Svatba v horkych dnech

Profilova fotka
Ahoj holky, tak kdyz jsem se uklidnila ze stresu, nasla jsem si dalsi nervujici zalezitost- vylezu ven a uz se potim, mam strach jake to bude v tech vrstvenych satech :-S jako bojim se, aby ze me permanentne nelilo :/ jake jsou vase zkusenosti v satech v horku? Asi jsme mi dat svatbu na zimu :-D
Odpovědět
@luccieta A kde budete mít obřad? My měli všechno uvnitř, jen focení probíhalo venku za 30 ° veder, ale pravda je taková, že v tu chvíli jsem to nevnímala. Prosím tě, neplaš, třeba ani nebudou taková vedra. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu v srpnu tak doufám že nebude zas takove velke vedro ale nesmí pršet :D taky se bojím :D
Odpovědět
@luccieta v těch vrstvených šatech nejsou vidět propocené koláče, takže je to dobrý :-D My měli obřad na slunci v 1 hodinu, chce to zajistit aspoň trochu stínu pro slabší nátury a pak hned šup dovnitř. Fotit jsme se šli asi ve 4, ale pořád to bylo ještě brzy a přes slunce jsme se šklebili do objektivu, takže na focení jít ještě později...
Odpovědět
Ahoj, my jsme měli svatbu ve 13:00 na venku a bylo 32° ve stínu. Stín pro slabší povahy je dobrý nápad, popř. Slunečník. Já osobně jsem to vedro ani nevnímal, ale manžel se po obřadu v pravidelných intervalech převlékal do suchých košili. Fotit jsme se byli kolem 19 hodiny a úplná paráda ;-) sluníčko pořad svítilo, ale už nebyl takový šílený hic.
Odpovědět
Profilova fotka
Většinou na to člověk celkem zapomene, jestli je mu teplo nebo zima, když řeší jiné věci, horší je to teda s tím focením, hlavně skupinek. To v horku bývá složitější, zvlášť pro starší lidi, kteří v horku nevydrží moc dlouho stát. Řeším to tak, že fotím ve stínu a babičky fotografuji mezi prvníma. Taky by měl člověk omezit dobu, kdy se stojí na sluníčku, třeba čekání na příjezd nevěsty. Jednou jsme čekali na nevěstu v poledne v tom nevětším horku asi hodinu. Před námi byla nějaká ruská svatba, která si zabrala celý zámek i salonek (měli prostě pocit, že když si to zaplatili, tak tam mohou být i přesčas), takže jsme se tam v tom horku škvařili hodně dlouho, no, nebylo to nic příjemného. Ale když se trochu uzpusobíte podmínkám počasí, není to až takový problém. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já měla svatbu, v roce červenci 2013, to byly v ČR tropické vedra. Nebylo 30° ale 40 ° !! Já to ale moc nevnímala .. Až od hostů jsem slyšela, jaké bylo vedro a že se vůbec nedal pít alkohol :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@luccieta Mám koupený vějíře, tak se budou ovívat :-D Máme svatbu venku a jestli si mám vybrat ze dvou extrémů zima x vedro, beru radši vedro :-D
Odpovědět
My máme svatbu v sobotu a jsem za to vedro neskutečně ráda, protože se půl roku bojíme hnusnýho počasí, které se naštěstí konat nebude a o hosty se postaráme dostatkem tekutin, před kostelem je naštěstí stín a v kostele bude chládeček :) hostinu máme vevnitř, takže tam už problém nebude a co se týče focení tak prvně vyřídíme s ménně odolnými jedinci (těhotné a starší) pak přijdou na řadu mladí a ti to určitě zvládnou :) naštěstí v místech co jsme si vybrali na fotky je většinou stín takže se těšíme a vládne klid a pohoda, ani vedro nás nerozhodí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Na svatbě dcery vloni v červenci bylo ve stínu pouhých 35°. Byly nakoupeny barevné deštníky jak pro případ deště, tak slunce. A bohatě se proti slunci využily a stejně tak pak při focení. A samozřejmě vychladit dostatek pití, třeba i nealko pivo, na převoz či čekání, chladící tašky, bedny a občerstvovat. Prostě jsme si půjčili den předem lednici a chladilo se vše možné, co se pak vezlo sebou.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli svatbu teď 6.6. jak bylo 32 ve stínu, obřad jsme měli ve 13h vše venku i hostina, ano bylo horko, ale dalo se to vydržet, v šatech jsem se potila jen pod korzetem, pod sukni mi horko nebylo a to jsem měla samodržky, bez nich bych v botech nevydržela to by zachvilku nohy otekly z toho horka, lepší horko než zima a déšť ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@duckie a kde se daji prosim koupit? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 prave venku, obed uvnitr a raut na zastresene terase, ale tak snad to bude v poho.
Odpovědět
Článek se načítá
@zmrzka89 Souhlasím, my se šli fotit po páté a bylo to v pohodě. Dřív bych ale nevylezla, bylo opravdu vedro.
Odpovědět
Profilova fotka
@luccieta Mám je z darky.cz :-) Měli různé barvy, já vzala bílé a kus by za 6,70 Kč :-) Jestli chceš objednávat, tak hurry, protože jim to trvalo dost dlouho.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?