
@ola88 ahoj, zkušenosti nemám, ale asi bych zkusila hned zavolat dr. zda by nemohl nějak pomoci - třeba nějakou vyvolávačkou? Myslím, že na oddálení je už pozdě (dle mě). Co jsem před dvěma lety zjišťovala (šla jsem na svatbu švagrovi), tak prý pomáhá překyselit organismus a o pár dní se to dá posunout (třeba o dva, tři), tak jsem se o to pokoušela (vypitou šťávou z několika citrónů denně) a tehdy jsem menses dostala až za dalších asi 9 měsíců (po porodu dcerky :-p ), takže vážně netuším, zda to pomáhá...
Odpovědět
Zajdi k dr :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Oli, zkus kontryhel a červený svařák na vyvolání, na zkrácení potom citron
Odpovědět
@dasara Takže to vlastně pomáhá na celých 9 měsíců :-D A zcela přírodně :-D
Odpovědět
@kaaacaaatkooo :-D :-D minimálně to pomohlo na zdraví prcka ;-) :-D
Odpovědět
@ola88 Neni to hloupa otazka.. taky jsem se toho dost bala.. Mam svatbu za 2 dny a vychazi mi to na den po svatbe, tak proste doufam, ze se to nedostavi driv.. Zkousela bych na tvem miste ruzne vyvolavacky (napr.opit se z cerveneho vina.. to pomaha :) ). A pokud to tak opravdu dopadne, tak proste zaukolovat kamaradku nebo svedkyni, aby ti nosila v kabelce vlozky nebo tampony a pomahala ti.. Ja uz mela tohle domluvene se svedkyni, ale nastesti to zatim vypada, ze to bude jeste ok.. Ale verim tomu, ze se to zvladnout da.. akorat to bude proste nekolik otravnych a dlouhych chvil na zachode, ale jinak na to mezitim snad ani nebudes myslet.. Drzim palce.
Odpovědět
@simona007 pozde neni, prasky se muzou brat az 10 dni pro oddaleni, rikal doktor..... @karlajasmine @ola88 jinak mě to vychází že to dostanu v neděli hned poté, ale víš jak stresy a nervy to přivolají dřív (plus neberu antinu), takže jsem z toho taky nesvá a nechci brát nějaké driáky na oddálení, protože loni to pak bylo trochu pekýlko (dost silné poté)!
Odpovědět
@michalusenka Me to prave vetsinou stres nastesti oddali.. tak doufam, ze to takhle bude i tentokrat :) Proste uz to musi pockat jenom 48hodin... a jestli se to dostavi driv, tak budu na svoje telo opravdu hodne nastvana..
Odpovědět
@michalusenka no ale musi se zacit brat pred ocekavanym terminem, takze ted uz je to u ni jedno
Odpovědět
@simona007 ja to loni zacla brat kvuli dovci.jakmile sem zacla citit ze to asi dostanu v puli dovci tak sem to zacla brat
Odpovědět
@michalusenka tak je asi vice druhu....ja to mela nepravidelny tak aj mozna proto jsem to musela brat driv.
Odpovědět
Článek se načítá
Taky to resim, ale prasky nechci. Rozhodi to totalne organismus. Teda aspon mne. Asi se budu tedy snazit, abych to dostala driv. Takze cervene vino, horka koupel a dalsi babske recepty:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli bereš antikoncepci tak zacni brát hned další plátynko a menstruaci dostaneš po ukončení toho dalšího měsíce :) a nemusíš zbytečně kupovat drahé prášky na oddálení 8-)
Odpovědět
@oleszka Já teda antikoncepci neberu. To by bylo jednodušší, přesně jak píšeš :-) Takhle to bude na přírodě. Když tak svatební barvy mám bílou a červenou... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky děkuju za každou radu i příspěvek ;-) Brala jsem prášky,ale před 4 měsícema jsem vysadila....snažíme se o miminko a tak nějak jsem doufala,že než bude svatba,tak se zadaří a tohle nebudu muset řešit :-S No ale bohužel stále se nedaří a jako na potvoru mi to vychází na svatbu.....to vědět dopředu,tak beru prášky pořád a vysadila bych až po svatbě,abych si tím nekazila svůj den.....ach joo....škoda,že nemáme nějako věšteckou kouli ;-)
Odpovědět
Ja jsem to mela na svatbe, ale vubec jsem to neresila dopredu. Akorat jsem si musela vic davat pozor. Proste jsem z toho nedelala zadnou tragedii, bylo to stejne uplne vedlejsi a bylo mi to vpodstate jedno. Jen me to trochu mrzi kvuli svatebni noci, ale tak co uz :-S
Odpovědět
A je nějaký recept jak se to dá přiblížit ??
Odpovědět
@markiss21 cervene vino, alkohol a koupel v teple vode
Odpovědět
Profilova fotka
Protože jsem klasický smolař, taky mi to tak vyšlo, ale všechno se dá řešit...:) Je jen potřeba mít s sebou pořádně vybavenou kabelku ...:)
Odpovědět
@livia7 svatebni noc te mrzet nemusi :)..my jsme ''to'' sice delali z povinnosti (''svatebni noc, tak musime, ne..''), ale byli jsme tak unaveni, ze to nebylo nic extra oproti tomu, co delame bezne :)..
Odpovědět
@daschenkatr no tak já kdy to mám tak mám co se sebou dělat hlavně ze začátku natož to mít ve svatební den
Odpovědět
@karlajasmine no taky si říkám, že jsem byla stejně hrozně vyřízena...
Odpovědět
@simona007 prý se často dělá i to, že stojíš k záchodu čelem, hodíš přední část šatů přes nádržku, a sedneš si obkročmo čelem k nádržce, takže vlastně vlečka, nebo delší zadní část leží normálně na zemi a nerácháš si to v míse :-D :-D ale zatim si to nějak nedokážu představit v reálu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ola88 Jak to nakonec dopadlo? :) Ja ted resim stejny problem, vychazi mi to primo na den D. Nevadilo by mi to, jenze prvni dva dny mam neskutecny bolesti a jsem protivka nejvetsi :( potrebovala bych to urychlit, aby mi mesicky prisly driv.. Takze cervene vino rikate? :D
Odpovědět
Tak sem si to nakonec radeji posunula noretisteronem ci jak se to pise
Odpovědět
Profilova fotka
@ckwick ahojky,dopadlo to výborně:-)nedostala jsem to vůbec a až ted jsem šla na vyvolávačku :-D takže jsem si to fakt užila. byla jsem opravdu vystresovaná a ted jsem ráda,že to takhle dopadlo,protože můžu ti říct,že (ted už to můžu posoudit)v těch šatech a celkově,bych byla na mrtvici aneužila bych si to....už takhle semnou musel manžílek chodit na záchod a všechno mi držet,aby to nespadlo do záchodu,natož si tam štelovat vložku nebo tampon.Takže ti držím pěstičky at to máš bud dřív nebo dýl a dej vědět jak ti to dopadlo;-)
Odpovědět
@ckwick Cervene vino, teplou vanu, a sex :) To pomaha. Anebo si to oddalit - jez hodne vitaminu C (pomerance, mandarinky..).. urcite to dopadne dobre. Ja se strasne bala toho, jak budu v satech chodit na zachod, a ono to jde uplne v pohode..tak se neboj.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?