Svatba za týden a já jsem bezradná

Profilova fotka
Ahoj holky / manzelky / nevesty / slecny / pani, svatba 7.9. a nejak mi ten rok od zasnoubeni tak rychle utekl, ze jsem na nejake pripravy moc nedbala, a ted za posledni tyden se muzu zblaznit, ale to se poda. Jediny co me stresuje je situace, se kterou potrebuju poradit od Vas. Prosim. Mame 3 zachytny body. 1. dum rodicu - tam se sejdou vsichni hoste, kde bude drobne obcerstveni 2. obradni misto - z domu rodicu se pojede na obrad 3. misto pro hostinu - z obradu se pojede na hostinu. Takhle to vypada jednodusse, ale ted to ztizim tak, jak to je v realite. Pritelova strana - je z druhy strany republiky, takze maji booknuty hotel (7.9.-8.9.) check out - na hotelu je od 14:00hod., my mysleli ze se zacnou vsichni sjizdet u nasich kolem 11:00 a na 12tou se pojede na obrad, a z obradu na hostinu. Bohuzel si musi vyzvednout ale hoste klicky v hotelu protoze recepce slouzi jen do 23:00hod. Jak to tedy udelat? Ja myslela, ze by si klicky vyzvedli po obradu - ale z obradu se ma jet prece se vsema autama a troubit a stejne to je brzo. Ted Vam napisu jeste vzdalenosti 1 barak rodicu → hotel (4min autem) 1 barak rodicu → obrad (6min autem) obrad → hostina (10min autem) Jedine se jet po obede nejak ubytovat, ale to uz u hostiny bude pripitek, takze pak hoste stejne nemuzou ridit. Jeste dodam - ze z hostiny budeme mit po celou dobu pristaveneho taxika. Prosim o radu!!! Jak vy by jste se poprali s touhle situaci. Diky moc!! ♥
Odpovědět
Já bych to vyřešila asi tak, že až se po obědě půjdete s manželem fotit, tak ostatní se mohou jet ubytovat na hotel. Určitě odjedou všichni, takže na hostině někdo zůstane a alespoň se nebudou nudit, až tam s manželem nebudete. Nebo je pak možnost se s hotelem domluvit na dřívějším ubytování, aby si tam alespoň dali věci a vyzvedli si klíčky.
Odpovědět
Asi check-in, ne check -out, to je až odhlášení. A věřím tomu, že by se na hotelu mohlo dát domluvit, ono těch 14h je mezinárodní standard, ale ve většině případů jsou pokoje připravené dřív. U nás spala většina lidí, bylo zamluvených 10 pokojů a všechny byly připravené už před obřadem. Záleží, jak je hotel plný, ale věřím, že domluva by mohla být možná. A nebo pokud bude hluché místo např.při vašem focení, tak jít se tedy ubytovat po obědě - vždyt píšete, že celou dobu bude k dispozici taxi, nebo jste si jistá, že budou pít opravdu všichni? Někdo si přípitku sotva cucne a klidně by ještě řídit mohl.
Odpovědět
@dollysek7 A nedá se v hotelu domluvit dřívější check-in? Pokud nebudou mít den předem plno, tak by v tom hotel mohl vyjít vstříc, že by pokoje byly připravené už dříve - vlastní několikanásobná zkušenost.
Odpovědět
Profilova fotka
Nejde, rano jsem tam volali a je tam pred nama plno, a rikala ze check out maji lidi v 11:00 a ze nam nezaruci, ze to bude driv ready..
Odpovědět
Profilova fotka
Nechala bych to také po obědě, spousta lidí se bude chtít osvěžit, někteří převléknout a třeba si trochu odpočinout. Na to je ideální chvíle po obědě, kdy budou formality za vámi a vy se půjdete třeba fotit... Nevím, jak velká vzdálenost je hostina-hotel, jestli to případně lze jít pěšky, ale když máte ještě řidiče a všichni určitě nebudou rozjíždět alkohol ve velkém, tak bych se toho nebála :-). Ať se svatba vydaří!
Odpovědět
Profilova fotka
@niky555 Hostina → hotel cca 10 minut autem.. Pesky neee.. Dekuji moc.. ♥ za rady. Nervozita dela svoje
Odpovědět
Profilova fotka
@dollysek7 To se stihnou prostřídat, i když je bude odvážet jen rozvoz (pendlovat tam a zpět). Fakt bych se toho nebála :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemůže ty klíčky vyzvednout hromadně jeden člověk?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?